Barcelona Kerkon edhe Inzaghi haha, si u bo kjo Barcelona medet.
Barcelona Kerkon edhe Inzaghi haha, si u bo kjo Barcelona medet.
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Po s'ka lidhje Drogba me klasin e Ibres, ca flisni tani. Te kete pordhe sa te doje ky si lojtar, perderisa ka pordhe do sheshi.I takon ne fund te fundit pasi e beri Interin ekip te frikshem, mos harro qe kur ishte te Juvja i linte ne stol si Del Pireo-n dhe Trezegue.
Po c'e do Inzagin, te kapi topat prapa porte.... Ne fakt te heq mendjen ky Guardiola, ne ben si tranjer i lindur. Do kisha preferuar ndonje tranjer tjeter te konfirmuar, e jo te beje Barca ekspreriment me kete .
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ore pse merreni kot me shpifjet e gazetareve?, Inazghi cka duhet per barcen ky gjysh? mire eshte ne milan![]()
Barcelona po heq Eto'o vetem prej karakterit , perse te marre nje tjeter me karakter negativ?
Meqe ra fjala , Manchester City i ka ofruar Ronaldinhos 250 mije euro ne jave , pra me pak fjale me i paguari ne Bote. Gjithashtu oferta per Barcelonen eshte mese e pranueshme (30-35 mil euro). Personalisht shpresoj qe Dinho ta pranoje kete transferte se Barces i duhen leket.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
kETO JAN EMRAT E MEDHENJ QE DO LARGOHET NGA KAMP NOU JA SE KU DO TE SHKOJN KETO YJE TE BARCES
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Quaresma eshte lojtari me mire ne bote.... Kuptohet pas te madhit LIONEL MESSI.
Per te vetmen arsye e kam shar Raajkardin, qe dogji kete super-talent.
Messi Quaresma eshte dyshja me e mire qe mund te kete pare futbolli ndonjehere
Keta jane : FUTBOLLI VETE
Gjithesesi kam degjuar qe mund te rikthehet Quaresma serisht me Barcelonen. Kete lajm ma ka thene nje shok qe jeton ne Greqi. ( Pasi lajmet e futbollit ne Greqi jane pothuaj te verteta )
Lojtari vete ka deklaruar me pare : Qe i ka ngelur peng qe nuk mund te shfaqte dot talentin e tij me fanellen e Barcelones, keshtu qe e kam enderr te vesh dhe nje here tjeter ate fanelle, duke dhene me te miren. Kuptohet kur mos te jete rajkardi tranjer.... Uroj te kthehet ky talent.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 04-06-2008 mė 12:47
◄█ Barcelona e MADHE █►
Mua me ka pelqyer shume sa here qe e kam ndjekur si me Porton ashtu edhe me kombetaren portugeze. Nuk mund te them qe eshte i dyti pas Messit , por e them me siguri se eshte shume shume me i mire se Ronaldo.
Ato kroset dhe gjuajtjet me pjesen e jashtme te kembes ja kam fiksim. Nese ka shprehur deshire te rikthehet mund te luaje ne te majte ku luante Ronaldinho.
Une e kam dashur qe kur ishte tek Barcelona, ketu e kater vjet para.
Jo Ronaldinho te iki per kete lojtar, por dhe Deco, Eto' e ndonje tjeter bashke
Ta them une qe dyshe si kjo nuk ka pasur ndonje here futbolli. Messi-Quaresma, njeri mbreti i futbollit tjeteri..... princi !
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt