Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Dje u perhap ne Japoni lajmi se aty ishte bere klonimi i pare(i trti ne bote)Lajmi u pergenjeshtrua shume shpejt nga autoritetet sepse ne Japoni klonimi eshte kunder ligjit .Megjithate menyra se si u be i ditur lajmi komentohet se klonimi ka ndodhur me te vertete, por jane arsye te tjera ato qe e pergenjeshtrojne.
    ...niente che amassi di piu'...

pa he!... Maska e korēar
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    KUsh e pa kete femijen?
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

G J I G A N D I Maska e Nickmaster
    Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183
    Femijen e pane shkencetaret e te tjere me rradhe si koka shteti e atyre qe u interesonte!!! Ti pret qe ta shohim dhe ne?
    *Software is like sex...it's better when it's free.*

pa he!... Maska e korēar
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    O Nickmaster, ne postimin e pare thuhet se ky femija pritet... (mos me bej te ta shpjegoj se cfare do te thote!), kurse ti thua qe ate e ka pare njeri, e ka pare tjetri.
    Pastaj edhe nqf se do kishte lindur prape do behet si puna e CLONEAID, e drejtuar nga B.BOISSELIER, qe sapo e dha lajmin e femijes te pare-e pseudoquajtur EVE-, doli gazetari i shkencave i ngarkuar me verifikimin e kesaj ngjarjeje, dhe tha se s'kishte pare asgje; me demek keta te fundit- sekti i Raelianeve dmth- paskishin dashur te ruanin (prezervonin) jeten e kesaj femijes duke mos e perballur me mediat e gjithe botes.

Une e marr me mend pak a shume pse keta te fundit e bene kete, por po te le dhe ty ta gjesh vete...
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

i/e regjistruar Maska e KORCARE SEXY
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    KORCAAAAAAA
    Postime
    1
    Urime per Topikun!

Shpresmiri, jam plotesisht dakort me ty. Cdo njeri eshte special, unique, dhe ka nje role dhe status te vecante ne familje dhe ne shoqeri. Ne qofte se do te kishte dy njesoj atehere bota do te ishte too perfect, nuk do te kishte me ate multi-color personalitet, nuk do te kishte gjera te keqija por qe prape i jepnin bukurine e duhur botes qe ne sot jetojme.
    Une jam absolutisht kundra me human-cloning. I humbet natyralitetin qenies njerezore

Nga: KORCARE_SEXY

G J I G A N D I Maska e Nickmaster
    Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183

Angry

'KORCARE_SEXY' arsyet i ke bindese por klonimi eshte dicka e mire ne shume aspekte qe jane permendur ne postimet me lart! Une jam plotesisht dakort me te, pasi shkencetaret qe jane dakort me klonimin i kane marre parasysh te gjithat pasojat e mundshme! Por ata kane menduar se klonimi me zhvillimin e kohes dhe ajo do te permiresohet ne shume difekte e te tjera gjera!
    Faleminderit.
    *Software is like sex...it's better when it's free.*

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    shkencataret ende nuk kane asgje te sigurte, por un mendoj perderisa nuk kane asgje te sigurte me mire te bejne experimente ne kafshe.
    perderisa shkencataret kane arritur deri tek klinimi i njerezve kjo de te thote diqka, apo do te jete diqka shume e vlefshme dhe e rendesishme. neve nuk mund te ja dina te keqijat apo te mirat e klonimit pa pa resultatin e nje klonimi, prej fillimit deri ne fund.
    si tha dikush me lart qe gjithe njerezit jane unique. kjo ehste nje gje shume e vertete, se si tha ai armandovranasi, qe nese i vdes nje femije nje qifti, e keta nuk mund te bejne me femije, me i klonu femijen e vdekur ketij qifti ehste si tia ringjallesh femijen e tyre.
    shkencataret nuk jane te gjithe njelloj. ka edhe nga ato te qmendurit, qe kane nje fuqi ne dore dhe nuk din se si ta perdorin. qka do te ndodhte sikur dikush te klononte bin laden, hitletin, apo njeriun me te rrezikshem ne bote. qa do ti ndodhte botes atehere?
    po mire le te themi se ehste klonuar nje femije, dhe jetoj. si do ta njihte bota, a do ta njihte ate si kopje carbonit apo njeri. ka njerez qe nuk e pranojne qenien e tij.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Une mendoj qe kur njerezit e kane ne dore dicka, heret a vone do ta bejne. Me gjith opoziten kunder klonimit, besimet fetare etj etj, eshte vetem ceshtje kohe para se fillojne klonimet ne mase sekrete apo haptas, legalisht ose ilegalisht.

Tantalizin' Troublemaker Maska e Karamel Eyez
    Anėtarėsuar
    15-12-2002
    Vendndodhja
    [[U.S.A]] HeLL..WHeRe RoCk STaRz Go!
    Postime
    154
    TE KRIJOSH KLONE ME NJEREZ ESHTE KRIM! ;~

Mua thjesht me duket si dicka e fallsifikuar, jo e vertet. Dicka qe nuk ka fryme engjelli por fryme djalli. Nuk jam as kundra as pro per ato qe kane deshire ta bejne, le ta bejne. Sepse ka shume njerez me shume arsye te forta qe e duan nje gje te tille te ndodhin. Disa skane femij, disa ju ka vdekur, e disa thjesht kane deshire te kene nje form njeriu tjeter. Por une ate mendim kam pase dhe do mbetem te kem gjithehere, se KLONIMI nepermjet njerezve eshte krim!

Me mirekuptim,
    Karamel Eyez

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    po eshte shume e vertete cfare the ti karamel eyes
    sepse bota ka aq shume njerez tani sa qe nuk din se ka me i qu, ka aq shume njerez sa qe edhe luftra po fillojn tashti, qe te pakesohet numri i popullzimit.
    shkencatareve nuk i dalin 1000000 femije qe lindin per dite e qe gati gjysma po lihen rrugash, ata po dojn me gjet rrug te tjera me ba femije.
    edhe une e kisha banirat klonimin, them qe nese nje familje nuk ka femije ai duhet ti adaptoje, se i shpeton jeton nje engjulli

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshilla pėr foshnjat 0-12 muajsh
    Nga Mina nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 10-09-2011, 07:38
  2. Vlera e fėmijėve nė Islam
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  3. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Keqtrajtimi i femijes
    Nga good girl nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-02-2007, 07:24
  5. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •