Pe te mare manuali kerko te faqja Yahoo-s -> manual dsl 300t
Pe te mare manuali kerko te faqja Yahoo-s -> manual dsl 300t
E mora ket dhe i bera disa nga ato por prap nuk pati sukses.
P.s Une kur kam patur te istaluar WinXP Proffesional SP2 u hapte ,kurse tani e kam te istaluar WinXP Home dhe nuk hapet.Sa te gjej nje CD WinXP Proffesional SP2 se e imja ishte prishur do e bej format PC dhe do shoh ateher nese ben e ju tregoj.
Flm te gjitheve![]()
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
shoki nese ju keni mund me hy para 5-6 muajve dhe tash me nuk mundesh atehere e vetmja gje qe duhet besh eshte resetimi na anen e pasme te routerit ( ai butoni i vogel) dhe kjo kur shtypet duhet te mbahet se paku 10 sekonda e jo 3 sekonda siq u tha me pare sepse asnje router nuk lejon te behen konfigurime te njepasnjeshme per qeshtje sigurie .Dhe sa i perket formatimit nga nje service pack ne tjetrin kjo nuk ka lidhje ne te gjitha duhet te beje perderisa kompjuteri nuk eshte i manipuluar nga ndonje virus apo e ngjajshme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga isak1784 : 31-05-2008 mė 16:17
Lacosta provo pak kete: 192.168.1.56 hapet?
Sui generis
Nuk hapet mbase ka problem Modemi.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Shumica e ruterave nuk njohin e Internet Explorer 7 pasi nuk kanė programin e pėrshtatshėm. Nėse ke nė PC tėnd Firefox pėrpiqu ta hapėsh me kėtė shfletues. Personalisht pėrdor kėtė shfletues pasi edhe unė kam tė njėjtin problem.
Mos ndoshta kabllin e ke tė dėmtuar? Mos ndoshta i vendos adresė tė gabuar? Shiko manualine pėrdorimin mos ndoshta ka ndonjė adresė tjetėr me anė tė tė cilės futesh nė ruter.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Shko pak run, cmd dhe bej ping 192.168.1.1 dhe me trego c'te thote?
Sui generis
Te bejme nje gje te qarte qe ne fillim se po ngatrohemi... Ti po mundohesh te hysj ne router apo te hysh ne Modem. Nese do te hysh ne router ca lloj routeri ke. Nese do te hysh ne modem ke rauter te lidhur midis modemit e kompjuterit. Se tani po kalojme ne nje tjeter problem. Nese kompjuteri eshte i lidhur me router edhe routeri lidhet ne modem atehere adresimi i modemit behet ne router duhet te hysh ne router te gjes adresen e modemit edhe sigurohu qe jane ne nje subdomain. etj etj etj po per mendimin tim bej ate qe thone disa me siper lidh kompjuterin direkt me modemin ose bej nje route print >c:\route.txt e na jep rezultatin
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt