Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e dj_rrupa
    Anėtarėsuar
    14-07-2005
    Postime
    28

Dhimbje ne kerthize

Pershendetje!

Desha te pyes te nderuar anetar se a mundeni te me ndihmoni ne lidhje me DHIMBJE NE KERTHIZE, dhe po me del pak lenge(si uje) prej saj si dhe me kundermon pak. Pasi qe nje dite e kam ngacmuar ate me gisht. Per cdo send me informoni.

FLM per cdo informate.
    Jo Negociata, VETĖVENDOSJE
    Jo Sharje , POSTIME!!!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Hidhi nje sy ketij web-site informativ, qe nuk zevendeson kurresesi viziten e pashmangshme tek mjeku: http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/e...cle/001960.htm. Sipas website-it ne fjale (te qeverise amerikane), dhimbja eshte simptome e nje dhimbjeje te barkut, qe fillon perreth kerthizes dhe vazhdon me tej. Prandaj, eshte e domosdoshme te konsultohesh me mjekun...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    un kam pas vuajt shum me kerthizen i vogel dhe si me thoshin me "binte" shpesh..nuk e di pse ndodhte ose ne cfar menyre kjo gje u paraqiste po vetem se kur fillonte te me dhimte u shtrisha ne kervat dhe i boja te luashin menc nga sa qaja!skishte doktor tma hiqte dhimbjen..
    at here maj men nonen qe merrte nje cop buk dhe i vente siper nje gje te vogel me zjarr dhe e mbulonte me nje got kthy mbrapsh qe ajri mren u kondensonte dhe kur terhiqte goten i shikonte kerthiza qe u ngrente dhe ju afronte barkut (kjo ishte kur thoja "ra kerthiza") dhe cdo gje u stabilizonte!
    ma merr mendja qe ne 2008 do ket ilace ose doktorat do ken studiu per te ndimuar po ala kto gjerat e nenes funksionojn kshu qe po ste ndodhi gje pervoje!
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e dj_rrupa
    Anėtarėsuar
    14-07-2005
    Postime
    28

Probleme me kerthize

pershendetje!

Mua tani nuk me dhemb kerthiza vetem se eshte duke me dal njefar lengu qe pasi po thahet po behet e ngjyres se verdhe si dhe po kundermon nje ere jo e mire.
    tani per tani me duket se kam nje problem me organet e frymarrjes po kam djegesim ne fyt ose akoma me posht fytit nuk po mundem ta di saktesisht mos ka te bej diqka me ket problemin e kerthizes apo ndoshta eshte stres se jam ba shum merak per kerthize.

Ta theksoj edhe nihere qe asnjiher skam pas problem me kerthize vetem qe para nja 5 ditve e kam ngacmu me gisht ama jo edhe shum edhe prej at dite skam pas ndonje problem vetem dje dhe sot ka nis ky problem qe e ceka me lart.
    Pres ndonje keshill nga ju?
    Jo Negociata, VETĖVENDOSJE
    Jo Sharje , POSTIME!!!

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Nese ka dhe ere atehere definitivisht eshte infeksion.Duhet vizituar qe te marresh mjekim.Vetem em thuaj eshte e fryre(enjtur )apo jo?
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Tema tė Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Mė mirė njė FUND me dhimbje, apo njė DHIMBJE pa fund?
    Nga BrianaS nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 02-02-2007, 14:04
  4. Dhimbje tė forta dhe gjak gjatė urinimit
    Nga Zemrushja nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 23:20
  5. Me dhimbje?...
    Nga kot nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 23-05-2004, 01:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •