Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 85
    i/e regjistruar Maska e semilian
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Postime
    79
    do doja qe te vinin edhe metallicat ne shqiperi, une jam rrepist kam grupin tim ketu ne milano por degjoj e njoh ne pergjithesi muziken. ngjoj snoop dog, iron.m kreator, sepultura, scorpions, guns n' roses etje jam i cmendur per hip hop, rrep, e per metal.

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Citim Postuar mė parė nga semilian
    do doja qe te vinin edhe metallicat ne shqiperi, une jam rrepist kam grupin tim ketu ne milano por degjoj e njoh ne pergjithesi muziken. ngjoj snoop dog, iron.m kreator, sepultura, scorpions, guns n' roses etje jam i cmendur per hip hop, rrep, e per metal.
    une jam metalist (vere jo metalar) dhe mesa kam njohur une te gjithe ata te llojit tim jane paksa konservator ne keto ceshtje. Nuk te duket se i ke perzier pak si shume shapin me sheqerin apo jo. Nese mendon se jo qenke me tamam sic thua ne fund
    To look life in the face....

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Me vjen keq qe s'arrita dot te sjell fotot por meqe ju premtova - ja po ju sjell nje video te koncertit.
    E kam regjistruar me nje kamere dixhitale kengen Smoke on the Water te kenduar live ne koncertin ne Tirane, e kam ngarkuar ne serverin e top-channel.tv dhe mundd ta merrni ne linkun me poshte!

DEEP PURPLE - Smoke on the Water (live ne Tirane)
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Ja me poshte ca foto nga koncerti i Deep Purple ne Tirane - shpresoj t'ju pelqejne

Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Por atdheu i Shqiptarėve

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Alienated, Gunnar, dhe ēuna/goca rrofsh qė merrni mundimin dhe postoni foto e video tė koncertit tė Parpllave pėr njerėz qė s'i njihni. Mė pėlqen kjo lloj atmosfere miqėsore...

Kam edhe unė njė video tė bėrė me celular, gjatė kėngės "Smoke on the Water" ku ėshtė kapur njė pjesė kur hypėn njė fans nė skenė, por nuk di ku ta upload-oj. A di kush nga ju ndonjė server apo faqe ku mund ta ngarkoj qė ta ndaj me ju?

Pėrshėndetje!

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga drini_nė_TR
    Alienated, Gunnar, dhe ēuna/goca rrofsh qė merrni mundimin dhe postoni foto e video tė koncertit tė Parpllave pėr njerėz qė s'i njihni. Mė pėlqen kjo lloj atmosfere miqėsore...

Kam edhe unė njė video tė bėrė me celular, gjatė kėngės "Smoke on the Water" ku ėshtė kapur njė pjesė kur hypėn njė fans nė skenė, por nuk di ku ta upload-oj. A di kush nga ju ndonjė server apo faqe ku mund ta ngarkoj qė ta ndaj me ju?

Pėrshėndetje!
    Mbase mund te provosh ta uploadosh ne YouTube ... kam pershtypjen se behet por s'e di se si. Ne fakt ke videoja qe kam sjellur me siper - edhe aty eshte ai momenti qe ngjitet fansi ne skene dhe rrezohet nga sigurimi per toke
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Genesis
    Rrofshit per fotot cuna. Na mbani ne dijeni per cdo gje sidomos gjate periudhes se Veres nese do kete ndonje koncert me permasa te tilla.

Me sa di un, edhe ne fusha te tjera muzikore kane ardhur grupe, DJ etj goxha te famshme. Me thane qe Astral Projection kishin qene ne Kosove, po nuk di me teper rreth kesaj.
    Genesis, me duket se ne fund te veres ne Shqiperi do jene Whitesnake te percjellur nga grupi EUROPE. Por akoma s'dihet me siguri.

Gjate veres eshte lajmeruar edhe ardhja e METALLICA's ne Shkup (Maqedoni), por edhe kjo ngel te konfirmohet. Sapo te kemi informatat e sakta do ju informojme!
    Por atdheu i Shqiptarėve

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Ne qershor Iron Maiden jane ne lubjane dhe ne Sofie.

ne mos njeri tjetri melin do ta marre
    To look life in the face....

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajme - Njohuri - Tė Reja
    Nga drini_nė_TR nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 22:18
  2. Emily Dickinson
    Nga Lule Portokalli nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 05:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •