Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    Little angle Maska e adela 16
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    ne endrrat e nje dashurie te pamundur
    Postime
    22
    rudi sh flm la per keshillen por nje gje se ke kuptuar. un kam qene lidhur me ate. dhe eshte e vertete qe nuk mund ta urrej. smundem se kte fjal se njoh,se kam perdor ndonjeh dhe as me kte person sbesoj se do funksionoj. normal qe jeta eshte e gjat dhe nje person te fixon. ndoshta ky fiksim ste hiqet kurr nga mendja sado qe mund te njohesh te tjere fiximi te fixon. te uroj dhe ty gjith te mirat. puc

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Ndoshta eshte fat per ty se aj po te tregon heret se nuk te do.
    Koha eshte mbret per plaget.
    Thone se ; PAS GJDO GJELBRIMI TE ZHDUKUR LIND TJETYRI ME I BUKUR.
    JU DO TE JENI SHUME E LUMTUR NE JETE.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    21

Me again........

Nuk e kam kuptuar se keni qene te lidhur sepse ne fillim te letres tende nuk e thoje kete.
    Gjithsesi ajo qe dua e shtoj tani eshte se me mire qe ta largosh nga mendja, dhe menyra me e mire nuk eshte duke ndejtur ne shpi e duke kujtuar gjithcka kaluat bashke...... Dil jashte, me familjen me ndonje shoqeri te ngushte, madje me mire akoma futju mesimeve dhe mundohu ta kesh kohen te zene.
    Nuk mendon se me mire qe ndodhi keshtu? Do preferoje me mire te kishe ne jeten tende nje njeri qe nuk te vlereson? Qe te tradheton me cdonjeren qe ka kembet jashte? Jeta nuk eshte ca dite te bukura, ca puthje te embla e ca llafe perrallash, eshte shume me teper se kaq........., shume shume me teper. Une e di qe ti je nje femer me vlera, e kuptova dhe nga pergjigja qe me ke shkruar, por mundohu qe vlerat qe ke mos ti humbasesh dhe te mundohesh ti rrisesh me teper ato.
    Ajo qe dua te them eshte qe mos te biesh poshte prej ketij zhgenjimi dhe mos te tjetersohesh. Ku ka me bukur qe ne kete moshe qe ke te mundohesh te permirsosh veten tende ne jete, neser te vazhdosh nje shkolle te larte, te zgjerosh dijet e tua dhe ne te njejten kohe te dish mire se cfare kerkon?

Duhet ta besh veten te ndihesh krenare, por qe te kesh vlera ama jo si ca qe jane ......dhe jane krenare ne max. Ne kete menyre i rrit vlerat vetes por dhe atij qe neser do kesh ne krah dhe vertet do te meritoj. Te betohem se po te isha ne vendin tend do e injoroja dhe do i thoja flm qe ma bere me te lehte ndarjen. Mos i bej te kuptoj qe po vuan per te, kurre mos i jep kete kenaqesi atij qe nuk te vlereson dhe nuk te respekton mbi te gjithe, qe mos te permendim dashurine pastaj. Duhet thjesht ti thuash vetes se meriton me shume se kaq.

Te uroj dhe une gjithe te mirat dhe mos harro se jo te gjithe meshkujt jane njesoj. Do vije nje dite dikush qe do te te dashuroj me te vertet, por ti duhet te presesh te vije vete ajo dite dhe jo ta kerkosh ti.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Postime
    22
    lal je shume e mire. kisha kohe qe nuk i degjija keto fjale qe kur.. sinqerisht shum faleminderit. sa per mesimet jam nje nga nxeneset me te mira ne shkolle dhe se kam aspak problem kte. lidhja me te nuk me ka bere fare dem persa i perket shkolles. as krijimtarise, pasi se shpejti do botoj nje liber, te dytin me poezi. pergjigjet tuaja te te gjitheve me kan bere te reflektoj dhe te shoh boten me nje kuptim tjeter. qe jo gjithcka zgjidhet me hamarrje dhe lote. vertet un jam mesuar qe gjithcka dua ta kem ne cast dhe ky esht rasti i vetem qe sndodhi keshtu. por kte her po i dorzohem fatit. dhe shpresoj tme rezervoje ndonje surprize te bukur. sic tha dhe ylli pr. thanks

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    ėsht njė opsion pėr tu hakmarrur n'fakt...

po ti paske ndru menie,

kshuqė spo e them... mė mirė po hė

p.s. gjynof n'kėt moshė (16) sot, t'vrasėsh menien pėr tė tilla budalliqe

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga adela 16 Lexo Postimin
    lal je shume e mire. kisha kohe qe nuk i degjija keto fjale qe kur.. sinqerisht shum faleminderit. sa per mesimet jam nje nga nxeneset me te mira ne shkolle dhe se kam aspak problem kte. lidhja me te nuk me ka bere fare dem persa i perket shkolles. as krijimtarise, pasi se shpejti do botoj nje liber, te dytin me poezi. pergjigjet tuaja te te gjitheve me kan bere te reflektoj dhe te shoh boten me nje kuptim tjeter. qe jo gjithcka zgjidhet me hamarrje dhe lote. vertet un jam mesuar qe gjithcka dua ta kem ne cast dhe ky esht rasti i vetem qe sndodhi keshtu. por kte her po i dorzohem fatit. dhe shpresoj tme rezervoje ndonje surprize te bukur. sic tha dhe ylli pr. thanks
    Ti qenke nje vajze me te ardhme ,kurse ai mbase do ngelet vetem nje cope aventurier ,qe do t'i lej ato dy pare qe ka me femra.Do vij nje dite qe ai ka per tu bere pishman dhe ti ke per te qeshur se si ke arritur te duash nje njeri kaq pa vlere.Mbase do te vij turp qe t'ua tregosh dhe shoqeve ,qe dikur ke vuajtur per ate njeri.Te uroj suksese ne jete .

i/e regjistruar Maska e joss
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Nuk ke per t`a harruar kurre!! Sa per hakmarrjen, varet se sa mundesi ke qe te dalesh e fituar.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Postime
    22
    good news.ai ka lexuar kete teme rastesisht.gje qe mua sme shkonte ne mndje dhe me kerkoi te pajtoheshim,do ket pasur frik nga hakmarrja,hahaha
    Kodi PHP:
    [I][B][COLOR="Magenta"][/COLOR][/B][/I
    [/SIZE]

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    good news.ai ka lexuar kete teme rastesisht.gje qe mua sme shkonte ne mndje dhe me kerkoi te pajtoheshim,do ket pasur frik nga hakmarrja,hahaha
    Edhe? U pajtuat? U hakmore apo e harrove? He pra na trego , ndai hallet me popullin sic ke bo deri tani . lol
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    KJO ESHTE NJE TEME QE NDOSHTA E KENI HASUR DISA HERE, POR UNE DOJA KESHILLEN TUAJ. SI MUND TA HARROJ PERSONIN I CILI KA MUAJ QE KA PUSHTUAR ZEMREN TIME? E KAMM PARE ME TE DASHUREN E TIJ DISA E HERE E PRAP SE HARROJ DOT, NJE CAST E URREJ DHE DUA TE HAKMERREM POR SDI SE SI. AMUND TE ME NDIMONI?
    Gjeje ndonje tjeter s te mbet zgjidhje tjeter , ose kqyr me sy e s eshte per ty .Mu hakmarr pse . po qe se deshiron ti hakmirresh ateher nuk e don por e urren , ketu jane shum afer njera tjetres prandaj me hakmarrje vetem sa do ti shtosh probleme vetes dhe do ta kesh me veshtire .

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si mund ta harroj...
    Nga roni_s nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 18-01-2008, 19:35
  2. Nuk mund ta harroj? Ē'tė bėj?
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:53
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga FLORIRI nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 516
    Postimi i Fundit: 17-11-2006, 09:27
  4. Mė ndihmoni tė harroj dikė qė nuk e meriton dashurinė time
    Nga Andres nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 18:29
  5. Unė kam filluar tė harroj... Den Milman
    Nga Letersia 76 nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-09-2002, 19:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •