Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    Ulerime Maska e Jola
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Malli, missi jone kishte veshur nje fustan te kuq dhe me disa flutra te zeza ne krah, ashtu si tha dhe shijaksi s,ishte e lejuar te fotografoje.
    Ato foto qe i kam postuar ketu i kam bere pas shfaqjes.
    Ne fund mbeten ne skene vetem tre vendet e para.
    Por e kam te rregjistruar vetem ne video.
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    ah sa qef kisha ta shihja , por skam se cbej lum si ti qe ishe atje
    thanks bukuroshe Jola
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Me te verte Malli, qe Jola eshte e bukur dhe pa hezitim po te them jo per ti bere qejfin asaj, por nqs ajo do ishte ne konkurim do ta paraqiste bukurine femerore shqiptare po me aq nivel dhe dinjitet, sa e paraqiti dhe Missi jone Anjeza Maja.
    Ndoshta ne ne Londer nga viti tjeter une me disa miq duam te bejme konkursin Miss Shqiperija UK, dhe Jola me bukurine e saj do jete e ftuar te marri pjese ne konkurs, sikurse do te jene, dhe te gjitha vajzat shqipatre qe jetojne ne Britanine e Madhe.
    Pra vajza qe jetoni ne Briatnine e Madhe pergatitutuni, per konkursin Miss Shqipatrja UK, qe me ndihmen e Zotit do behet realitet.Pse jo edhe UK mos te kete Missin e vet Shqiptare?

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    po une vllai a te marr pjese ?

Ulerime Maska e Jola
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Malli po te ishe ktu me gjith qejf do ta jepja kaseten e missit ta shihje.
    O shijakso mos na i bo qefin kaq shume lali, vajzat shqiptare jane megjithmen te bukra.
    I pershendes te gjitha kudo qe jane.
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    ah Jola je shume e mire
    thanks per zemren e mire , dhe te puth fort
    te pershendes dhe ja kalofsh sa me mire!!!!!
    malli emri im ( Bruna)

Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    O malli ty do te ftoj si te ftuar nderi, sepse mesa di une ti jeton ne Belgjike apo jo?
    O Jola shiko ketu nuk ka asgjo me te bo qejfin ty apo te tjerave.
    Apo ti kerkon te mbetesh modeste, pamvaresisht qe je je e bukur.Dhe modestija juaj vihet re qarte.Meqenese Jola pershendet te gjitha vajzat shqipatre,

Edhe une i pershendes te gjitha vajzat shqiptare, te cilat duhet te jene shembull i bukurise se kombit tone, dhe jo si ne disa raste qe fatekeqesisht bota femerore shqipatre, ne shtypin italian apo grek simbolizohet me prostitucionin.
    Shqiperija eshte kombi, qe ka vajza te cilat i ka zili e gjithe bota.Pra vajza shqiptare kudo qe jeni, qendroni me dinjitet, dhe koke larte, se nese ka dicka me rendesi per te gjithe ne shqiptaret eshte te ecim rrugeve te europes me dinjitet.Dhe me se miri kete dinjitet, mund ta marrin nga perfaqesimi juaj te dashura motra.
    Bukurija juaj na duhet si komb, njesoj sic beri Anjeza Maja ne Londer ne ate salle kur u tha Miss Albania, mua mu be qejfi dhe mu rrenqeth mishi dhe me dolen lote nga syte.
    Sikurse jam ndjer keq kur, kam shkruar shkrime apo takuar vajza te cilet nga kafsherija, pabesija e po bashkatdhetreve tane, u kane detyruar te dalin bulevardeve, te italise, vitrinave te sexit ne Hollande dhe belgjike, dhe Saunave dhe shtepive publike ne londer.

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    ke te drejte SHijakso ,dhe une mendoj dhe shpresoj per vajzat qe vuajne dhe jane rrugve , qe nje dite do te jene dhe ato te lumtura
    pershendetje Malli

Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Malli ato do te jene te lumtura vetem athere kur ne te tjeret, kontribojme duke ja lehtesuar, barren atyre, dhe duke i pranuar ato si viktima te shoqerise tone.Dhe duke ngritur zerin tone aq lart sa kemi mundesi, per te sensibilizuar opinionin e shteteve ku keto vajza jane detyruar te shesin trupin e tyre, per me shume ndihme dhe per me shume denime per ata te cilet shkaktojne kete tragjedi te cilen me plot gojen mund ta quaj skllaveri moderrne.

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    ashtu mendoj dhe une por nuk eshte e lehte , nje shoqja ime e femijerise pesoi dhe ajo kete gje , djemte qe shfrytezojne keto femra dine te aktrojne dhe ti fusin vajzave friken . nuk di se cfare te them sepse e kam dashur dhe e dua shoqen time me gjith shpirt panvaresisht qe tani jam larg saj dhe flas rralle , por perpiqem gjithmone ta ndihmoj qe ato momente ti harroj dhe te jene te vdekura per te .

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rritet urrejtja per shqiptaret ne Londer
    Nga Baby^Doll nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 09:56
  2. Arrestohet nė Londėr kleriku radikal Abu Hamza
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-05-2004, 05:25
  3. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •