Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 127
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    une jam nje i krishter por per qudi kam mbiemrin Islami qa me propozoni ju a duhet qe ta ndryshoj edhe qfar me propozoni ju si mbiemer
    Bravo, me pelqen shume guximi jot per te ndrruar dhe shfarosur emrat qe na ka lene turku.
    Zgjidh nje mbiemer shqiptar, me kuptim. Dhe ta gezosh mbiemrin e ri. .

Dhe vari K**** atyre qe thone se nuk ben ta nderrosh mbiemrin, meqene ta nderronin te gjithe ata qe nuk ndihen as turq e as arab ne emra te paster shqiptar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 06-04-2008 mė 19:05

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga amir_h Lexo Postimin
    Pse ti mendon qe eshte turp qe te din te tjeret se je musliman?Ke logjik qfar thua?
    Po ne fakt, per turp eshte.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga RedDardan Lexo Postimin
    une kam degjuar shume kristiane ne Turqi, Siri dhe Egjypt qe kane emrin Mustafa, Ibrahim, Muhamed, etej nuk eshte ndonje gje per tu ēuditur.
    e vertet une e njof nji palestinez e ka emrin Kareman;e njif nji femer e ka emrin sofi e mbiemrin Isa kam njoft shum pacient me emer Jonuz , kemal te gjith te krishter dhe flasin arabishte normal,kengatrja libaneze feruz e burri i saj Kareman jan te dy krishter,tani kengrarja Nagjwa edhe ajo krishtere jan kengtare me te mira te botes islame ...

....asht yll ....

kjo asht mushkeria e botes arabe Fairuz burri i saj regjisor Karam....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Bej si ta ndjesh me mire.Te them te drejten mbiemri yt eshte karakterisik musliman dhe nuk i pershtatet besimit tend .Une jam muslimane ,por nga mbiemri nuk me dallon njeri jashte, se kujt besimi i perkas .Nje shoqja ime portugese kur degjoi disa mbiemra shqiptare me tha.Juve i keni mbiemrat sipas feve apo jo?Nga mbiemrat qe u permenden ajo nuk mund te dallonte se cili ishte i besimit musliman e cili i krishtere.Une personalisht do ta nderroja.Si mund ta kem une mbiemrin p.sh prifti kur nuk jam e krishtere?

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Kam nje propozim te mrekullueshem per mbiemrin e ketij prizrenit... vendose Artemije ose Delja...
    Pajtohem .....
    (me shume jam per Artemije)
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Amon mor njerėz gjith kėt debat e bėt pėr njė mbiemėr(e ti hapsi i temės hallall se ja arite qėllimit,na fute nė loj tė gjithve)po lereni njeriun po deshi le ta e ndroj ėshtė e drejt e tij,se qfar mbiemri ka dėshir tė mbaj,ama sėsht e thė qė pėr shkakė tė fesė ta e ndrosh mbiemrin ,se po filluam ashtu atėher do tna bėhej njė pėrzierje e madhe,pasi ka shum familje qė jan katolike e mbajn mbiemra musliman(si p.sh kėtu disa qė i njoh jan Tom Hajdaraj,Gjergj Alija, Marjan Sadrija, etj)por ka dhe mjaft edhe nga ato qė jan muslimane e mbajn mbiemra tė krishter(Hadergjoni,Mataj,Gjonaj,Domniku,Gjeloshi, Gjuraj,Gjini etj).Mua mė e keqja mė duket kur kan mbiemra tė kuptimit sllav(jo ritit fetar ortodoks ,por e ceki sllav pasi vetem me gjuh sllave kuptohet domethėnja e tyre)ato mė iritoj.Por fundja mė mir prap ėsht tė kemi sa mė shum mbiemra me kuptim shqipė,pra as muslimane as katolike por thjesht shqipe sepse kjo na e tregon tamam identitetin qė kemi si P.sh Blerim Bardhi e jo Ismail Alija apo Kristian Marko etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bela70 : 06-04-2008 mė 20:34
    Duajeni njėri tjetrin.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Pajtohem .....
    (me shume jam per Artemije)
    He ju torobello, se kur Yousuf Islam nderron emrin, Muhamad Ali nderron emrin, dilni e pellisni si gomari azat.

Tani su vjen mire tani...
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2008
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Po ne fakt, per turp eshte.
    Epo ateher eshte turp qe njerz ose qe personat qe nuk kan lexuar dhe nuk e din qfar eshte feja! Sepse edhe po te ishe ti i krishter nuk duhet te kish turp per nje njeri qe e ka fen e vet.Ketu ku jetoj une ne perendim me duan tamam edhe pse jam musliman ,jo se ata jane musliman mirpo me thon mjafton te besosh dhe te jesh fetar ne ndonje fe sepse je human... keshtu qe ti futja gjum siq paske bere deri me tani te pakten nuk e tregon egoizmin tend ne gjum!

Larguar Maska e lone_star
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Po, duhet ta ndryshosh mbiemrin. Islami per ty si mbiemer nuk ben...

Une do t'te keshilloja mbiemrin 'Xhizus'. Ose 'Hejzus' , cili te te pelqeje.
    E ardhmja e burrit tend varet nga ty Sibora, sa me afer meje ti aq me afer dikasterit burri yt....

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga alko71 Lexo Postimin
    Edhe ti e ke verejtur Gostivar a?

Ky nuk e ka qellimin e mbiemrit fare, por te tregoj se eshte konvertuar kinese. As mbiemrin Islami nuk e ka e as qe e ka pase ndonjehere. As medresene nuk e ka pare me sy kurre se lere me te shkollohet aty.

Ashtu me thot intuita mua.
    Thua ashtu te paska shkuar intuita ty !!! Une te garantoj qe jo vetem ty , por te gjithve ketu u shkon e njejta intuite.
    Kjo qe mundohet te bej "KrishteriPrizren" ( nese eshte i Prizrenit ) eshte vetem nje propagande e rrejshme qe u servohet femijeve me te vogel se 3 vjec!

Si duket ka ngateruar web faqen , ashtu qe nese mendon se eshte duke rejtur dike , ren vetem veten e tij duke kujtuar qe ja me besojme mua njerezit se kam qen musliman!

E di cka Alko edhe une nuk kam qene musliman cdo here , kam qene kristijan dhe pasi lexova Kuranin e gjeta Perendine aty dhe u bera Musliman! Pra u konvertova!

Mbiemrin e kisha "Milloshi" po pasi u konvertova e bera Gostivari dhe nuk pyeta njeri !
    Dhe tani falem 5 here ne dite, agjeroj dhe jeten time ia kushtj Perendise !

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbiemrin Tuaj Apo Tė Burrit!?
    Nga shefqeti11 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:32
  2. Kam mundėsi tė ndryshoj emrin tim tė regjistrimit?
    Nga ClaY_MorE nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 22:28
  3. VB - Si te ndryshoj ngjyren e shkrimit te butonave
    Nga tigri2001 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 13:47
  4. Ēfare doni te ndryshoj ne kete forum?
    Nga Hyllien nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-01-2004, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •