Ky ėshtė komenti nga ajo qė mora nga webi i Barēės, unė kam qejf ti lexoje webet e ekipeve pėrkatėse nuk i besojė shum gazetave se e dim mirė ku i marin lajmet.Po mė habit dėshira e Guardiolės qė ngul kėmbė mos ta shesi Ronaldinhon, dhe mendon se e do pėr plane afat gjata qė ka ndėrmend tė bėj tek Barēa. Mendon se e ka njė lider dhe nuk do ta shesi.
Deri diku jam dakord me ty po dhe deri diku jo. Do lindi pyetje pse ??Gjithesesi doja te thoja qe Barcelones i duhen fytyra te reja ne ekip. Disa lojtar e kane perfunduar ciklin tek Barcelona. Ndac ti vi mire disave ndac jo.
Po tė ndėrosh ekipin ē'do vit pėrveē humbjes nuk ke asnjė fitim. Tani tė them qė jam dakord me ty, dua tė them qė shum lojtarė i duket vetja si zot, dhe mendojė se duhet tė lėvizin dhe ta shikojnė njėher veten jo tė parėt po tė fundit diku tjetėr. Dhe mendojė se shum lojtarėve kjo mundėsia e largimit do i bėj mirė, dhan ē'dhanė ishin tė detyruar pasi ėshtė biznes une paguaj pėr tė fituar dhe jo pėr tė tė parė ty se si tallesh, siē kanė bėrė shum lojtarė tek Barēa qė kan nga dy vjet qė marin rrogėn kot dhe nuk japin absolutisht asnjė gjė.
P.s Tė shikojmė fundin pasi aty gjehet e vėrteta, se vitė pėr vit ē'farė nuk po dėgjojmė do iki ky do iki ai, do vi ky do vij ai etj.
Kalofsh mirė,
Krijoni Kontakt