ja pra kjo tregon se talenta ka drenica heroike dhe shqiptaria
Nuk besoj se e dini gjuhen katalane por une e kuptoj mire pasi flas tre gjuhe latine.Dy here gjate komentit thuhet se Labinot Kabashi eshte me origjine serbe.Edhe pse nuk e dini gjuhen vini re me vemendje nga fundi kur ai e perserit dhe thote pak a shume "zhukador de orihen serva" dmth.lojtar me origjine serbe.
Përshëndetje murik. Më fal që po të citoj ty. Nuk e kam për qëllim që të replikoj as të të kundërshtoj.
Ajo që thuhet se është me origjinë nga Serbia, mund të jetë si pasojë e asaj që në shumicën e rasteve kosovarëve më herët për nacionalite-shtet u shkruhej: "Serbia and Monte Negro". Mbase këtu janë bazuar ata.
Për mua është e rëndësishme dhe më gëzoi pa masë fakti se qenka një talent shqiptar që ka arritur kaq lart.
Unë e përgëzoj Labinotin dhe gjithë të rinjtë shqiptarë që bëjnë emër në dhe të huaj.
Edhe një herë kërkoj të falur për citimin.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Në fakt thuhet se ka origjinë serbe, por kjo sepse Spanja nuk e njeh Kosovën si shtet. Nuk ka kuptim etnik, por shtetëror.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
bravo Labinotit,
edhe ne fytyre i ngjan pak Messit
uroj qe Labinoti te behet nji futbollist i degjuar, dhe qe federatat shqiptare ta kene parasysh
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
ishalla me ndihme te zotit i prihet e mbara
JO SEKS PARA MARTESE
Urime urime.Dhe me mend ne koke.
I have an obligation to soar. And I will fly high.
Neymar , braziliani me i kerkuar ne europe..
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt