Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 112
    Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315

Cka mendoni pėr Treshet?

Cka ėshtė mendimi juaj pėr tereshet?

Tė supozojm se keni njė lidhje normale dhe ka shumė kohė qe jeni bashk me partnerin tuaj, dhe ai kerkon prej juve qė tė praktikoni tekniken PLUS NJI nė jetėn tuaj intime dhe seksuale.

dmth:

JU dhe AI + AJO ose AI

A do tė kishit Pranuar ta bėnit atė dhe nese jo si do tė reagonit?

A jeni juve PER apo KUNDER tresheve?

Si e imagjinoni ju atė ?

Nėse jeni femėr a do te kishit preferuar qe tė ftonit nje Vajzė tjeter apo njė Djal tjetėr nė jetėn tuaj seksuale? PSE PREFERONI ASHTU?

Nese jeni Mashkull a do kishit preferuar qė tė ftonit njė Vajz apo njė djal? PSE PREFERONI ASHTU ?

Sqaroni dhe jepni mendimet e veta se kėtė temė e kam hasur edhe nėpėr forumet e tjera dhe bash mė intereson se cka mendojn USER-at e kti forumi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 25-03-2008 mė 10:47
    Mia San Mia

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    ncncnncnc ca eshte kjo teme ore ? hajde pyetje hajde .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po te me pyeste partneri ( seriozisht ) per treshe do t'i thoja jo. Po te me pyeste perseri, atehere lidhja do te merrte fund e do ta lija partnerin te lire te gjente dike tjeter qe do kishte te njejtat preferenca seksuale.

ore ! s'eshte e lehte te gjesh partner si vetja.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    ncncnncnc ca eshte kjo teme ore ? hajde pyetje hajde .
    Kjo eshte teme shum normale dhe shum cifte dhe shum persona e praktikojn kete pa mae parasysh se a te pelqen ty a jo.

un kam dhene dy Opcione qe do te thote nese Pajtoheni ateher thuni po dhe sqaroni pse a nese nuk pajtoheni thuani jo dhe sqaroni se POR kini kujdes pa Fyerje.

Treshat jane preferenca te shum njerzve dhe jane eshira te fshehta ehe pse ikush nuk don ta pranoje por kjo nuk do te thot qe co njeri eshte PER treshet.

Ju Lutem vetem jepni mendimet e veta per temen he pa fyerej dhe pa Largime jashte temes.

Kam sqaruar mire dhe pergjigjuni pyetjeve te lartpermendura pa Fyerje.

Un per veten time njof njerez jo qe kane praktikuar 3 por edhe 4-she.

VINI RRE :

Jepni vetem Mendimet e tuaja pa fyerje.
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Po te me pyeste partneri ( seriozisht ) per treshe do t'i thoja jo. Po te me pyeste perseri, atehere lidhja do te merrte fund e do ta lija partnerin te lire te gjente dike tjeter qe do kishte te njejtat preferenca seksuale.

ore ! s'eshte e lehte te gjesh partner si vetja.
    Faleminderit shum per sinqeritetin tuaj

MERNI SHEMBULL SI DUHET PERGJIGJUR POSTIMIT TIM.

Faleminderit per mirkuptinin

Pershenetje
    Mia San Mia

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    hajde demokraci hajde.te shkretet qente do behen edhe ato kandidate

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Kjo eshte teme shum normale dhe shum cifte dhe shum persona e praktikojn kete pa mae parasysh se a te pelqen ty a jo.

un kam dhene dy Opcione qe do te thote nese Pajtoheni ateher thuni po dhe sqaroni pse a nese nuk pajtoheni thuani jo dhe sqaroni se POR kini kujdes pa Fyerje.

Treshat jane preferenca te shum njerzve dhe jane eshira te fshehta ehe pse ikush nuk don ta pranoje por kjo nuk do te thot qe co njeri eshte PER treshet.

Ju Lutem vetem jepni mendimet e veta per temen he pa fyerej dhe pa Largime jashte temes.

Kam sqaruar mire dhe pergjigjuni pyetjeve te lartpermendura pa Fyerje.

Un per veten time njof njerez jo qe kane praktikuar 3 por edhe 4-she.

VINI RRE :

Jepni vetem Mendimet e tuaja pa fyerje.
    Po ti cme hidhesh i revoltuar kot me kot...Hedh nje teme karagjozesh dhe pretendon pergjigje serioze...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Tani Shqiptaret e bejne dhe katershe nese eshte SINGELL por?.

Une s'do ta pranoja kurre nje gje te tille.

Dihet me e be dhe kete mbaron filmi shume shpejt.

Por nuk do te thosha se se kam bere, e kam bere kur kam qene "Singell" Beqar dihet me dy femra.

Por me mire me pelqen teke tek

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Po ti cme hidhesh i revoltuar kot me kot...Hedh nje teme karagjozesh dhe pretendon pergjigje serioze...
    Tema eshte shum serioze dhe nese ty nuk te pelqen nuk ka nevoj te komentosh.

nese ke dicka me then reth temes ateheren urdho un revoltoem prej disave qe nuk e kapin temen me Seriozitet, ky eshte nje fenomen qe ndodh jo vetem sot por edhe ka ndohur ne te kaluaren dhe jo vetem disa qee kan perdoryur ket teknik por shum veta, te sugjeroj te besh nje kerkim me te gjer ne kete teme.

Nese nuk ke cka te thuash mos thuaj asgje nese ke dicka qe ti PAJTOHESH ose NUK pajtohesh ateher urdho komento.

sa per informim:
    Group sex is sexual behaviour involving more than two participants at the same time. The main focus of this page is group sex among humans; however, group sex also exists with other species in the animal kingdom - e.g., bighorn sheep and bonobos.

Any and all sexual behaviour performed by two people can be a part of group sex, as well as a number of behaviors only possible with more than two people. Group sex involving one participant being penetrated by multiple people is sometimes termed a gang bang.

Studies of the history of human sexuality reveal that the "idea that sex is a "private" act is only a couple of centuries old." While group sex has always been practiced in many cultures across the world, it wasn't until the 1960s that advocates of group sex first brought recreational (as opposed to purely ritual) group sex into the public consciousness of the Western world. Groups such as the Sexual Freedom League, and the Suck Collective introduced many people to large scale, frequently polyamorous group sex. As the experiments and bohemian lifestyles of the 1960s became absorbed by the mainstream, group sex in a variety of forms became tremendously popular in the United States and Europe in the 1970.

Sociological not biological factors may severely limit group sex participation. It is a popular conception that women are less likely to admit an attraction to impersonal sex, multiple sexual partners, and sexual variety for its own sake compared to men. Accordingly, it is thought that the number of men who want to participate in group sex greatly exceeds the number of women. A common theory mentioned as an obstacle to group sex is that most men and women are subject to sexual jealousy, an emotion that can be intensely uncomfortable and potentially damaging to one's emotional and/or mental health. Group sex is a popular fantasy, but many believe that enactment of this within the context of a committed relationship would result in irreversible emotional trauma. Whether these attitudes are due to social stigma or are a part of human nature is subject to debate. Reliable and conclusive analysis is difficult due to the deeply personal nature of the subject.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 25-03-2008 mė 11:19
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Tani Shqiptaret e bejne dhe katershe nese eshte SINGELL por?.

Une s'do ta pranoja kurre nje gje te tille.

Dihet me e be dhe kete mbaron filmi shume shpejt.

Por nuk do te thosha se se kam bere, e kam bere kur kam qene "Singell" Beqar dihet me dy femra.

Por me mire me pelqen teke tek
    e kisha fjalen qe sa jeni ju te atshem te sillnit ne lidhjen tuaj Martesore ose Serioze nje Person tjeter se ketu shifet preferenca ndaj Tresheve, nuk mund te themi se ikush don treshe nese ai e ben ate me prostituta se ne kete rast ai ketu hulmuton Kuriozitetin e vet une desha ta di se ai qe preferon Treshe i preferon cdo her duke inkuadruar ketu partnerin e vet ose te dashurin/en.

Un per veten time nuk e kam Praktikur por njofi disa veta qe e kan praktikuar dhe tash me intereson se si mendojn te gjith the si e shofin kete ceshtje.
    Mia San Mia

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •