tgjith daktora ktu mer jahu..............po bohem dhe un,preji komet lol,dhe shif nuk t'majn mo er![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ti mos bej shaka me ujin e ftohte se eshte ilac jo vetem per kembet po edhe per shpirtin, une vec nuk po me del kohe me u lodhe se per qef i kisha mbajte per cdo dite nga gjysme ore...
Eshte fjala per nje mirob te djerses i cili thjeshte ushqehet me djersen e kembeve dhe si rezultat i ketij zberthimi liron ate nenprodukt i cili kundermon. Me e keqja se mund te shkaktoje edhe infeksione sekondare kur te futet me thelle ne lekure. Por ja qe nuk mund te shtohet ne temperatura me te uleta se temperatura e trupit, prandaj gjysme ore ne uje te ftohte me temperature 15-28 grade i mbyte, (te mos them: "sikur mikrrobet").
Por per cdo rast nese jane paraqitur dmth infeksione me te thella ne lekure dhe per sherim me te shpejte nuk eshte keq te perdoret formula qe dhash. KMnO4
Per lexim te metejme ne lidhje me permanganatin ne fjale vijoni linkun:
http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_permanganate
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 15-04-2008 mė 21:34
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
![]()
: ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 15-04-2008 mė 21:42
rainbow 007 te them te drejten edhe une gjindem ne lindjen e mesme e edhe une kam te njejtin problem e kam provuar te gjitha ato podrat,kremet qe u perdoren me lart mirpo prap se prap nuk ndihmojn edhe pse une nuk jam ne nji vend qe heci tan diten se jam duke punuar ne zyrė mirpo prap se prap nuk ndihmojn asgje keshtu qe edhe ballafaqohem me te njejtin problem e me sherohen vetem kur shkoj ne kosov ne pushim ku edhe kam kohe ti kuroj.
URIME FITOREN PDK
ti punon ne shtet arabe , veshu si ata
kam nji shok qe punon atje e me thot nese vjen te na besh vizit , te pres ne aeroport me tesha speciale..
Po ju perkujtoj pse ne Lindje lyhen kembet e duart me KON (hene) pse ajo than lekurenka kan edhe pa ngjyr ate e perdorin edhe ne shampoo..te flokve...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 16-04-2008 mė 16:27
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Konź asht nji pluhur qe quhet "Hene" ne gjuhź te huja,ato e perdorin orientalet per te zbukuru durt per ti ngjyros floket ...
blehet ne paqet , nuk kushton shtrejt dhe pergaditet pluhuri me uj te nxet kati val,me pak voj ulliri disa pika perzihet dhe vendoset ne kamb e mbahet deri sa te thahet tani lahet.
po nese e blen te ngjyres nuk te hjket ngjyra se paku tre muj,por merre pa ngjyrź
une shqip e kam ndegju KONė,kurse thuhet edhe ne barrnatore héné...
e kam nji shok qe punon ne Dubai e me tha ne mesenger, jam ba uj...i thash po bjen shi ? tha jo more asht shum nxet![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Ne ca mase eshte djersitja? Djersitesh kembesh dhe kur je pa kepuce?
Nese eshte hyperhidrosis s'ke c'i ben shume.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Kam degjuar raste te tilla.
Ka disa njerez qe djersisin shume nga kembet,dhe pak ne pjeset e tjera te trupit.Varet nga perhapja e gjendrrave sudoripare(kshu quhen),ka psh qe kane me shume te kembet...me pak te sqetullat.Nese eshte keshtu...eshte fiziologjike,nuk eshte semundje.Nuk ke ēfare ti besh...kufizoje duke veshur ēorape pambuku te lehta.
Krijoni Kontakt