Une do te doja te kisha dy Goca.Megjate edhe cuna nuk ka prob.lol
PSe nice to your kids. They'll choose your nursing home.
Une do te doja te kisha dy Goca.Megjate edhe cuna nuk ka prob.lol
PSe nice to your kids. They'll choose your nursing home.
I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
Vdes per femijt. Do te deshiroj te kem 3. Kombinim dy djem dhe nje vajze ose dy vajza dhe nje djal.Sa femije do deshironit?
![]()
cope dy.
fiksimi im qe femija pare te jete goce po cti besh qe nuk eshte me formule lol.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Nuk e dija qe kjo teme vazhdonte akoma.. Kur pash Planifikimi Familjar.. e hapur nga Reina.. thash kush ka hapur nje teme ne emrin tim.. Ma paskeni ndryshuar titullin.
Nejse une habitem pse te gjith e duan numrin 2 kaq shume. Ma shpjegoni pak.
Be yourself and you will always be in fashion.
deri tani nuk kam menduar sa cop te beje po qefi do ma kishte per nja kater tre cuna e nje goce. do me behej shum qefi qe dhe partnerja ime te kishte te njejtin mendim(kuptohet se vetem nuk vendos dot)
From ēapkeni
Jane shume gjera qe duhen marre parasysh ne krijimin e nje familjeje.
Une jam koshiente qe maksimumi me dy femije do jem ne gjendje te permbush enderrat e mija profesionale dhe te krijoj kushte mjaft te kenaqshme per femijet e mij. Ne kete kohe ku avancimi global ne te gjitha fushat po arrin skajet e qiellit dhe konkurimi domosdoshmerisht po arrin maksimumin e tij. Te kesh shume femije(qe eshte bekim i Zotit) kerkon nje dedikim te plote dhe nje perkushtim te parezervuar i cili do te shkepuse nga jeta profesionale. Nje shkeputje e tille dhe e shpeshte do te rrezultoje ne nje gjendje financiare jo shume te favorshme dhe femijet do bejne nje jete medioker. E kunderta e synimit tim.
Dua te jem e bindur ne vetvete qe per aq 'pak' femije qe do bej, nuk do te kene nje jete te rezervuar por ne kundert te gjitha mundesite per tu bere protagoniste te ketij avancimi global.
Ne kete menyre dhe une do ndjej nje permbushje vetjake karshi realizimit te endrrave te mija dhe femijet qe do sjell ne bote(me deshire te Zotit)do te jene pa mangesira.
Kjo eshte pikepamja ime kundrejt krijimit familjar qe me duket mjaft realiste.
Kaltersi.
p.s. aleate mooj,
mesa shoh ti nuk do kesh me kohe te na shohesh filxhanet e kafese he?
Moa e vrit mendjen se shkenca ka arriturr kulmin,e formulat kanew marre dhene.Postuar mė parė nga KaLTerSi
cope dy.
fiksimi im qe femija pare te jete goce po cti besh qe nuk eshte me formule lol.
Ti vetem mbush rezymene si do ciliminjte ,syzez,bojeqielli,me floke ,tullace,te urte ,rremujaxhinj.
Nuk e di pse kam idene se do jesh MAMA perfekte.lol![]()
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
oo shume faleminderit i nderuar kolomb, shpresoj qe ne praktike do jem aq perfekte sa ne teori.
p.s. mgjth per dicka jam plotesishte e bindur, qe kalamai im nuk do jet i urte ndryshe do e mohoj lol. te kete gjak shqiptari ne damar dhe te jete i urte???ajde kulm ekstremi ajde.
![]()
Nuk do te me dukeshin te drejta edhe te arsyeshme,shpresoj,te kisha tendenca te karakterit maskulist ne lidhje me planifikimin e numrit te femijeve qe do te doja te kisha. [FONT=arial]
Se pari kjo do te varej me se shumti edhe ne anen shendetesore te partneres sime te ardhshme sepse ne meshkujve na pelqen shpesh ti bejme planet sipas teorise se ''Rrypit edhe Pykes''..!
Personalisht kam vizione te herpashershme ne lidhje me te qenurit baba qe ne momentin e pare,vegime ku me krijohet ndjesija e nje ''Extentions of my own Buddy'',por nuk do te doja qe te kisha para syve te mij imazhin real qe mbas femise se 7 te humbisja ate qe une vite me pare e kisha pranuar si Shoqen e Jetes.
Sidoqofte,me qe e keni filluar me numra ne kete teme,une numra nuk mund te jap dot,thjesht do mjaftohesha me ate numer Femijesh qe do te ma caktonte Perendija te kem nje dite,si edhe do ti isha shume mirenjohes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LONDON-TIRONC : 23-12-2003 mė 03:33
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
Pershendetje everyone, Reina shume teme interesante, i lexova te gjitha shkrimet, dhe doja te thosha dhe une planifikimet e mia, une kame deshire te kem shume femije, por meqe jam femer, me duhet te ul numrin per arsyen e dhimbjeve. Me habiten shume vajza ketu ne forum qe thoshin se duan shume por nuk e dine nese buri do te njejten,ata qef bejne, po ne te shkretat i heqim hallet, por mendimet jane te ndryshme, doja te falenderoja
"Mykonia" se ai mendon per ne, Bravo ashtu te do partia
tre ose kater mjaftojne.
naten dhe gjume te embel te gjitheve.
All that you have within you, all that your heart desires, all that your nature so specially fits you for--that or the counterpart of it waits embedded in the great Whole, for you. It will surely come to you.
Krijoni Kontakt