Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ore jeni Realist ju apo jeni ne boten e enderrave????

Rri afer i thoni.Po ai i ka qendruar afer edhe ka qene e kote.Pse i jepni keshilla te kota te pakten.Kush nga ju qe shkruani kaq bukur e paster e me kaq frymezim do te ishte i gatshem ti qendronte prane ende??????
    Bota eshte e bukur sepse eshte e ndryshme. Ajo qe vlen per ty nuk vlen per dike tjeter dhe anasjalltas.
    Ti e lexove mire ē'fare shkruajti Le chiffre?
    E tha qarte , fare qarte qe ai nuk i rri afer qe ta beje per vete apo ta beje qe ajo te mos e tradhetoje me, ai po i rri afer dhe i ka ndejtur afer sepse ka gjykuar me mendje dhe me zemer se ajo ka patur nevoje per te.

Po ne fakt, une qe shkruaj kaq bukur dhe paster jam i gatshem ti qendroj prane dikujt qe ka nevoje per mua, si shok gjithmone, sepse dhe ne rastin e ketij djalit nuk eshte se atij po i qan zemra per dashuri, ai nuk vuan per veten e vet , ai vuan per dike tjeter.
    Une mbase nuk kam qene ne te njejten situate si ky djali, por me siguri ne situate te ngjashme jam ndodhur per nje pjese te mire te jetes sime. Dhe e kuptoj perfekt se si ndihet. Prandaj e thashe qe ne fillim se nuk kemi fare te bejme me ato situatat klasike qe te gjithe po analizonin ne fillim. Kjo lloj dashurie qe ai ka per kete vajzen nuk eshte ajo klasikja kundrejt nje te dashure, e tejkalon dhe i afrohet me shume ndjenjes qe ke per nje te aferm, qe do ta ndihmosh.

Nese i interesuari eshte dakord me mendimin tim dmth qe keshilla qe i dhashe nuk ishte dhe aq e kote.
    Eshte me e lehte te kritikosh nje situate me nxitim dhe te thuash "hidhe pas kraheve" se sa te mundohesh ta kuptosh tjetrin se ēa ndjen.

Me falni po sikur te ishte aq e thjeshte ta hidhte mbrapa kraheve a nuk do ta bente ai? Me sa vura re nga menyra se si shkruan duket njeri qe ka aq llogjike sa te arrije vete ne ato perfundime.
    Por per si e ndjen ai, te thuash hidhe mbrapa kraheve e jepi shkelmin do ishte si ti thoje per motren e vet qe eshte ne veshtiresi , jepi shkelmin dhe braktise.
    Per kete behet fjale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    le chiffre, tani po mundohesh ti apelohesh sentimentalitetit te te huajve edhe kjo nuk shkon sepse faktikisht askujt si rruhet per E-ne. E-ja eshte nje cope kurve edhe ec me, as e para as e fundit. nqs do te ndihmosh dike atehere shko puno me KB e ndiq vendet ku bie termeti ose tsunami te ndihmosh njerez qe kane nevoje, dmth s'ka nanje gje te keqe te ndihmosh, por kije parasysh se ti nuk po e ben kete per E-ne, po e ben per veten. je egoist plako; ky qendrimi yt prej guarding angel te ledhatoka egon, te ben te ndihesh hero a m'kupton? edhe per kete meriton te digjesh ne ferr! lol
    Pse ka ndonje qe nuk eshte egoist?

Pastaj, per E-ne mbase nuk te rruhet ty, por i rruhet atij.
    Ti thjesht po e shikon situaten nga prizmi jot , jo i tij. Natyrisht qe as ty e as mua meqe nuk e njohim se kush eshte E nuk na plas per te.
    Por nese le chiffre kerkon nje keshille, dhe e thote se atij i rruhet shume madje, pse duhet te shpenzoni kot llafet duke thene nje thes me "keshilla" qe vetem keshilla nuk mund te quhen.

LOL. Me kete lol ne fund duket dhe serioziteti me te cilin po e shikoni kete teme, si ti dhe te tjere.
    Me mire , nese juve ju duket shaka apo ne ekstrem nje perralle e sajuar, mos u pergjigjni fare, apo kot se jemi qe jemi te themi nje mal me cazzate pa vlere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 31-05-2008 mė 18:40

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Le Chiffre Lexo Postimin
    Le Chiffre nuk eshte se eshte dashuruar me te dhe nuk gjen dot tjeter, nuk eshte qe nuk harron dot eren e lekures se saj apo alkimi-ra te tilla ...
    Une kam kaluar me te nje vit te tere, duke thurur tere ato endrra (bashke), formova brenda vetes njeriun qe nuk existonte...njeriun qe dashuroja ne te vertete! Ky eshte problemi, une dashuroja ate cka doja jo ateqe ishte ne realitet...kete e kuptoj, kete ma tjoshte ajo cdo ere, por une se kuptoja ku ishte kembana...

Tani puna eshte qe aj eshte ne "state of fear", ajo ka frike te fejohet me ish-in, pasi ai eshte gati te fejohet ne moment. me te...ai e vlereson dhe e do...me sa duket diku ai ka gabuar, e ka lene ne balte, eshte xheloz tej mundesise per ta durar apo edhe mund ta kete trajtuar si nje te zakonshme....
    Por mo s harrojeme qe E...ka bote, eshte e edukuar, vetem se ka vuajtur, ka jetuar ne nje apartament te vogel, fle ne kuzhine me motren e saj, kerkon te jete me shume se ceshte ne te vertete, nuk ka patur shume mundesi....por ka dashur te jete dikushi.. Ky me siguri nuk e ka ndhmuar ne kete drejtim...
    Tani E...do qe une te jem afer si shok por edhe ka frike te me kete (ka frike te me humbe per ate qe i kam krijuar por edhe frike se me ka...), sigurisht ajo me dashuron dhe ne nje email para shumekohesh me shkruante:

Miq, ketu nuk shtrohet pyetja nese une kam rene brenda apo jo, ketu shtrohet pyetja si ta ruaj une njeriun qe dsahurova, qe desha, por kurre nuk e perdhosa, une dua ta dua ate si njeri, si nje pjese timen qe e humba me ose pa koshiencen time.....

Ju faleminderit!
    Le Chiffre
    komshiu juaj fantastik
    pike se pari ti nuk di a e dashuron apo jo dhe po se dite qe e dashuron apo jo rrjedhimisht nuk e dashuron se po ta dashuroje do e kuptoje qe e dashuron !!! pike se dyti ajo eshte gati me u feju me tjetrin edhe ty ka frike te te mbaj si shok !!! pike se treti shko tek nje psikolog ta them sinqerisht mund te jete i domosdoshem ne keto raste !!! i domosdoshem !!!
    pike se katerti ajo qenka nje koker ...... qe se paska shoqen !!! vuajtje e modhe eshte te nderrosh bijte e botes pa pike turpi ??? mire e ka thene artsoni ajo qenka nje ...... me k te modhe qe smeriton as nje shanc me te vogel nga ty !!! edhe e luaka bukur rolin e viktimes !!! nejse jeni te dy viktima me sa po shikoj une !!! jeni Viktima te Njeri Tjetrit !!! zoti te shpetofte nga ky makth nese kjo nuk eshte perralle !!! hajde me te mira !!! edhe behu burre sic the edhe vete ti ne fillim qe nuk eshte se vuan per femra te tjera edhe per sukses!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 02-06-2008 mė 07:04
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    I nderuar, ka nga ato qe me te vertet ndryshojn, ndonese rrall her ndodh, pra pendohen dhe i kthehen realitetit, ndaj un dhe "xfiles" e tham te dy qe ai te rrij me at, mbase e doje shum.

Sidoqoft, un se pari s'do e filloja nje lidhje me nje vajz te till, me nje te kaluar shum te komplikuar sa e vajzes ne fjal. Mirepo, ne te gjith s'jemi njesoj, ndaj disa futen edhe ne lidhje te tilla. Disa nga dashuria e disa me shpres se s'do te deshperohen as s'do te zhgenjehen kurr nga to.

Sido qe te jet, asnjėri nga ne s'jemi te perkryer, vec Zotit.

Un besoj ne Zotin, ndaj besoj se edhe njerezit ndryshojn, meqe flas nga pervoja ime. Un p.sh., kam ndryshuar.

Anetar_kastarof edhe une jam i mendimit tend qe ti jepet 1 mundesi njeriut per te ndryshuar por mesa arrij ta kuptoj nga shkrimet e Le Chiffre ajo E....ka pasur shume mundesi per te ndryshuar edhe se ka bere ate ndryshim.Kjo nenkuptonse ky Le Chiffre dashka te sakrifikoj jeten e vet per te shpetuar ate Tipen pasi e kaluara e saj nuk te le per te deshiruar por akoma me shume.Te ben te habitesh aq e larmishme eshte.Per te ndihmuar kete Tipen jo vetem ky qejfliu qe sdo tja arrinte por as Nene Tereza e gjithe Organizatat Humanitare te botes derman.

Me vjen keq qe ju shkruani keto gjera ne Forum kur jam mese i sigurt qe ne realitet do kishit vepruar ndryshe.Nuk dua te ofendoj njeri por shkruani gjera Boshe.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Le chiffre, nuk e di a je nje anetar i forumit tone , po siē e shikon nuk eshte vendi me i pershtatshem per te kerkuar keshilla.
    Nese nuk e dije , tani e more vesh.
    Keshilla e fundit qe te jap eshte, pyet nje mije vet dhe bej si di vet. Thjesht injoro komplet ēa shkruhet ketu.
    Per mendimin tim , per si e shoh une ti je ne rregull.
    Besoj se probleme kane ata qe gjeja e pare qe bejne eshte te dalin ne perfundime te nxituara dhe gjykojne kaq lehte ne menyre shume siperfaqesore situata dhe njerez qe nuk i njohin nga afer.

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Anetar_kastarof edhe une jam i mendimit tend qe ti jepet 1 mundesi njeriut per te ndryshuar por mesa arrij ta kuptoj nga shkrimet e Le Chiffre ajo E....ka pasur shume mundesi per te ndryshuar edhe se ka bere ate ndryshim.Kjo nenkuptonse ky Le Chiffre dashka te sakrifikoj jeten e vet per te shpetuar ate Tipen pasi e kaluara e saj nuk te le per te deshiruar por akoma me shume.Te ben te habitesh aq e larmishme eshte.Per te ndihmuar kete Tipen jo vetem ky qejfliu qe sdo tja arrinte por as Nene Tereza e gjithe Organizatat Humanitare te botes derman.

Me vjen keq qe ju shkruani keto gjera ne Forum kur jam mese i sigurt qe ne realitet do kishit vepruar ndryshe.Nuk dua te ofendoj njeri por shkruani gjera Boshe.
    votoj pro !!! nje nga shkrimet me nota me te qeta ,pacifiste dhe shume kuptimplot !!! !!!

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    le chiffre, tani po mundohesh ti apelohesh sentimentalitetit te te huajve edhe kjo nuk shkon sepse faktikisht askujt si rruhet per E-ne. E-ja eshte nje cope kurve edhe ec me, as e para as e fundit. nqs do te ndihmosh dike atehere shko puno me KB e ndiq vendet ku bie termeti ose tsunami te ndihmosh njerez qe kane nevoje, dmth s'ka nanje gje te keqe te ndihmosh, por kije parasysh se ti nuk po e ben kete per E-ne, po e ben per veten. je egoist plako; ky qendrimi yt prej guarding angel te ledhatoka egon, te ben te ndihesh hero a m'kupton? edhe per kete meriton te digjesh ne ferr! lol
    Kte postimin tend do e kem parasysh se e ke shkruar per tallje.

E njeh ti at E-n??

Mos vall pohoi autori i temes ktu diku se ajo ishte apo esht lavire??

Nese nje femer etikohet si lavire ne kte rast, ateher c'je ti, i nderuar??, -qe ke nderruar femer pas femre, (ndoshta)??

Nuk ke te drejt ta etikosh ndonje femer si lavire vetem pse ajo ka pasur shum dashnor, ka tradhtuar ata etj. etj., sepse meshkujt, ne jemi akoma me te zinj ne kte fush.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    [QUOTE=xfiles;1927485]Bota eshte e bukur sepse eshte e ndryshme. Ajo qe vlen per ty nuk vlen per dike tjeter dhe anasjalltas.
    Ti e lexove mire ē'fare shkruajti Le chiffre?
    E tha qarte , fare qarte qe ai nuk i rri afer qe ta beje per vete apo ta beje qe ajo te mos e tradhetoje me, ai po i rri afer dhe i ka ndejtur afer sepse ka gjykuar me mendje dhe me zemer se ajo ka patur nevoje per te.

Po ne fakt, une qe shkruaj kaq bukur dhe paster jam i gatshem ti qendroj prane dikujt qe ka nevoje per mua, si shok gjithmone, sepse dhe ne rastin e ketij djalit nuk eshte se atij po i qan zemra per dashuri, ai nuk vuan per veten e vet , ai vuan per dike tjeter.
    Une mbase nuk kam qene ne te njejten situate si ky djali, por me siguri ne situate te ngjashme jam ndodhur per nje pjese te mire te jetes sime. Dhe e kuptoj perfekt se si ndihet. Prandaj e thashe qe ne fillim se nuk kemi fare te bejme me ato situatat klasike qe te gjithe po analizonin ne fillim. Kjo lloj dashurie qe ai ka per kete vajzen nuk eshte ajo klasikja kundrejt nje te dashure, e tejkalon dhe i afrohet me shume ndjenjes qe ke per nje te aferm, qe do ta ndihmosh.[QUOTE]

Shume i nderuar Zoti xfiles.
    Do ishe i gatshem te ndihmoje 1 njeri i cili ka thyer shume here besimin e dhene????Edhe si rrjedhoje kalon ne rolin e budallait me te cilin tallen si eshte tallur kjo E...........Do ta pranoje 1 gje te tille?????

P.s Shpresoj te mos ta marresh si Ofendim postimin tim pasi vertet te drejtohet tyja por i referohet historise se ketij Romeos se shekullit te ri.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Le chiffre, nuk e di a je nje anetar i forumit tone , po siē e shikon nuk eshte vendi me i pershtatshem per te kerkuar keshilla.
    Nese nuk e dije , tani e more vesh.
    Keshilla e fundit qe te jap eshte, pyet nje mije vet dhe bej si di vet. Thjesht injoro komplet ēa shkruhet ketu.
    Per mendimin tim , per si e shoh une ti je ne rregull.
    Besoj se probleme kane ata qe gjeja e pare qe bejne eshte te dalin ne perfundime te nxituara dhe gjykojne kaq lehte ne menyre shume siperfaqesore situata dhe njerez qe nuk i njohin nga afer.
    xfiles me vjen keq te kundershtoj !!! fakti qe harxhojme minuta te tera nga jeta jone per le chifren do te thote dicka apo jo !!! si thote dhe fjala e urte koha eshte flori !!! te ishte se nuk do na pellciste per le chifren nuk do mundoheshim te harxhonim kohen tone per te shkruajtur ne temen e tij !!! nejse sic the edhe ti prandaj eshte e bukur bota sepse ka mendime te ndryshme !!! megjithate ndonjehere druri qe te japin nuk eshte per keq !!! kshu merri edhe postimet me tone te ashpra nga anetaret e tjere !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ej o xfiles, mos je gje i fejuari i E-se ti?
    Nuk kam patur asnje te fejuar qe i fillon emri me "E", keshtu qe besoj se jo.
    Nuk do lidhesha kurre me nje vajze te tille, do i rrija shok, por jo ta kisha te fejuar larg qofte.

Pse, fakti qe une po e mbroj aq shume kete personin te ben te mendosh se une ndoshta kam ndonje lidhje?
    Nuk duhet patjeter ta njohesh nje person per te mbrojtur idete e tij, apo ta kuptosh se si ndihet.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Opinioni juaj: Do merrnit pjese ne Miss Albania, dhe pse?
    Nga chelsea-fc nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-07-2003, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •