Thanks honey
Thanks honey
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
shum e mire paska qen moj jola
po nuk fitoi gje
anyway
next time
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Kryesorja ishte qe Shqiperia mori pjese.
Sic e the dhe ti next time.
Bye for now
Shume e bukur eshte Annjeza Majaa! Ate e kane pelqyer shume juria sepse ato e kane krahasuar me nje Ish-Miss Indiane qe ka fituar kupen e missit shume kohe me pare...Shume e bukur ajo Indianja prandaj te krahasojne Anjezken me ate eshte nje kompliment shume i madh per te, qe te thojn se ja kalon asaj me buzeqeshje te embel!!!! Per mendimin tim sa per Turkine, me e bukur eshte Shqiperia!!! Edhe ajo Australiania fermer me bukur shume te mahnitshme! Ciaooooo bukuroshet! :O)
Eshte e verete qe Anjeza eshte e bukur.Une pata fatin ta takoj ate pas shfaqjes, dhe ajo ishte teper origjinale.Ate moment qe une e takova isha me te madhen Vera Grabocka, dhe Anjeza megjithese kishte mbaruar show dridhesh nga emocionet, duke pyetur Veresn He si dola, si eca te lutem me thuaj, ............Postuar mė parė nga Karamel Eyez
Shume e bukur eshte Annjeza Majaa! Ate e kane pelqyer shume juria sepse ato e kane krahasuar me nje Ish-Miss Indiane qe ka fituar kupen e missit shume kohe me pare...Shume e bukur ajo Indianja prandaj te krahasojne Anjezken me ate eshte nje kompliment shume i madh per te, qe te thojn se ja kalon asaj me buzeqeshje te embel!!!! Per mendimin tim sa per Turkine, me e bukur eshte Shqiperia!!! Edhe ajo Australiania fermer me bukur shume te mahnitshme! Ciaooooo bukuroshet! :O)
Jola thanks zemra je shume e mire , Anjeza duket shume e mire me ate fustanin
shpresojme qe nje here do ta fitojme se i kemi vajzat e bukura
puthje nga malli!!!!
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
jola skemi ca te bejm
nuk na don kushe ne jo
po mire te pakten sa morem pjes
se radhes tjeter do fitojm,
ju pershendes shum
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Dhe une Malli te pershendes dhe ti mando un groso abbracio e un grande bacio.!!!
Gjithashtu dhe per Shijaksin dhe Blerimin.
Krijoni Kontakt