Se kishte frike te rrinte vetem dhe s'kishte me c'far merrej me gjera te tjera .......
Se kishte frike te rrinte vetem dhe s'kishte me c'far merrej me gjera te tjera .......
Postuar mė parė nga diocleziano
Ateher si ndodhin magjit
magjite .televizori ne shekullin e 15 do te ishte nje magji e frikshme .
magji do te thote shkence keshtu qe ne rrojme ne nje bote magjike qe gjithmone e kemi kerkuar dhe enderruar![]()
sa per efektet paranormale ka shume shppjegime por edhe mistere qe thjesht nuk jane zbuluar ende .
sa per xhindet duhete te behet 2 persona bashke qe te kuptojme se kane qene dicka apo dikush nga jashte .por cuditeerisht gjithcka ndodh vetem me ne person
nuk e di ne zoti u ka fol 3 vetave njekohesisht ?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!
nuk na tha asnjeri nga fetaret,ndonje spjegim bindes pse zoti i mire krijoi satanin e keq???
nga e mira a del vetem e mira???apo mos ndoshta zoti nuk ka krijuar satanin e keq!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Paaftesia e Zotit qe te krijoje njeriun qe te kuptoje se ēka eshte mire dhe se ēka eshte keq, pra ne nje menyer misterioze, diskrete per te cilat u tregon veēse "profeteve", Ai krijojė "Shejtanin".
Inetersante qe nuk lejohat ta shohim kete "krijese"!! Me interesante eshte se "profeteve" u tregon ne enderr dhe ju flet ne vesh per te. Athere ti habitemi se pse jemi populli me i varfer i Evropes. Nje shikim drejte lindjes ose edhe historise, dhe e kuptojme. Njerzit te besojne ne gogole etj.. ne shek.XXI... Obobobo!
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
une do te jap nje pergjigjje ashtu siq une mendoj, qdo krijes edhe ne njerezit edhe engjujt, etj... jemi shume te dobet para fuqise se Perendesise, e pse e krijoi shejtanin apo si te doni quani, une mendoj vetem per te na sprovuar neve njerezit...
por une do te keshilloja qe t'a lexosh Kur'anin, dhe me siguri qe do t'i gjesh te gjitha pergjigjjet.
Vellezer e motra besimtare e laike!
Zoti e ka krijuar njeriun dhe krijesat logjike te lire te zgjedhe pasi ia beri te qarta rruget!
NUK E KRIJON AI NJERIUN JOBESIMTAR (KESHTU PRETENDON NJE SHKOLLE SEKTI ARAB) POR ESHTE DIJA E ZOTIT XH.SH. NE LIDHJE ME TE QENIT E ATIJ NJERIU QAFIR OSE JO!
Pra, me qarte- Zoti e le njeriun te lire te behet besimtar ose qafir Zoti vetem udhezon dhe nuk con ne humbje!Pra nuk e cakton Zoti qe ai te behet qafir Pervec
atyre te cilet e tehoqen se tepermi deshperimin e Tij duke mos u penduar dhe Ai e di qe nuk do te pendohen me sa te jene gjalle dhe i le te vazhdojne te lire ne rruge te vet!
Sikur te kesh para nje tavoline me nje gote sode dhe nje embelsire dhe une te sugjeroj te marresh embelsiren kurse ti me thua se insiston te soda; une te pergjigjem "Mire pra te befte soda!"
Pastaj shejtani nuk ka qene engjell por nje nga xhindet e xhennetit dhe e zuri meria kur do t'iu perulte Adamit paqja qofte mbi te!
Djalli e zgjodhi vete rrugen dhe Zoti i Lartesuar me qellim qe te dallonte te miren, lejoi te keqen per te sprovuar njeriun!Pra shperblimi i Tij vjen kur njeriu perballet me te keqen e tij ego dhe e mbyt egon e tij per hater te Zotit!
Cfare kuptimi do te kishte 'e mira' pa te keqen?
Ju faleminderit per durimin!
Krijoni Kontakt