hap tema pa sutjena dhe vet ke ven avatar me sutjena,e po kjo pik e zeze.......lol
hap tema pa sutjena dhe vet ke ven avatar me sutjena,e po kjo pik e zeze.......lol
Kam njohur njeren qe ishte shume simpatike,po ishte drrase fare perpara.Edhe dilte perhere,ne vere,me kanatiere dhe pa sytjena fare.
Kur e shihja tek perkulej apo merte pozicione te deklinuara,dukej ēdo gje hapur...por pas pak te humbiste komplet ai kurioziteti.Ne nje fare menyre,humbte pak nga feminiliteti edhe pse e rekuperonte me karakteristika te tjera.
Kam nje shok (italian),qe do i blente te fejuares nje komplet intimo per san valentin,mirepo ngaqe ajo i bente naze perhere shijeve te tij,me tha mua:"Shko me ble nje komplet intim per te fejuaren time,se dua ta habis ksaj radhe".Une ngela iēik kshu,sepse ne shq as imagjinohet me ndodhe nje gje e tille,po thashe nejse mo ēa po me rref.
E dashura e ktij eshte brune,sy jeshile dhe karakter pak agresiv.Shkoj i blej nje komplet te kuq superseksi me mbathjet me rrjete,dhe reggiseno elastik pa imbottitura.I kishte ik petlla asaj,ishte ndje si e ofendume,i kishte thene:"Sei un squallido porco,pensi solo a quello!"
Po ti si do i bleje kur nuk e dije se sa i ka .Eshte dashur ati shokut ti thoje nje her duhet t'ia mas e te shof sa i ka e mandej te shof e te zgjedhe ndonje pal per shen valentinin.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Po per meshkujt si mendoni Me apo Pa![]()
![]()
![]()
skerdigodo@hotmail.com
Se nuk e mora vesh une pa te Mbath....thth thuraapo pa Kamica (Kanatiere)
![]()
skerdigodo@hotmail.com
gallat fare,tema eshte me apo sutjena,per femrat,ky poston ca gay gjoks rrojtur ketu.
Kohet e fundit kam vene re nje fare alergjie te femrave ndaj sytjenave...
Krijoni Kontakt