Franca dhe Italia na zhgenjyen shume por me shume kto albitrat se jane te padrejte shume![]()
Franca dhe Italia na zhgenjyen shume por me shume kto albitrat se jane te padrejte shume![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Dihet se kush Italia ,e mori rrugen ngushellime per tifozet italian edhe i them mos i fikni celularet kur rrifeni![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga KaLajsi : 14-06-2008 më 16:36
Jufka ime ...
Keshtu degjon gjithandej qe Hollanda do ta leri vete Rumanine dhe qe do luaje me rezervat, por duhet te mbajme mend qe Hollanda nuk ka sjelle me vete 30 lojtare, dmth prape shumica e formacionit do te perbehet nga lojtare qe luajten keto dy ndeshje.
Po ashtu po flitet per nje kampionat evropian dhe dihet qe te gjithe do shohin me vemendje nese Hollanda do bej dicka te tille. Nuk mendoj se Hollanda do doje te haj ndonje denim. Qe te kaloj Rumania ne roundin tjeter dihet qe eshte ne favor te Hollandes, por ama nuk mendoj se Hollanda thjesht do ta leri Rumanine te fitoje. Hollanda ka hesape per te lare me Rumanine dhe ne qofte se duan ta fitojne kete kampionat do tregojne qe nuk e fituan me dinakeri por me aftesine e nje skuadre te forte dhe shume te pergatitur.
GO NETHERLANDS!
P.S. milanistja_el hiiiiiiii honey![]()
Mua me ka zhgenjye Italia. Pffffff sa kot
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
shqiperia qe nuk eshte pjesmarrse ne europian
sa per temen them italia
JO SEKS PARA MARTESE
DeAdA hiiiii sister, hugsssssssssssss se jemi bere per mall.
Nese e analizojme si duhet situaten ke shume te drejte, Hollanda ka shume hesape per te lare me Rumanine, gjithashtu me sa kemi pare ne kete evropian nuk eshte se Rumania ka bere ndonje paraqitje madheshtore, sepse ne dy ndeshjet qe ka luajtur ka fjetur vetem gjume.
Nese do ia lere Hollanda ndeshjen Rumanise? Une di qe ekipi ka 22 lojtar, qe do te thote 12 lojtare te tjere. Asnje komision nuk e denon dot hollanden nese fut ne fushe ekipin e dyte, sepse e dime te gjithe se ndeshjet e fazes se dyte jane shume me te forta se ndeshjet ne grupe. Rumania ka 2 pike, me teper se Italia dhe Franca, nese Rumania fiton (me rezultat minimal 0 - 1, se me teper nuk ben gola) atehere eshte e kualifikuar, keshtu qe do i perdori te gjitha kartat qe ka ne dore. Per mendimin tim Rumania do kishte fituar ne ndeshjen me Italine, po e verteta eshte se lojtaret rumune hajne buke ne Itali, me Mutu ne krye, dhe pse te ajo ndeshje ndikoi shume arbitri, mendoj se Mutu mund ta shenonte penalltine, sepse gjuajtja ishte e drejperdrejte ne doren e portierit.
E vertete qe jemi ne nje Evropian dhe Hollanda nuk do qe te denohet... me keto arbitrime qe po behen asnje s'ia ve fajin Hollandes nese humb... Rumania nuk ka cfare humb, Hollanda do ruaje forcat per me tej. Hollandes i leverdis qe ne ndeshjet e metejshme, nese gjerat shkojne mire te perballet me nje ekip si Rumania qe e shkaterron, sesa me Francen apo Italine, sepse nese ke bere nje ndeshje te shkelqyer kunder ketyre s'do te thote se te gjitha ndeshjet do te jene te tilla, sado qe jane dobet Franca dhe Italia mbeten te forta gjithsesi.
Mos harro, ishim ne Boteror kur Danimarka ia futi Italise dhe nuk u morr asnje mase, do thuash ti Platini eshte Francez, pfffff cfare faji ka Hollanda qe Franca ne dy ndeshje mori vetem 1 pike.
Ndeshjet do luhen te dyja ne te njejtin orar, asnje nga ekipet s'e di cfare bejne kundershtaret nje arsye me teper per te mos u ndeshkuar askush, topi eshte i rrumbullaket, si fiton mund edhe te humbesh s'eshte çudi.
Per mendimin tim, me tej vazhdon Hollanda dhe Rumania, s'e di pse po me duket se e kam gjet
Ps. Jack_Daniel's ke noi menje per bast se ia kam marre doren te fitoj hahahahahahaha.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Mos flisni kot juve se ne 2004 Italia e pesoi pas 2-2 te Suedise me Danimarken e nuk mori kush denim
Ndeshjen kane per ta lene Hollandezet se nuk duan dy ekipe te forta te vazhdojne me tej, eshte mese normale kur ke siguruar vendin e pare ne grup qe te lesh pushim lojtaret per ndeshjen e cerekfinaleve![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 15-06-2008 më 08:31
Kush tjeter se Kampionet Botror ahahaha
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Pa e thene ne kohen e ardheshme - po na zhgenjen tejmase Italia.
Befasia me e kendshme e kampionatit - KROACIA. Uroj te ndeshet me Hollanden ne Finale.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt