???![]()
???![]()
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
ohhhhh zot cfar frike te lutem mos e bejj hahahahaha
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Perballohet se s'ke c'bene por sigurisht qe perjetohet shume rende,te peshon zemra nga dhimbja po shendetin dhe me moshe vdekjen.
E perballon perkohesisht, por vuajtja te percjell pergjate tere jetes.
Sui generis
Lereni mos e pyetni nuk ka me keq kur nje njeri i familjes vdes dhe nuk di njeriu cte beje eshte shum e veshtire e kam perjetuar nje gje te till vete por jeta vazhdon nuk ke cte besh por zemren e ke cop sikur te mungon nje pjese e trupit te duket
un mendoja qe do ishte e thjesht me kohen kalonte cdo gje kurse wow vetem mendimi per at person me ben me qajt dhe ska gje tjeter ne ket bot tme bej ket efekt..
mos luj se sta quj
nuk jam ndodhure ne nje raste te tille ende .
ne nje fare menyre e perballon sepse je i detyruar. jeta ecen perpara dhe ne kemi nevoje te ecim me jeten. por nuk ka asgje ne bote qe mund te me heqe dhimbjen dhe kujtimin e atyre. ne cdo moment gezimi qe kaloj mendja me vete gjithmone tek ata. do jepja gjithcka qe ti kisha prane dhe vetem per nje moment, por ca gjera ne jete eshte e pamundur te kthehen prape. vdekja nuk te jep nje shanc te dyte, ajo merr pa kthim dhe nuk pyet cfare le mbrapa
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
shumeeeeee rende, dhe mundohem ti largoj gjitha gjerat qe me kujtojne ate person se menjeher ja filloj te qaj