Moshe e vogel, duhet te vishet thjeshte edhe te rrije thjeshte. Ska pse te lyhet te behet si 25 vjecare. Per moshen qe ka, ashtu duhet te rrije.
![]()
Moshe e vogel, duhet te vishet thjeshte edhe te rrije thjeshte. Ska pse te lyhet te behet si 25 vjecare. Per moshen qe ka, ashtu duhet te rrije.
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
I bashkohem mendimit te Apollyon.
Pastaj eshte konkurim muzikor dhe jo parade mode. Nuk luan ndonje rol shum te madh kostumi dhe paraqitja nese kenga eshte e mire prezantohet me nje vokal (dhe koreografi te mire, nese permban koreografi)te mire. Shembull i mire ishe kengetarja fituese e vitit te kaluar e cila nuk kish asgje terheqese ne aspektin femeror.Performimi vokal mbi te gjitha. Ne naten finale, Olta do kete pak a shume te njejte stil, vetem se ngjyre te gjelber me te bardhe. E rendesishme ishe qe arriti te kualifikohet ne finale.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Bravo Olta, bravo ALBANIA
Akademia mbreterore e muzikes NORWAY e ka vendosur kengen shqiptare ne TRE KENGET pretendete per vendin e pare:
1- Norway
2- Georgia
3- Albania
,,,,more
sipas kesaj akademie muzikore (e cila ka shume ndikim ne popullin Norvegjez) shpresojme qe Norvegjia ti japi piket MAKSIMALE Shqiperise
Paraqitja e Oltes ishte per mrekulli, kenga, zeri i saj, thjeshtsia e saj e bente edhe me afer syrit dhe veshit te shikuesit/ndegjuesit. Kishte pak tremė, madje ashtu me eshte dukur mua, por per asnje moment nuk dyshova ne pjesmarrjen e saj ne finale.
Nuk e dij a jam une i vetmi ketu apo ka edhe te tjere qe mendojn njejte si une. Kengetari i Belarus, mua me eshte dukur si binjak i kengetarit Sinan Hoxha. Trupi, fetyra, levizjet me duar
.
Me respekt
Flag
une mendova se adrian gaxha do beje dicka per maqedonin po jo mu duk si ata tosket ajo qika kendonte adrian gaxha vetem ne fund "aaaaaaaaaaa", "ooooooooo" nuk kendoj as dy fjal vetem :S
neyse shqiperia eshte kryesorjaishalla vitin tjeter edhe kosova merr pjes
![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Urime Olta.bravo![]()
Urime Oltes dhe ishalla ze ndonje vend te mire ne finale.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
kishe ca mendime qe eshte shume e vogel ne moshe dhe me pak eksperience dhe zor se do arinte dicka po ja qe ndodhi e kunderta qe Olta kaloi ne naten finale
ate qe ta fal zoti smund ta mohoj askush![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt