Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i lenit organet per shfrytezim pas vdekjes suaj?

Votues
42. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, do e beja!

23 54.76%
  • Jo, nuk me duket e arsyeshme!

13 30.95%
  • Nuk e di, sme ka shkuar nder mend!

6 14.29%
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 64
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Pikerisht kte doja te mos e thoja une, por te lexoja nga ju ...
    Kam degjuar qe shume njerez, qe kan bere kso lloj transplantimesh, kan vazhduar jeten me qrregullime ne boten e mbrendshme te tyre, pra ne boten shpirtrore dhe emocionale!
    Pra nese bart veshken e ndonje tjetri, qe nuk e ke tenden, ateher mund te te ndodh te shohish vizione, apo lloj halucinacionesh nga jeta e personit te cilit i ke huazuar veshken!!
    Me fal po ky eshte postimi me fallco qe kam degjuar. nena ime ka mbetur ajo qe ka qene, s'ka ndonje shqetesim nervor sepse s'ka lidhje fare me organin,perkundrazi e deshiron me shume jeten.
    Apo ndoshta kete e ka te trasheguar nga i ati qe tentoi suicidio hhhhaahhhaa

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Jam kundra.S`do e pranoja nje gje te till.
    Bahhh vetem kur e mendoj me duket fare absurde.Edhe pse ka njerez qe e bejne.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    Jam kundra.S`do e pranoja nje gje te till.
    Bahhh vetem kur e mendoj me duket fare absurde.Edhe pse ka njerez qe e bejne.
    Po sa te ti trese dheri me mire te ndihmosh dike qe eshte ne nevoje, pra te mos e trese dheri dhe ate tjetrin para kohe.

Ndonjehere kam nje deshire te pakufijshme te shkoj e te dorezohem ne ndonje spital e ta fal gjithe trupin tim, me te gjitha organet vetem e vetem qe te ndihmoja njerezit. Por, organet e mia aq jane, a do ndihmoja dot me shume se 8 njerez? Kshu qe po i le dhe pak dhe me vone do e jap me testament dhenien e tyre

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Nese mendojme se ka nje Jete pas vdekjesh shumica do thonin jo por une per mendimin tim do jepja zemren nese do mundja por eshte heret dhe me duhet akoma. :>D
    skerdigodo@hotmail.com

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Me fal po ky eshte postimi me fallco qe kam degjuar.
    Me lejo te te mesoj pak biologji.
    E dime te gjithe se organe te caktuara te trupit te njeriut, lirojn hormone te caktuara, te cilat ndikojn dhe udh'heqin me jeten ton emocionale. Nese ky organ nuk eshte i yni, ai do te lironte hormone te njeriut te vdekur, dhe kjo ne perkthim do te thot, te te sjell perjetime te tij personale.
    Pastaj qdo gje ne jeten tone, eshte e shkruar ne ADN tone, dhe perkujto se organi i transplantuar nuk permban ADN tonen.

Per fund, nje mesim tjeter do te ishte me i rendesishem se ky, per ty: te mos ngutesh te flasesh aty ku sja ke fare idene...

nena ime ka mbetur ajo qe ka qene, s'ka ndonje shqetesim nervor sepse s'ka lidhje fare me organin,perkundrazi e deshiron me shume jeten.
    Apo ndoshta kete e ka te trasheguar nga i ati qe tentoi suicidio hhhhaahhhaa
    Epo, fakti qe e do jeten me shume, ste duket ndryshim ty !!

Kalofsh mir!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sam1r : 27-05-2008 mė 16:12
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Nese mendojme se ka nje Jete pas vdekjesh shumica do thonin jo por une per mendimin tim do jepja zemren nese do mundja por eshte heret dhe me duhet akoma. :>D
    Edhe ata qe besojn ne jeten pas vdekjes, e dine fare mire se atje shkon shpirti, i cili gjen trupin e tij ne mosh te re( ne jeten tjeter ), dhe nuk merr asgje nga kjo bote!
    Me duket e quditshme te shoh kundershtime per kte gje shume humane, por do te doja te di arsyet, perveq mendimeve tuaja!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Po kush i do organet tona mer aman.kto organe plot droge ai qe i merrte do ishte tape gjith jeten pastaj.Jo seriozisht nqs do sherbenin per te shpetuar jeten e dikujt do i jepja :P
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Mendoj qe jo.........
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    humanizem eshte te japesh per sa kohe je i gjalle!!
    kurse pas vdekjes nuk ka te beje me humanizem,pasi ne nje rast te tille njerzit e papergjegshem ti hellin organet ne andkand, thjesht per qellime fitimi dhe jo per humanizem!!
    keshtu qe jam totalisht kundra!!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Me lejo te te mesoj pak biologji.
    E dime te gjithe se organe te caktuara te trupit te njeriut, lirojn hormone te caktuara, te cilat ndikojn dhe udh'heqin me jeten ton emocionale. Nese ky organ nuk eshte i yni, ai do te lironte hormone te njeriut te vdekur, dhe kjo ne perkthim do te thot, te te sjell perjetime te tij personale.
    Pastaj qdo gje ne jeten tone, eshte e shkruar ne ADN tone, dhe perkujto se organi i transplantuar nuk permban ADN tonen.

Per fund, nje mesim tjeter do te ishte me i rendesishem se ky, per ty: te mos ngutesh te flasesh aty ku sja ke fare idene...

Epo, fakti qe e do jeten me shume, ste duket ndryshim ty !!

Kalofsh mir!!
    Ja kam iden apo jo ti s'di gje fare,po nga fillimi ne fund ja ke futur kot. pertoj te filloj shpjegime. ciao samiro

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Qėllimi i jetes
    Nga Namila nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  2. "Vizitori" i befasishėm
    Nga biligoa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  3. Krishti, pėrmbledhja e gjithēkaje frymore.
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  4. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  5. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •