Aha e nxorre koken ti? Dmth aty paska qene puna, tek judejt. Mire qe nuk permende dhe allahun ta kishe bere tamam fjaline. Judejte skane pune fare me shqiptaret. Punen me ne e ka patur dhe e ka serbi e greku. Ata te kemi halë ne sy se judejte kane Palestinen, Iranin dhe Sirine.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 19-06-2008 më 21:14
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pff, nenshtetesia e ketyre dy shteteve eshte nje krijim artificial e bastard i te tjereve....Natyralisht ne jemi nenshtetas e shtetas e gjthcka te te dyja aneve...
Sa keq me vjen qe tani po behet ndarja shqiptar kosovar, kjo ishte ajo ca deshi Milloshevici dhe me duket se po e realizon pas vdekje.
Ku edi une, ndoshta nder tokë punohet qe te zhduket ky popull, nuke me intereson si e quajne te tjeret, n'daç kosovar apo shqiptar apo ku e di une, une nuke kam frikeë, ne jemi nje popull i ketyre trojeve dhe pune e madhe qka thojen te tjeret...
Kam frike se mos nis fenomeni i autobusave me votuesa.
Life's too short to remove USB safely.
Ky eshte hap i madh prandaj se lejon kush ne europe. Pika e pare jane marredheniet tregtare pa asnje lloj dogane e qarkullimi i lire i njerezve pa asnje lloj kufiri. Pastaj mund te mendohen gjera te tjera.
Kjo qe hidhet ketu eshte frika me e madhe e Europianeve. Nuk ka asnje mundesi reale aktualisht ,per fat te keq. Por besoj se shteti shqiptar i cili nuk ka asnjelloj kufizimi mund ta beje te lehte pashaportizimin e shqiptareve te kosoves,duke vene limite te vogla per marrjen e nenshtetesise per ata qe kane kombesi shqiptare jashte shtetit shqiptar.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
C,ka thue bre!!!!!!!!!!!
Serbi ka ken e osht ni HIC, ai e merrte fuqine bashke me komet e tjere te Jugosllavise
Greku vidhet tash e 30 vjet nga Judejt, se at mujshin me jetu si mret vet me long portokalli e voj ullini, e turizm, por jon 5 vet qe e kon monopolizu gjith ekonomin e ktij populli
Tash,,,,,,, PROBLEMI I SHQIPTARVE asht se me c,rruge duhet me i ASIMILUE
e par rrug asht me i nda mes veti
Qyfyre
Po, besa,,,,,, nuk ke per t,i shpetue carkut, a nuk ishin PIRAMIDAT per kyt pune?????? vec at qellim kishin at , se ajo pare shqiptare nuk i hin n,pune kujt
A nuk je tue shikue si nuk shperndahet tek i zoti toka bregdetare????????
A nuk je tu pyet kush e ka at fabrik vaji ne Tiran????
A nuk je tu dit kush e LARGOI nga Shqipnia biznezmenin shqiptar nga Kroatia qe donte me bo fabrik cigaresh ne Shqipni e tjera biznese , ky donte me ndihmue edhe kulturen shqiptare
Krijoni Kontakt