Cka ka te baj rrefimi i ketij zoteri Jashari me temen ne fjale?Postuar mė parė nga ARIANI_TB
Cka ka te baj rrefimi i ketij zoteri Jashari me temen ne fjale?Postuar mė parė nga ARIANI_TB
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
O Angjelko Podgorica!Postuar mė parė nga andi podvorica
O Malezezi i flliqte! O Gabel! Oj fara e keqe!
Kush ta ka shkrdhy ate none e na vjen ti ketu ne Forumin Shqiptar e na flet per Rugoven...
Micheal Jordan
po po per ty krejt ata qe nuk jane ne partin titiste-ldk i shani i provokoni pasi qe veq e keni lejen e te zotit te shtepisPostuar mė parė nga Arb
por nja se di a jeni ne dijeni qe ne mbar forumet tjera shqiptare ky forum po permendet per ket bash per ket qe ini mbledh nji grup i rrezikshem i flliqt e i shani e i maltretoni te tjeret qe nuk jan ne lkj-ldk pa probleme
po me tregoni mua perse ne tierat forume ini krejt tier ama bash krejt te tier a ketu haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
T i Arbuc-karuc me mire mbylle gojen more hudum, se met zene ne dore te rjepi si qenin e te tregoj une ty se kush jam more kopil .
Ta ********* non e babe me krejt familjen deri edhe minjte tavan ti *********,
kurve muti se me kon mashkull nuk mshefesh pas kompjuterit e fole si kurvat,ki kujdes se vije atje Nju jork e te bej sallad me krejt familjen.
Edhe nje here e shohe se me permend emrin TIM me mire zhduku diku se do te kemi pune UNE E TI!
LEXOJE e do te shihesh se cfare rrefimi ka te beje!Postuar mė parė nga Arb
Angjelko,
Ku ke me stan ti i bir i Shkines?
Micheal Jordan
Prape, ketu behet fjale per Brigaden "Agim Ramadani."Postuar mė parė nga ARIANI_TB
E nese ai rrefim ka disa paragrafe qe lidhen me Brigaden "Agim Ramadani," atehere postoi ne kete teme, qe ti lexojme...
Micheal Jordan
Kopil shkau je ti kurv mashkulli, mesa e di une STAN eshte fjale serbe kurse shqip i thuhet BANES , po shihet kush eshte shka.
UNE me banes ( jetoj) ne DETROIT ne qofte se ke deshire mu takuar hajde se te pres,se une nuk jam kurv mashkulli si ti e me u fsheh.
Dergoja Rugoves ne varre atje nonen tonde mbasi e do aq shume!
Shiko mesazhin privat qe te kam dergu!
Shko nė Kosovė, Thaqi kish hapė konkurs pėr kėsi njerz sikur ti, kushtetPostuar mė parė nga andi podvorica
shume tė volitshme edhe pagesa shume e mirė puna nuk ish shumė e rėnd
pėr ty veq me vazhdu listen e vrasjeve tė Thaqit, nė bazė tė kėtij shkrimi qė
pash besoj se shumė lehtė kualifikohesh.
Mos e merrni neper gojen tuaj te felliqur ish Drejtorin Politik te UQK-se se lavdishme, ish Kryeministrine e Qeverise se Perkohshme, Komandantin dhe luftetarin, atdhetarin e paepur , Kryeministrin qe e solli pavaresine e Kosoves dhe po e bene ngadal realitet Shqiperine e bashkuar, birin e kesaj toke zotriun e nderuar Hashim Thaqi .
Sa bukur i ka rregulluar natyra gjerat, disa njerez qe i bejne deme Kosoves nuk i ka lene ne Kosove. Shyqyr qe sju kemi e mos na ardheshi kurre.
Merri o zot se nuk dijne q'thone .
ATDHEU MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt