A kane dinjetet Femrat shqiptare?

Tema: A kane dinjetet Femrat shqiptare?

1. Maska e all4u

all4u said:
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    problem ? ate e thu ti , pastaj ti po na ofendon , jo vetem ne por edhe ato femra qe mund te kesh ti ne familje . Per mendimin tim femrat shqiptare kan me shume dinjitet se shume femra te vendeve te tjera . E flas nga pervoja .
    elsaa pse te djeg ty ? Ju nuk jeni ndjere ndonjehere ne gabim per ate qe keni bere? te pelqejne parate ty cfare do te per leke?

2. Maska e Apollyon

Apollyon said:
    Citim Postuar mė parė nga all4u Lexo Postimin
    po nje 20 -30 vjece ku e gjeti eksperiencen apo do ta te mesoje pronari!
    Sa vite te duhen per te mesuar dicka? 100 vjet?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

3. Maska e elsaa

elsaa said:
    elsaa pse te djeg ty ? Ju nuk jeni ndjere ndonjehere ne gabim per ate qe keni bere? te pelqejne parate ty cfare do te per leke?
    Me djeg sepse jam femer shqiptare edhe une sic ta thashe edhe me siper . Normale qe jam ndjere ne gabim se njeri jam dhe gabime bej , dhe pikerisht kur e ndjen gabimin do te thote qe ke pak dinjitet , se po te mos kisha nuk do e ndjeja .
    Cfare do te beja per lek? Ate qe po bej edhe tani Punoj . Kapishi .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

4. Maska e Angjelini

Angjelini said:
    problem ? . Per mendimin tim femrat shqiptare kan me shume dinjitet se shume femra te vendeve te tjera . E flas nga pervoja .

Ato qe jan ne shqipri kan po vallai kto qe jan ne greqi sidomos ne athine e humb dinjitetin me kohe
    Futja kot

5. Maska e elsaa

elsaa said:
    Citim Postuar mė parė nga Angjelini Lexo Postimin
    Ato qe jan ne shqipri kan po vallai kto qe jan ne greqi sidomos ne athine e humb dinjitetin me kohe
    Nuk i perfaqesojne te gjitha femrat shqiptare nje dy apo disa te tilla .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

6. Maska e Angjelini

Angjelini said:
    Nuk i perfaqesojne te gjitha femrat shqiptare nje dy apo disa te tilla .

Jo jo nuk perfaqsojne por ama shumica perfaqson pakicen dhe sa per ktu ne athine flas nga eksperinca
    Futja kot

7. i/regjistruar said:
    all4u... kush ėsht femra ideale pėr ty...?

8. Maska e donna76

donna76 said:
    fshijne temat e letersise dhe mbajne tema ofenduese per ne femrat.....idjot meshkuj
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

9. Maska e Lida54

Lida54 said:
    Doja te hapja kete teme se me duket se femrat ne Shqiperi kane humbur paksa nga dinjeteti i tyre duket se kane liri por nuk e kuptojne ate .
    Femrat shqiptare kane dinjitet kurse ti nuk paske fare mesa po kuptoj une.
    Me bere me qajt me kete teme.lol
    Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

10. Maska e Lida54

Lida54 said:
    po ja shkojne ne pune si shitese behen dashnoret e pronarit punojne sekretare jane dashnoret e shefave shikon njoftime psh.'KERKOHET NJE FEMER PER EKONOMISTE MOSHA 20-30 VJEC" etj.
    Qenke djeg ti ta paska marre padroni,prandaj vjen e shan femren ketu.hahahahahahahah
    Mire ta paska bo.
    Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.