Ndersa une sipas FCBARCELONA.CAT LAJMI I PLOTE KETU
Ndersa une sipas FCBARCELONA.CAT LAJMI I PLOTE KETU
Nuk mendoj qe ka diqka qe vertet ketu.
Ate nat kur Laporta doli ai tregoj qe do te jete edhe me tej president i Barca-s edhe pse me shume se gjysma e votuesve votuan qe ai te largohet.
Barcelona ka rinovuar me Messin me 8 milion euro ne sezon dhe 4 milion bonus ne rast fitoreje te donje trofu te rendesishem
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Laporta i fitoj zgjedhjet, dhe me pas propozoi doreheqjen.Ky ishte nje sinjal per te treguar fortesine e tij.Laporta eshte legjendar per mendimin tim,ai duhet ta udheheqe Barcelonen.
Shpresojme qe Barcelona te beje dicka me shume kete sezon, ka nje kontigjent superior te lojtareve dhe duhet ta shfrytezoj per te prekur majat e futbollit spanjoll dhe evropian.
Mendoj se Ronaldinho dhe Eto'o duhet te qendrojne gjithsesi, ata jane superyje dhe bejne nje loje te shkelqyeshme.Do te ishte budallallek po ti leshonte Barcelona
Be the change you want to see in the world!
A nuk eshte e bukur ti shohesh lojtaret e barcelones?
ps: te foto e pare ne perjashtim te Lehmanit.
epo keshtu ishte dikur, tanime veq u shpernda kjo super-skuader
gabim fatal qe e leshuan Ronaldinhon
shpresoj se Eto'o do te mbetet
suksese
Be the change you want to see in the world!
Hleb ka mberritur ne Barcelone.
Neser priten te behen viziat mjekesore dhe te bej zyrtarizimin me fanellen e Barcelones.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Wow , ende nuk mund te thuhet se a ka bere mir Barcelona qe e ka shitur Ronaldinho-n dhe pritet ta shet Eto'o-n apo ka gabuar.
E mbani mend Real Madrid ekip i cili kishte nje kriz te rrezultateve se i kishte Galaktiket si Ronaldo , Beckham etj, ne skuader , ndoshta e njejta gje mund te ndodh edhe me Barcelonen.Te gjithe duhet ta dime se ka mbaruar epoka Ronaldinho tash duhet te pritet diqka tjeter tek Barcelona , ndoshta Alexandr Hleb mund te beje shum me shume se Ronaldinho qe beri ne keto 2 sezonet e fundit.Ronaldinho nuk mendoj qe ishte gabim , gabim eshte Deco i cili eshte nje lojtar shume i mire.Ndoshta shume prej jush mendoni se Barcelona pa Ronaldinhon nuk do te mundet mirpo une mendoj te kunderten , aty eshte Alexandr Hleb , Xavi , Iniesta , Henry , Messi , prap Barcelona mbetet ajo e vjetra.
Krijoni Kontakt