Ok, RelaxedAngel (mos ma merr per te keq se te nderrova pak nofken, e kam me shaka)
1. Pika e pare s'jemi kuptuar. Une them qe s'me pelqen fakti qe Qeveria po na ofron me "zemergjeresi" nje xhami ne Tetove ne kembim te nje kishe ne qender te Shkupit. Ne duhet te kemi parasysh se ne qender te Shkupit ka patur dhe nje xhami, prandaj nuk duhet te pranojme ate qe na ofrojne te tjeret, por duhet te kerkojme ate qe ne konsiderojme se duhet, pa qofte dhe dy xhami (edhe Shkup edhe Tetove). Per vlerat e forumit nuk e kam ndermend te diskutoj meqe une thashe mendimin tim i cili jo detyrimisht te jete i sakte.
2. Me duket e thashe qe e dija pergjigjen qe do merrja. Sa per informim, pikat e sondazhit nuk jane te elaboruara ne tre temat e shtruara per diskutim. Une ketu pyeta:
- A kemi nevoje per kisha e per xhamia? Antaret mund te thone PO ose JO dhe te japin argumentime.
- A kemi nevoje per shkolla e per spitale? Antaret mund te thone PO ose JO dhe te japin argumentime.
3. Atehere zgjedhja e dyte ne sondazh eshte
Nė Shkup dhe nė Tetovė ndersa e treta eshte
As nė Shkup as nė Tetovė
Perderisa jane zgjedhje apo opsione votimi ne sondazh, s'do mend qe do ishin kontradiktore, sepse po te plotesonin njera tjetren si ide ose do i rrumbullaksoja ne nje, ose do i pergjithesoja disi.
Krijoni Kontakt