Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 68
    USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524

Vajza që ka 200 orgazma në ditë

Dyqind orgazma në ditë, të shkaktuara nga çfarëdolloj vibrimi i perceptuar: nga kalimi i një treni, nga një tharëse flokësh madje edhe nga zhurma monotone e një makine fotokopjuese. Ky është fati i Sarah Carmen, një 24 vjeçare londineze e sëmurë me "Permanent Sexual Arousal Syndrome" (PSAS) - sëmundje e cila bën shtimin e fluksit të gjakut në organet seksuale. Vajza ka vendosur të dëshmojë historinë e saj në News of the World. "Nganjëherë bëj aq shumë seks sa mërzitem - ka treguar vajza në një intervistë 40 minutëshe, gjatë së cilës ka pasur 5 orgazma - por do të thosha që meshkujt me të cilët shkoj nuk duhet të mundohen shumë me mua, sepse arrij kënaqësinë shumë lehtë".
    Sarah ka filluar të vuaje nga kjo sindromë në moshën 19 vjeçare, pasi ka ndjekur një kurë ku ka përdorur disa antidepresive dhe është e bindur se kanë qenë këto ilaçe që në një mënyrë apo në një tjetër i kanë shkaktuar këtë problem. "Vetëm disa javë pasi i kisha marrë ilaçet, fillova të ndjehesha gjithmonë e më shumë e eksituar dhe të kisha orgazma pa fund. Më kujtohet kur isha në shtrat me të dashurin, ishim duke kryer marrëdhënie prej disa orësh dhe ai u habit kur u kujtua se sa herë kisha arritur në orgazëm. Por pastaj, ndodhi edhe pas seksit. Po mendoja për atë që kishim bërë në shtrat dhe fillova të ndjehesha gjithmonë e më e eksituar, deri kur arrita kulmin. Për 6 muaj me radhë kam patur 150 orgazma në ditë dhe tani kam të paktën 200". Sarah Carmen punon si estetiste në një sallon bukurie ku vibrimet e tharëses së flokëve dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme shtojnë simptomat e saj.
    "Çdo gjë mund të më shkaktojë vibrime të pakontrolluara, duke parë pajisjet që perdor në aktivitetin tim. Disa prej klienteve të mija të zakonshme janë në dijeni të problemit tim, por t'ua shpjegosh klientëve të reja nuk është aspak e lehtë. Ka raste kur jam në mes të punës dhe më vjen një orgazmë dhe, më besoni, është me të vërtetë e sikletshme. Më kujtohet një herë kur nuk mund ta lija dot punën përgjysëm, dhe bëra gjoja sikur më kapi ngërçi në këmbë për të mbytur psherëtimat, deri kur orgazma kaloi. Tashmë koleget e mia e dinë: në qoftë se kollitem dhe vrapoj për në banjë, i sjellin klientes një revistë dhe një filxhan çaj…". Për shoqet e saj, Sarah është shumë me fat, sepse mendojnë se është gjë e mirë pasi ajo ka më shumë orgazma në një ditë sesa ato në një vit, por me familjen e saj vajza nuk ka patur guximin ta diskutojë këtë çështje. "Mamaja dhe babai mendojnë se disa nga sjelljet e mia janë paksa të çuditshme, por besojnë se unë jam hiperaktive". Historia me djalin me të cilin ishte e lidhur, kur zbuloi këtë sëmundje mbaroi pas disa muajsh, por partnerët e saj të ardhshëm e kanë pasur shumë të vështirë të plotësonin dëshirat e saj seksuale.
    "Do të doja të kisha një jetë normale, si të gjithë. Gjëja më e sikletshme që më ka ndodhur ka qenë kur pata një orgazmë ndërsa po i përgjigjesha një kërkimi mbi marketingun: m'u desh të ngrihesha dhe t'ia mbathja". Një herë vajza ka marrë pjesë edhe në një mbledhje të "Sex Addicts' Anonymous", e bindur se ishte bërë dipendente ndaj seksit. "Por pasi hyra në atë dhomë, pashë ata njerëz dhe dëgjova historitë e tyre, kuptova që në të vërtetë ato nuk përputheshin me rastin tim. Tani kam arritur në përfundimin se mund të bashkëjetohet me këtë sindromë dhe jam me fat, sepse të gjithë njerëzit janë shumë të sjellshëm me mua dhe e kuptojnë problemin tim".

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Carmen punon si estetiste në një sallon bukurie ku vibrimet e tharëses së flokëve dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme shtojnë simptomat e saj.
    Imagjinoje sikur te punonte kjo me ndonje matrapik.

show time. gerrr ohhh gerr ohhh gerrr ohhh
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Wooooow
    Sa pa drejtesi
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Wooooow
    Sa pa drejtesi
    Pse kshu :d

futi ca antidepresive dhe ne forme bohesh
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Tani kam arritur në përfundimin se mund të bashkëjetohet me këtë sindromë dhe jam me fat, sepse të gjithë njerëzit janë shumë të sjellshëm me mua dhe e kuptojnë problemin tim".
    S'e kishte me fsh.com kjo

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Wooooow
    Sa pa drejtesi
    Do edhe ti tharese flokesh?

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Mos te rafte ne dere kjo Sanija.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Mos te rafte ne dere kjo Sanija.
    Pse mer lal, s'lodhesh hic .

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Kur je i lodhur, mjafton te ndezesh lavatricen edhe iku ajo, aq e pati.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    veq me qon dem race, me ja dal mbane

200

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Seksi dhe shëndeti
    Nga Estella në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  2. Orgazma dhe femra!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 06-01-2012, 05:45
  3. Çfarë është orgazma?
    Nga Mina në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 01-02-2010, 16:47
  4. Kokteil (Pijet)
    Nga tiziana në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 14:24
  5. Pse shumica e femrave nuk e arrijnë dot orgazmën?
    Nga farfalla në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 09-11-2004, 00:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •