Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 227
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Jam kurioz tė lexoj reagimet e "shqiptarėve" qė nuk lanė fjalė pa thėnė pėr kėtė kėngė!
    Do ishte shume e bukur po t'i gjenit ato reagime dhe t'i publikonit ne kete teme. Dhe le te jene te fuqishem e te pranojne tani se kenga e Olta Bokes ne te vertete eshte e bukur dhe meriton edhe ndonje vend me te mire. Nuk di si do jete menyra e votimit kete vit, por megjithate ne nje votim me nje juri profesionale, nuk do mend se Shqiperia do rradhitej nder te parat.

Bravo Olta...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    se mora vesh kush e fitoi eurovizionin ?!se kan ikur drritat kte nga lagja ime.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Sonte e merr vesh, sonte eshte nata finale.

Olta Boka kendon e treta. Juve qe jetoni neper Europe, mos harroni te votoni
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Sonte e merr vesh, sonte eshte nata finale.

Olta Boka kendon e treta. Juve qe jetoni neper Europe, mos harroni te votoni

RRofsh per info, ajd se aq karta sa kemi i baj ja ca vota tmira

shnet.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    a mund te votojme ne nga Amerika.Nese po na jepni ndonje numer tel ose internet website.Ju flm.Go OLta.Go Albania.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga Hero i Popullit
    ku jane ata forumista qe perbalten dhe gjykuan Olta Boken 6 muaj me pare??? Po tani si u duket??????

GOOOOOOOOOOO ON OLTA!
    E ke fjalėn pėr shqiptarėt/kombėtarėt e forumit?

Mendon se ja vlen tė rinisėsh diskutimin me ata anėtarė qė kanė ardhur nė kėtė temė tė shprehin "mbėshtetjen e tyre" pėr kėngėn shqiptare nė eurovizion?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E ke fjalėn pėr shqiptarėt/kombėtarėt e forumit?

Mendon se ja vlen tė rinisėsh diskutimin me ata anėtarė qė kanė ardhur nė kėtė temė tė shprehin "mbėshtetjen e tyre" pėr kėngėn shqiptare nė eurovizion?
    Po per anetaret e F.SH e kam qe cfare nuk thane per Olten ne Dhjetor.
    Po Clay_More me duket se ia vlen tua ripostosh ato shprehjet e ulta ndaj Oltes (u moren me fizikun dhe veshjen e saj) : biles i kam parasysh se po shof arkivin
    FLANGO MA NON FLECTO

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Clay More nuk mu durua dhe po i bej copy paste theniet e ketyre forumisteve per Olta Boken ne dhjetorin e kaluar:

Ja cfare shkruante nje ballist tetove : Jeeeeeeeeeeeeee Shqiperia do fitojevendin e pare ne Eurovizion 2008 mirepo per ka fundi , jam shum optimist me kete Hanifen - olta Boka......Urime vendin e pare prej nga fundi qysh tani..
    Albania zero Point

Ja dhe kjo teta e zgjuar qe nuk i plas: He mo he se po talleni, s'ka mundesi se si te kete fituar nje lyfe e tille?? Ku i gjejn mi amon...po kjo qeka si bajloz i detit mi shpirt!! Une nuk e pranoj Olten si fituese. Po i le edhe une lokalizmat edhe po them qe nuk jam e detyruar t'i uroj fat vetem sepse eshte perfaqesuesja jone ne Eurosong.
    Ajo eshte perfaqesuesja e korrupsionit, dhe po shkon atje te perfaqesoje faqen tone te zeze.
    Zemren e lame peng ishte nje kenge e shpifur qe nuk meritonte te futej as edhe ne finale.
    Olta Boka kishte nje ze te ngjirur dhe pa pike lezeti.

Nje sherxhi : TURP! TURP! TURP! Ajo ēfarė ngjau mbrėmė nė festivalin e 46-tė nė RTSh ishte pėr turp! E para kėngėtarja me moshen e saj nė cilin vendė tjetėr tė Europes do t'ja ndalonin pjesmarrjen nėn moshen 15 vje4e dhe do tė kishte tė drejtė tė paraqitej vetėm nė Festivalet pėr Fėmijė.
    Unė edhe jam munduar ta " arsyetoj Jurin idiote" qė nga mėshira kanė votuar pėr njė Fėmijė ngaqė kėnga pėr nga kualiteti do tė renditej aty nga fundi. Kėnga fituese nė Eurosong, jam i bindur qė do tė jetė, mė sė paku e votuar nga githa kėngėt e gjerė tanishme.

Ja edhe njeri qe cuditerish ka dhene koment te ndryshem kesaj here nga ky i meparshmi : se kam pare fare festivalin vetem kengen fituese pashe ne fund dje edhe piket qe dha juria jone jo e nderuar !!! kshu skemi per te bere hajer ne !!! edhe festivali behet me mik !!! turp !!! shume e bukur kenga qe mori cmimin e dyte !!! krijon atmosfere edhe mund te kishim nje shanc po te kishte fituar ajo kenge !!! po ce do dolen fjalet e bleros qe mire beri qe u terhoq nha festivali !!! ai xhuvani edhe alban skenderaj me bene per te qeshur kur filluan te ngrinin ne maje te qiellit drejtuesit edhe qe po flisnin kundra intrigave qe behen !!! nejse me keto qe u bene eshte turp !!! eshte turp te dali festivali komberar ne ankand pasi e ka pare kengen vazhdon : po kjo kenga fituese as ne majen e gishtit si ngjan atyre te viteve te komunizmit se ia benim hallall te ishte sa maja e thojit te kengeve te viteve 60-70

Ja dhe nje forumist i kapshem qe tani eshte mjaft aktiv ne kete teme dhe ben tifo cka thene me pare: Per Eurovizion prap vendin e parafundit do kapim, se ne vend te fundit do jete ndonje me i lodhur se ne, ishalla ka me te lodhur, shpresojme.

Ja dhe ky tepelena www. : Sic dihet si ne cdo festival shqiptar ku fituesi del para se te filloj festivali kengtarja e re pa pervoje nuk eshte e denje per ne eurovizion dhe personalisht mendoj se esht rregull absurd qe kenga fituese duhet te iki ne eurovizion pasi do ishte me mir qe kenga te zgjidhej ne menyra te tjera

etj si keto....
    Gjynaf e bene ket goce te talentuar telef dhe tani Zamira nga jashte dhe keto forumistet e brendshem lepijne atje ku kane peshtyre
    FLANGO MA NON FLECTO

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Mjafton tė lexosh kėto 2 tema: Diskutime per festivalin e 46te te kenges - RTSH dhe Olta Boka

Nuk ja vlen tė ndyesh kėtė temė me postime tė atilla.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183

Sonte (24 maj 2008) eshte nata e madhe e festivalit Evropian.
    Kengetarja shqiptare Olta Boka arriti te futet ne finale edhe pse kishte nje konkurrence shume te forte.
    16- vjeqarja Olta i perballoi edhe skense se 'veshtire' te Beogradit..
    Olta sonte i mbron ngjyrat tona kombetare dhe prezenton muziken tone te ēilter.

Si votohet per kengen shqiptare? Te gjithe shqiptaret qe gjinden ne ndonje shtet (ne listen e poshtshenuar) mund te votojne per Shqiperine. Numrat e sakte i gjeni ne televizionet publike ne ato shtete ku ndodheni. Vetem shqiptaret qe ndodhen ne Shqiperi nuk mund te votojne per Shqiperine.
    Shqiperia do te paraqitet e 3-ta. Festivali fillon ne ora 21.

Suksese Oltes dhe grupit shqiptare!
    Suksese Shqiperise!

Albania [F]
    Andorra
    Armenia [F]
    Azerbaijan [F]
    Belarus
    Belgium
    Bosnia & Herz. [F]
    Bulgaria
    Croatia [F]
    Cyprus
    Czech Republic
    Denmark [F]
    Estonia
    Finland [F]
    France [F]
    FYR Macedonia
    Georgia [F]
    Germany [F]
    Greece [F]
    Hungary
    Iceland [F]
    Ireland
    Israel [F]
    Latvia [F]
    Lithuania
    Malta
    Moldova
    Montenegro
    Netherlands
    Norway [F]
    Poland [F]
    Portugal [F]
    Romania [F]
    Russia [F]
    San Marino
    Serbia [F]
    Slovenia
    Spain [F]
    Sweden [F]
    Switzerland
    Turkey [F]
    Ukraine [F]
    UK [F]

[F] finalistet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga erindi_al : 24-05-2008 mė 13:57

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kengetar shqipetar ne EUROVIZION
    Nga FJORIN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 04-05-2011, 12:52
  2. Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 16:31
  3. Eurovizion 2009 Kenga qe do perfaqesoje Turqine
    Nga spy_baby nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-01-2009, 07:09
  4. Eurovizion 2007, cfare duhet te beje Shqiperia?
    Nga ronkbh nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 21-08-2006, 15:50
  5. Ledina Ēelo: Nė Eurovizion do t'ju bėj krenarė
    Nga Shijaksi-London nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-05-2005, 09:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •