Menyra me e mire eshte ta rralosh avash avash deri sa ta heqesh qafe fare.
Psh nese ti pi 1 paket ne dit, fillo pi nga 15 cigare, diten tjeter 10 , 5 4,3,2,1, oleeeeeeee fitore.Perndryshe nuk e le dot.
Menyra me e mire eshte ta rralosh avash avash deri sa ta heqesh qafe fare.
Psh nese ti pi 1 paket ne dit, fillo pi nga 15 cigare, diten tjeter 10 , 5 4,3,2,1, oleeeeeeee fitore.Perndryshe nuk e le dot.
Nuk lihet cigarja duke numeruar ditet qe e ke lene dhe cigaret qe je duke ralluar dhe ka dicka njeriu e fillon dhe e le cigaren kur kalon nje periudhe te veshtire ne jete ty Loti "shpresoj" te kalosh probleme me shkollen meqe je 21 vjec dhe te lesh duhanin nese ka vlere ajo thenia pak me siper take care![]()
skerdigodo@hotmail.com
LoTi une e kam provuar me ato camcakizat 'nicorette'',beso qe funksionoi per nja nje muaj. problemi me i madh ishte se si lija dot ato, gjith diten tu pertyp camcakiz mbeta.
bera hesapin une, nje pako 'nicorrete' 6 euro, nje pako duhan 4.5 euro..lash camcakizat
Loneliness comes in only one size - Extra Large
mos shiko leket perpara shendetit, shume mire ben qe perdor cumcakiza , tani se sa duhet ti perdoresh nuk e di.
Une nuk e pi , por njoh dike qe e pati ca te veshtire ta linte ,por e mori vendimin kur e pa se sa i ri iku nje shoku i vetem nga cigarja,
Ej, ky personi filloi te vinte patche me nikotine gjithandej, ne doren e djathte , ne te majte , mire qe nuk vinte edhe ne balle e shoqeronte edhe me cumcakiza me nikotine , gjithe diten mbllaciteshe, derisa kaloi 1 vit .
Tani ai perdor vetem cumcakiza me nikotine , spo le dot cumcakizat tani![]()
Krijoni Kontakt