Postuar mė parė nga
Le Chiffre
Le Chiffre nuk eshte se eshte dashuruar me te dhe nuk gjen dot tjeter, nuk eshte qe nuk harron dot eren e lekures se saj apo alkimi-ra te tilla ...
Une kam kaluar me te nje vit te tere, duke thurur tere ato endrra (bashke), formova brenda vetes njeriun qe nuk existonte...njeriun qe dashuroja ne te vertete! Ky eshte problemi, une dashuroja ate cka doja jo ateqe ishte ne realitet...kete e kuptoj, kete ma tjoshte ajo cdo ere, por une se kuptoja ku ishte kembana...
Tani puna eshte qe aj eshte ne "state of fear", ajo ka frike te fejohet me ish-in, pasi ai eshte gati te fejohet ne moment. me te...ai e vlereson dhe e do...me sa duket diku ai ka gabuar, e ka lene ne balte, eshte xheloz tej mundesise per ta durar apo edhe mund ta kete trajtuar si nje te zakonshme....
Por mo s harrojeme qe E...ka bote, eshte e edukuar, vetem se ka vuajtur, ka jetuar ne nje apartament te vogel, fle ne kuzhine me motren e saj, kerkon te jete me shume se ceshte ne te vertete, nuk ka patur shume mundesi....por ka dashur te jete dikushi.. Ky me siguri nuk e ka ndhmuar ne kete drejtim...
Tani E...do qe une te jem afer si shok por edhe ka frike te me kete (ka frike te me humbe per ate qe i kam krijuar por edhe frike se me ka...), sigurisht ajo me dashuron dhe ne nje email para shumekohesh me shkruante:
Miq, ketu nuk shtrohet pyetja nese une kam rene brenda apo jo, ketu shtrohet pyetja si ta ruaj une njeriun qe dsahurova, qe desha, por kurre nuk e perdhosa, une dua ta dua ate si njeri, si nje pjese timen qe e humba me ose pa koshiencen time.....
Ju faleminderit!
Le Chiffre
komshiu juaj fantastik
Krijoni Kontakt