Shqiptarët në Itali [#2]

Tema: Shqiptarët në Itali [#2]

1. Lenc Bukuroshi said:
    Ndodhi ajo qe pritej.Fitoi PdL me shume diference.Pergatituni...dite te veshtira na presin.E hengrem keq ksaj radhe...Shpresa jone e vetme eshte ai RedDardani.
  2. Maska e RedDardan

RedDardan said:

Talking

dje votova unè dhe nèna ime pèr Di Pietro ( italia dei valori )

ti mirè e ke unè jam e vetmja shpresè qè italianèt dhe tè huajt tè dalin nga varfèria:
    kujtohu tè mè votosh kur tè bèhesh qytetar italian

Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Ndodhi ajo qe pritej.Fitoi PdL me shume diference.Pergatituni...dite te veshtira na presin.E hengrem keq ksaj radhe...Shpresa jone e vetme eshte ai RedDardani.
    mos u mèrzit se do vij dita edhe pèr mua
    Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 15-04-2008 më 07:05
  3. Maska e alda09

alda09 said:
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    pse te presin dite te veshtira???? apo veltrua ishte me i mire se i ka bere radhet e emigranteve ne questur vargan,jo se ky qe fitoi do bej miracolo po.......
  4. Lenc Bukuroshi said:
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    pse te presin dite te veshtira???? apo veltrua ishte me i mire se i ka bere radhet e emigranteve ne questur vargan,jo se ky qe fitoi do bej miracolo po.......
    Kur ta bej taksen e rinovimit 3-400 euro...hajt edhe flasim bashke.Keta do stimulojne racizmin te popullata nepermjet politikave...do kemi gjithmone e me pak te drejta,do kemi me pak mundesira per pune,per cilesi pune,shtrenjtesi qerashe apo mutuosh.Jo se veltroni do na rregullonte...po kur sheh berlusconin qe thote..."Piu immigrazione significa piu criminalita..."...s'arrij dot te shpresoj ndonje gje te mire nga ai.
  5. Maska e arbereshi_niko

arbereshi_niko said:
    Nuk fitoi Berlusca dhe Bossi, por liberalizmi dhe federalizmi...
    Ne Itali, fitoi mentaliteti liberal qe eshte edhe mentaliteti qe koha me globalizimin e kerkon!
    Italia hodhi poshte idete e centralizmit, e cila eshte nje ide e tejkaluar per kohen.
    Sot ra " muri i Berlinit " ne Itali, o je me kohen o je jashte saj, keshtu vendosen italianet, komunistet mbeten jashte Parlamentit....
  6. Lenc Bukuroshi said:
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ne Itali, fitoi mentaliteti liberal qe eshte edhe mentaliteti qe koha me globalizimin e kerkon!
    Me permend nje rast konkret te mentalitetit liberal ne Itali...te lutem.
  7. Maska e maryp

maryp said:
    ore po kush fitoi ketu ne itali se nuk po kuptoj gje fare une..berlusconi apo veltroni?
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
  8. xfiles said:
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    ore po kush fitoi ketu ne itali se nuk po kuptoj gje fare une..berlusconi apo veltroni?
    Berluskoni, ai fitoi, ha stravinto. .
  9. Maska e maryp

maryp said:
    mbrema njerez...c'è nessuno??????????
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
  10. xfiles said:
    ci sono io, , mica ti lascio sola .