Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2007
    Postime
    6

Qellimi nuk e a rsyeton mjetin

Citim:
    "ti merr inciativen per qfardo aktiviteti kunder prostitucionit dhe une jam pas teje e me siguri edhe shume anetar te tjere te ketij forumi"

Une e pershendes kete elan edhe vullnet te fort te juve per te ndryshuar diqka ne kete bote per te mire, por nuk mendoj se cdo aktivitet qe e ndermerrni eshte i arsyeshem per ta luftuar prostitucion (ose edhe gjerat e tjera te liga )eshte e qelluar.
    Prandaj jo cdo aktivitet por, nje aktivitet i qelluar se perndryshe dėmi mund te jete me i madh se dobia. Ta zeme per shembull ne rrethin tone nuk eshte i perhapur shume prostitucini edhe nese do ta kishim marre ne ndonje iniciative (te gabuar) kishte me qene fatal sepse ne veq do ta kishim promuvu nje gje te tille

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2007
    Postime
    6

Qellimi nuk e arsyeton mjetin

Citim:
    "ti merr inciativen per qfardo aktiviteti kunder prostitucionit dhe une jam pas teje e me siguri edhe shume anetar te tjere te ketij forumi"

Une e pershendes kete elan edhe vullnet te fort te juve per te ndryshuar diqka ne kete bote per te mire, por nuk mendoj se cdo aktivitet qe e ndermerrni eshte i arsyeshem per ta luftuar prostitucion (ose edhe gjerat e tjera te liga )eshte e qelluar.
    Prandaj jo cdo aktivitet por, nje aktivitet i qelluar se perndryshe dėmi mund te jete me i madh se dobia. Ta zeme per shembull ne rrethin tone nuk eshte i perhapur shume prostitucini edhe nese do ta kishim marre ne ndonje iniciative (te gabuar) kishte me qene fatal sepse ne veq do ta kishim promuvu nje gje te tille

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •