Mė mirė se sa pėr dalje nė treg, duhet folur pėr hedhje nė qarkullim: Mozilla tė tėra produktet e veta i ofron falas pėr pėrdoruesit, pa pagesė. Kėshtu qė ideja e tregut nuk i pėrputhet praktikave tė Mozilla-s.
Mė mirė se sa pėr dalje nė treg, duhet folur pėr hedhje nė qarkullim: Mozilla tė tėra produktet e veta i ofron falas pėr pėrdoruesit, pa pagesė. Kėshtu qė ideja e tregut nuk i pėrputhet praktikave tė Mozilla-s.
Browserat kane tendence qe me rritjen e versionit te ulet shpejtesia si dhe cilesia, perfundon si IE pastaj qe eshte per turp se sa posht ka rene, nuk arrij te imagjinoj se sa i "permiresuar" do jete IE8.
Dhe mozilla po ashtu. ēfare ndryshimi madhor ka mes versionit 1.5-1.x dhe atij 2.0?
Asgje te rendesishme me sa kam vene re une. Me i sigurte, por me ēfare ēmimi, me 150MB memorie te konsumuar ne ekzekutim?
Ne kete moment perdor 2.0, por po mendoj seriozisht te bej downgrade tek versionet 1.x
Un e kam me mire te perdor versionin 2.0 se 3.0 apo 1.X.
I kan shtuar ca gjera te 3-shi po e ngargon shum kompjuterin.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Prirja drejt pėrparimit e pėrmirėsimit nuk e dėmton fushėn e programeve. Njė shikim i shpejtė pėrgjatė historisė sė sistemeve operativė mjafton pėr tė dalė me kėtė pėrfundim. Ata tė sotmit na lejojnė tė bėjmė me kompjuterat gjėra qė 30 vjetė mė parė nuk i mendonte njeri.Postuar mė parė nga xfiles;
Dhe prirja e vėrtetė, edhe kur vjen fjala pėr shfletuesit web, ėshtė drejt pėrparimit, jo kthimit mbrapa.
Vėrtet, konsumi i kujtesės rritet me rritjen e versionit tė njė programi, pėrgjithėsisht, por kjo nuk duhet interpretuar nė dėm tė pėrparėsive qė sjell version i ri. Shtojini kėsaj edhe faktin qė kujtesa RAM me tė cilėn janė tė pajisur kompjuterat e shitur rishtas vjen e rritet, ndėrkohė qė ēmimet e kujtesave, nė rast dėshire tė rritjes sė saj pėr kompjutera tė vjetėr, ulen vazhdimisht.
Pra me pak fjalė, kufiri prej 160MB-esh tė konsumuar nga Firefox-i, ėshtė disa fish brenda minimumit tė sotėm.
Njė pėrshkrim tė hollėsishėm tė pėrparėsive tė versionit mė tė fundit ndaj tė mėparshmėve mund ta lexoni kėtu
Ju lutem pėrmbajuni temės.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 23-08-2008 mė 10:09
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt