Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

Kushtuar ty...!

Mendoja se sbesoja me tek enderrat.Se skishte me kuptim te futesha ne boten e tyre perderisa smund ti sillja ne boten reale.Por sot ne thellesi te shpirtit kuptoj se sa shume qenkam gabuar.Si mund te sillja ne realitet enderrat e mia kur tashme po e jetoja nje enderr te bukur ne krahun tend?Kur jeta me kishte falur cdo gje qe kisha enderruar, dhe kjo vetem me ardhjen tend?
    Diten e pare qe te takova, lusja zotin qe krahet e tu te mos lodheshin ne perqafim.Ndihesha kaq e sigurt brenda tyre, kaq embelsisht.
    Ti ishe gjeja me reale qe kisha perjetuar ne jeten time.Ishe gjeja me e prekshme nga e gjitha ajo enderr qe po jetoja dhe me zemer ndieja se ishe e para gje qe ne te vertet me perkisje mua.Dhe ti ishe i gjithi aty duke me veshtruar me shume embelsi.
    Te te them nje sekret shpirti im?
    E vetmja gje qe mund te me merzisi mua do jete mosprania jote ne jeten time.Do merzitem nese nuk e ndiej ngrohtesine e brendesise se perqafimit tend.
    Do te ndihem e lumtur vetem nese do te ndiej embelsine e prezences tende, nese ndiej qofte dhe vetem egzistencen e shpirtit tend ne jeten time.
    Nese te ndiej prane bota per mua do marri te tjera ngjyra, te tjera dimesione.
    Me reale me me shume ngjyra sepse ti kete efekt ke ne shpirtin tim, efektin rigjallerues.Qekur ke ardhur ne jeten time une nuk fle dhe nuk zgjohem si me pare.
    Sepse tani te kam ty qe i ke dhene forme endrres qe kisha nje jete qe e doja prane.
    Te lutem mos harro se asnjehere zemra ime nuk do lodhet se pershkruari kilometrat qe vetem momentalisht na ndajne.
    Ne cdo moment qe me do prane, vetem me mendo dhe te premtoj qe sa te mbyllesh syte do jem aty!
    e urrej shiun kur bie!

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    kushtuar ty...................

Ben cte doje tani era
    Me fytyren tende - re.
    Here e le ta djege rrufeja,
    Here ylberin cel atje.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e gjashtlisat
    Anėtarėsuar
    11-04-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga studente22 Lexo Postimin
    Mendoja se sbesoja me tek enderrat.Se skishte me kuptim te futesha ne boten e tyre perderisa smund ti sillja ne boten reale.Por sot ne thellesi te shpirtit kuptoj se sa shume qenkam gabuar.Si mund te sillja ne realitet enderrat e mia kur tashme po e jetoja nje enderr te bukur ne krahun tend?Kur jeta me kishte falur cdo gje qe kisha enderruar, dhe kjo vetem me ardhjen tend?
    Diten e pare qe te takova, lusja zotin qe krahet e tu te mos lodheshin ne perqafim.Ndihesha kaq e sigurt brenda tyre, kaq embelsisht.
    Ti ishe gjeja me reale qe kisha perjetuar ne jeten time.Ishe gjeja me e prekshme nga e gjitha ajo enderr qe po jetoja dhe me zemer ndieja se ishe e para gje qe ne te vertet me perkisje mua.Dhe ti ishe i gjithi aty duke me veshtruar me shume embelsi.
    E vetmja gje qe mund te me merzisi mua do jete mosprania jote ne jeten time.Do merzitem nese nuk e ndiej ngrohtesine e brendesise se perqafimit tend.
    Do te ndihem e lumtur vetem nese do te ndiej embelsine e prezences tende, nese ndiej qofte dhe vetem egzistencen e shpirtit tend ne jeten time.
    Me reale me me shume ngjyra sepse ti kete efekt ke ne shpirtin tim, efektin rigjallerues.Qekur ke ardhur ne jeten time une nuk fle dhe nuk zgjohem si me pare.
    Sepse tani te kam ty qe i ke dhene forme endrres qe kisha nje jete qe e doja prane.
    Te lutem mos harro se asnjehere zemra ime nuk do lodhet se pershkruari kilometrat qe vetem momentalisht na ndajne.
    Ne cdo moment qe me do prane, vetem me mendo dhe te premtoj qe sa te mbyllesh syte do jem aty!
    bukur studente !
    Me pershrkroi te rrenqethura pershkrimi jot dashurise se paster!
    Diten kur tė kam pėrcjell...shpirtin tim,me Ty...e lashė!

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Citim Postuar mė parė nga studente22 Lexo Postimin

Sa e bukur nqs eshte e vertete.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    Jeta ime!
    e mbetur ne vezhgimin e dritave te nje avioni qe kurre sarriti te preki token.duke fluturuar do ti beja ato kilometra qe na ndajne nese do te isha e bindur qe do te gjeja ty.e vetmuar pres zilen e nje celulari , ne kerkim te personit qe zoti e kishte krijuar per mua.degjoj njerez qe qeshin rrotull meje po zemra ime vazhdon te prehet ne lotet e saj, shpirti im vazhdon te therrase ne hapesire emrin tend.po hapesira ngelet ende bosh, pa ze dhe une ngelem ende ne kerkim te pranise te endrres time me te bukur.ne kerkimin tend i dashur.jashte ka rene erresira dhe ti ende po vonon te vish.cte mban larg meje jeta ime?
    e urrej shiun kur bie!

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    Mbylle deren dhe u zhduke nga jeta ime.Kaq qetesisht, pa u ndjere.Si ndjeva as gjethet qe shkeleshin ne ikjen tende.Tashme dhe ato e frenonin dhimbjen tamam si une qe frenoja shpirtin te mos klithte nga indiferenca jote.Ti ike pa dhene asnje sqarim, pa folur thjesht ashtu sic erdhe.Thjesht mbylle deren dhe u zhduke me eren qe fryn plot inat si per te me treguar dhe njehere se ska ma shoqeri.E pate teper te thjeshte te ikje , pa e vrare mendjen .Po aq te thjeshte sa dikur me ofrove shoqerine tende.Tani qe kujtoj gjithcka filloj te mendoj.Dyshoj ne gjithcka tani, dyshoj ne cdo fjale, ne cdo shikim, ne cdo mik.
    Je kurioz te dish cndieva kur ngrita syte dhe pas shume kohesh te pashe perballe?Doja ti jepja nje shpulle te mire vetes.Si mund ti falja shoqerine time nje njeriu kaq indiferent sa ti?Si mund te rrish kaq i qete kur e di se cmendoj une?Ku e cove gjithe besimin, shoqerine time?Mi kthe mbrapsht.Kam nevoje te besoj ende ne to dhe pse ti me tregove se jam e vetmja ne bote qe besoj ende ne egzistencen e tyre.
    e urrej shiun kur bie!

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Nuk e di?

Lodhur nga pritja zhurmat e nates me shoqerojne deri ne ore te vona perpelitur neper krevat floke shprishur dhe e mpire veshtroi ne nje pike e nuk shoh asgje pervecse zbrazetiren thellohem me vete apo flas me vete se di kam humbur kontrollin, arsyen, emocionin e nuk di.Per sa do vazhdoj keshtu?perpiqem te jetoi aty ku jane dhe te tjeret kam frike te mbyll syte e pergjumur.Kam frike mos e nesermja eshte me e hidhur.Kam frike te enderroj enderra, mundet te jete me e bukur se realja qe jetoi lodhur nga pritja............... nene zhurmat e nates gjumi me perkedheli serish.

Nga M.A

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

landa....................e poi augusta

sa vite kaluan?ti as nuk ke per ta lexuar kte qe po shkruaj,dhe emrin e kishim njesoj vetem nje germe ndryshonte land-a/i.
    isha dashuria jote e pare dhe me e madhja,ti ike sepse une nuk te meritoja,ti ike dhe une kerkoja te te gjeja tek ēdo femer,por ishte kote,nuk te gjeja dot.
    ēfare kishe ti te magjishme,nuk e kuptova dot kurre,akoma nuk e kam kuptuar.
    por di qe ishim bere per njeri tjetrin,ishim si dy pika uji te ngjashme,derisa njera nga pikat u be akull(une).dhe ti ike njehere e pergjithmone.
    po pse me del ne enderr akoma xhanem?pse me torturon akoma?pas gjithe ketyre viteve.jo, deri para pak kohesh,tani nuk te shoh me ne enderr.a e di pse?se une te gjeta ty,te gjeta tek augusta,jeni sa te ngjashme aq dhe te ndryshme,ti nuk falje,augusta fal,ti dashuroje mrekullisht,augusta hyjnerisht.

LANDA
    ADDIO
    AUGUSTA
    I LOVE YOU

nentor 2007
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 30-04-2008 mė 08:00
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Kushtuar ty...........

Cuditem me disa njerez,te cilet jane te "verber".Per sa kohe mund te jene te verber,kur te gjithe faktet "bertasin" se une te dua ty dhe ti mua?Kush ua err gjykimin?Kush ua merr vezhgimin?

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    Kete pyetje ja kam bere shume here dhe une vetes po gjithmone me ka gjetur erresira duke vezhguar yjet ne kerkim pergjigjeve qe sme erdhen kurre.
    e urrej shiun kur bie!

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 05:44
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Viti kushtuar Darvinit
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 17:02
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 08:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •