Po, do e beja!
Jo, nuk me duket e arsyeshme!
Nuk e di, sme ka shkuar nder mend!
Jam kundra.S`do e pranoja nje gje te till.
Bahhh vetem kur e mendoj me duket fare absurde.Edhe pse ka njerez qe e bejne.
Po sa te ti trese dheri me mire te ndihmosh dike qe eshte ne nevoje, pra te mos e trese dheri dhe ate tjetrin para kohe.
Ndonjehere kam nje deshire te pakufijshme te shkoj e te dorezohem ne ndonje spital e ta fal gjithe trupin tim, me te gjitha organet vetem e vetem qe te ndihmoja njerezit. Por, organet e mia aq jane, a do ndihmoja dot me shume se 8 njerez? Kshu qe po i le dhe pak dhe me vone do e jap me testament dhenien e tyre![]()
Nese mendojme se ka nje Jete pas vdekjesh shumica do thonin jo por une per mendimin tim do jepja zemren nese do mundja por eshte heret dhe me duhet akoma. :>D
skerdigodo@hotmail.com
Me lejo te te mesoj pak biologji.
E dime te gjithe se organe te caktuara te trupit te njeriut, lirojn hormone te caktuara, te cilat ndikojn dhe udh'heqin me jeten ton emocionale. Nese ky organ nuk eshte i yni, ai do te lironte hormone te njeriut te vdekur, dhe kjo ne perkthim do te thot, te te sjell perjetime te tij personale.
Pastaj qdo gje ne jeten tone, eshte e shkruar ne ADN tone, dhe perkujto se organi i transplantuar nuk permban ADN tonen.
Per fund, nje mesim tjeter do te ishte me i rendesishem se ky, per ty: te mos ngutesh te flasesh aty ku sja ke fare idene...
Epo, fakti qe e do jeten me shume, ste duket ndryshim tynena ime ka mbetur ajo qe ka qene, s'ka ndonje shqetesim nervor sepse s'ka lidhje fare me organin,perkundrazi e deshiron me shume jeten.
Apo ndoshta kete e ka te trasheguar nga i ati qe tentoi suicidio hhhhaahhhaa!!
Kalofsh mir!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sam1r : 27-05-2008 mė 16:12
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Edhe ata qe besojn ne jeten pas vdekjes, e dine fare mire se atje shkon shpirti, i cili gjen trupin e tij ne mosh te re( ne jeten tjeter ), dhe nuk merr asgje nga kjo bote!
Me duket e quditshme te shoh kundershtime per kte gje shume humane, por do te doja te di arsyet, perveq mendimeve tuaja!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Po kush i do organet tona mer aman.kto organe plot droge ai qe i merrte do ishte tape gjith jeten pastaj.Jo seriozisht nqs do sherbenin per te shpetuar jeten e dikujt do i jepja :P
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Mendoj qe jo.........
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
humanizem eshte te japesh per sa kohe je i gjalle!!
kurse pas vdekjes nuk ka te beje me humanizem,pasi ne nje rast te tille njerzit e papergjegshem ti hellin organet ne andkand, thjesht per qellime fitimi dhe jo per humanizem!!
keshtu qe jam totalisht kundra!!
Krijoni Kontakt