Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Eshte nje ide fantastike.
    Kam pase ndermend,kete vere,kur te vije ne bregdet,te paraqitem tek organet komunale dhe pyes per mundesin e marrjes se nenshtetsise shqiptare,e cila simbas mendimit tim me takon gjithsesi.
    Dhe e ke shume me vend,ne rend te pare propozimi duhej te vinte nga ndonje subjekt,dhe po nuk u aprovua,atehere mund te nderrmirrej ndonje iniciative qytetare ne forme te nenshkrimeve,per tu bere me dije te dyja qeverive se kjo eshte nje deshire e popullit(se pakut e shumices).

epo shyqyr qe doli nje qe i pelqen ideja e bashkimit se shume te tjere lart i paska trembur se si duket do te thote qe humbin rrogat e grekut, serbit apo maqedonasit dhe malit zi

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin

Judejt kon me ja mledh Shqiptarve , kon me ja bo tet me di
    Aha e nxorre koken ti? Dmth aty paska qene puna, tek judejt. Mire qe nuk permende dhe allahun ta kishe bere tamam fjaline. Judejte skane pune fare me shqiptaret. Punen me ne e ka patur dhe e ka serbi e greku. Ata te kemi halë ne sy se judejte kane Palestinen, Iranin dhe Sirine.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Pff, nenshtetesia e ketyre dy shteteve eshte nje krijim artificial e bastard i te tjereve....Natyralisht ne jemi nenshtetas e shtetas e gjthcka te te dyja aneve...
    Sa keq me vjen qe tani po behet ndarja shqiptar kosovar, kjo ishte ajo ca deshi Milloshevici dhe me duket se po e realizon pas vdekje.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Ku edi une, ndoshta nder tokë punohet qe te zhduket ky popull, nuke me intereson si e quajne te tjeret, n'daç kosovar apo shqiptar apo ku e di une, une nuke kam frikeë, ne jemi nje popull i ketyre trojeve dhe pune e madhe qka thojen te tjeret...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kam frike se mos nis fenomeni i autobusave me votuesa.
    Life's too short to remove USB safely.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Ky eshte hap i madh prandaj se lejon kush ne europe. Pika e pare jane marredheniet tregtare pa asnje lloj dogane e qarkullimi i lire i njerezve pa asnje lloj kufiri. Pastaj mund te mendohen gjera te tjera.

Kjo qe hidhet ketu eshte frika me e madhe e Europianeve. Nuk ka asnje mundesi reale aktualisht ,per fat te keq. Por besoj se shteti shqiptar i cili nuk ka asnjelloj kufizimi mund ta beje te lehte pashaportizimin e shqiptareve te kosoves,duke vene limite te vogla per marrjen e nenshtetesise per ata qe kane kombesi shqiptare jashte shtetit shqiptar.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Aha e nxorre koken ti? Dmth aty paska qene puna, tek judejt. Mire qe nuk permende dhe allahun ta kishe bere tamam fjaline. Judejte skane pune fare me shqiptaret. Punen me ne e ka patur dhe e ka serbi e greku. Ata te kemi halë ne sy se judejte kane Palestinen, Iranin dhe Sirine. :P

C,ka thue bre!!!!!!!!!!!

Serbi ka ken e osht ni HIC, ai e merrte fuqine bashke me komet e tjere te Jugosllavise

Greku vidhet tash e 30 vjet nga Judejt, se at mujshin me jetu si mret vet me long portokalli e voj ullini, e turizm, por jon 5 vet qe e kon monopolizu gjith ekonomin e ktij populli

Tash,,,,,,, PROBLEMI I SHQIPTARVE asht se me c,rruge duhet me i ASIMILUE

e par rrug asht me i nda mes veti

C,ka thue bre!!!!!!!!!!!

Serbi ka ken e osht ni HIC, ai e merrte fuqine bashke me komet e tjere te Jugosllavise

Greku vidhet tash e 30 vjet nga Judejt, se at mujshin me jetu si mret vet me long portokalli e voj ullini, e turizm, por jon 5 vet qe e kon monopolizu gjith ekonomin e ktij populli

Tash,,,,,,, PROBLEMI I SHQIPTARVE asht se me c,rruge duhet me i ASIMILUE

e par rrug asht me i nda mes veti
    Pse mo i lëm dhe ne judejt të na monopolizojnë? Mbase fillojnë grekët vijnë emigrantë te ne pastaj. Mbase dalim dhe kampion Europe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Qyfyre

Po, besa,,,,,, nuk ke per t,i shpetue carkut, a nuk ishin PIRAMIDAT per kyt pune?????? vec at qellim kishin at , se ajo pare shqiptare nuk i hin n,pune kujt

A nuk je tue shikue si nuk shperndahet tek i zoti toka bregdetare????????

A nuk je tu pyet kush e ka at fabrik vaji ne Tiran????

A nuk je tu dit kush e LARGOI nga Shqipnia biznezmenin shqiptar nga Kroatia qe donte me bo fabrik cigaresh ne Shqipni e tjera biznese , ky donte me ndihmue edhe kulturen shqiptare

Qyfyre

Po, besa,,,,,, nuk ke per t,i shpetue carkut, a nuk ishin PIRAMIDAT per kyt pune?????? vec at qellim kishin at , se ajo pare shqiptare nuk i hin n,pune kujt

A nuk je tue shikue si nuk shperndahet tek i zoti toka bregdetare????????

A nuk je tu pyet kush e ka at fabrik vaji ne Tiran????

A nuk je tu dit kush e LARGOI nga Shqipnia biznezmenin shqiptar nga Kroatia qe donte me bo fabrik cigaresh ne Shqipni e tjera biznese , ky donte me ndihmue edhe kulturen shqiptare
    Çfarë ishte ky nga Kroacia? Organizatë bamirëse?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •