Close

Rezultati i Sondazhit: Xhamia duhet tė ndėrtohet:

Votues
34. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Vetėm nė Tetovė

2 5.88%
  • Nė Shkup dhe nė Tetovė

13 38.24%
  • As nė Shkup as nė Tetovė

19 55.88%
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Kryqezimi i Shkupit ne fakt ka filluar qe nga viti 2001 kur VMRO-ja e ndertoi kryqin megaloman mbi malin Vodno te Shkupit.Ne fakt ky eshte nje deal mes VMRO dhe PDSH per perfitime te votave(ne Shkup ato maqedone e ne Tetove ato shqiptare). Njekoheisht PDSH-ja e verber nuk e sheh fare se partneri i saj ne esence synon reaksion te popullates myslimane ne Shkup (kryesisht shqiptare) me qellim te perfitimit te simpatise perendimore se gjoja ja shqiptaret musliman ne fakt jane kunder krishterizmit. Ne kete mishmash luajne edhe turkoshaket e Shkupit te mbledhur ne iniciativa te sekteve te talibaneve e vahabiteve te drejtuar nga paralagjet e Stambollit dhe te udhehequr nga lideri i tyre "intelektual" Behaxhaduin Shehapi (turkofil shqiptar kryetar i nje shoqate bamirese islame ne Shkup) i cili kerkon radikalizimin e situates. Hapni syte vellezer se nuk eshte askush kunder kishes apo xhamise por thejshte eshte nje loje e rradhes qe VMRO-ja po e synon ne Shkup.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Xhami edhe ne Tetove edhe ne Shkup!

Duke mare parasysh qe planproekt egziston per gjithcka, fonde ndahen vecmas per cdo gje, atehere per mua do ishte mire te mos i leshojme tek Maqedonet te gjitha fondet "fetare" dhe ti bejme Xhami edhe ne Tetove edhe ne Shkup! Per shkolla ka fonde tjera.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    1. Pse ne shqiptaret e Maqednise duhet cdohere te zgjedhim midis dy opsioneve?? Pse duhet te bejsme zgjedhjen feja apo shkolla??? Ato kane pika te perbashketa, por kan vende te posachme.
    2. Nesa ka nevoje qe te ndertohen xhami dhe kisha - le te ndertohen, nese ka nevoje te ndertohen shkolla le te te ndertohen, ama mos te jete e vene ne kusht ajo.
    3. Personalish nuk votova se pytjen e ke bere si -Xhamija apo shkolla....
    AngryAngel, qetesohu njehere, lol
    1. Ne shqiptaret e Maqedonise nuk duhet te lejojme qe te na japin mundesi te tjeret te zgjedhim, por perkundrazi duhet te jemi ne gjendje te kerkojme ate qe na duhet. Ky eshte nje forum shume i zhvilluar ku debatojne njerez me kultura te gjera dhe pikpamje te ndryshme. Kjo ketu s'eshte thjeshte nje sondazh per te pare se c'duan njerezit, por per te justifikuar qendrimet e tyre. Sa per PO/JO tema (sondazhe) ka me qindra ne forum.
    2. Me thuani ju lutem, a kemi nevoje per kisha e per xhamia? Po per shkolla e per spitale? E di pergjigjen - por pres te shoh ca "zgjidhje" do i jepni.
    3. S'e paske lexuar fare sondazhin... Zgjidhjet jane shume te perpikta dhe te sakta. Jane dhe koncize dhe s'fshehin asgje. Pa ambiguitet - 100%. E drejta juaj eshte te votoni ose mos votoni.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    AngryAngel, qetesohu njehere, lol
    1. Ne shqiptaret e Maqedonise nuk duhet te lejojme qe te na japin mundesi te tjeret te zgjedhim, por perkundrazi duhet te jemi ne gjendje te kerkojme ate qe na duhet. Ky eshte nje forum shume i zhvilluar ku debatojne njerez me kultura te gjera dhe pikpamje te ndryshme. Kjo ketu s'eshte thjeshte nje sondazh per te pare se c'duan njerezit, por per te justifikuar qendrimet e tyre. Sa per PO/JO tema (sondazhe) ka me qindra ne forum.
    2. Me thuani ju lutem, a kemi nevoje per kisha e per xhamia? Po per shkolla e per spitale? E di pergjigjen - por pres te shoh ca "zgjidhje" do i jepni.
    3. S'e paske lexuar fare sondazhin... Zgjidhjet jane shume te perpikta dhe te sakta. Jane dhe koncize dhe s'fshehin asgje. Pa ambiguitet - 100%. E drejta juaj eshte te votoni ose mos votoni.
    e qetesuar jam lol
    1. Ne dukshem nuk kerkojme ate qe na duhet, por ate qe na e imponojme! Dhe per forumin, ka dhe forume me te zhvilluar dhe me te ngritur.
    2. Pyetjen e ke per kisha e xhami ne sondazh, ndersa ne vazhdim na e ben lemsh me shkollat.
    3. Sondazhin normal qe e kam lexuar, po ti je ai qe se ke kuptuar se cka kam shkruar. Pika e trete me te dyten jane kontradiktore. Daje shapin prej sheqerit

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    e qetesuar jam lol
    1. Ne dukshem nuk kerkojme ate qe na duhet, por ate qe na e imponojme! Dhe per forumin, ka dhe forume me te zhvilluar dhe me te ngritur.
    2. Pyetjen e ke per kisha e xhami ne sondazh, ndersa ne vazhdim na e ben lemsh me shkollat.
    3. Sondazhin normal qe e kam lexuar, po ti je ai qe se ke kuptuar se cka kam shkruar. Pika e trete me te dyten jane kontradiktore. Daje shapin prej sheqerit
    Ok, RelaxedAngel (mos ma merr per te keq se te nderrova pak nofken, e kam me shaka)

1. Pika e pare s'jemi kuptuar. Une them qe s'me pelqen fakti qe Qeveria po na ofron me "zemergjeresi" nje xhami ne Tetove ne kembim te nje kishe ne qender te Shkupit. Ne duhet te kemi parasysh se ne qender te Shkupit ka patur dhe nje xhami, prandaj nuk duhet te pranojme ate qe na ofrojne te tjeret, por duhet te kerkojme ate qe ne konsiderojme se duhet, pa qofte dhe dy xhami (edhe Shkup edhe Tetove). Per vlerat e forumit nuk e kam ndermend te diskutoj meqe une thashe mendimin tim i cili jo detyrimisht te jete i sakte.

2. Me duket e thashe qe e dija pergjigjen qe do merrja. Sa per informim, pikat e sondazhit nuk jane te elaboruara ne tre temat e shtruara per diskutim. Une ketu pyeta:
    • A kemi nevoje per kisha e per xhamia? Antaret mund te thone PO ose JO dhe te japin argumentime.
    • A kemi nevoje per shkolla e per spitale? Antaret mund te thone PO ose JO dhe te japin argumentime.

3. Atehere zgjedhja e dyte ne sondazh eshte Nė Shkup dhe nė Tetovė ndersa e treta eshte As nė Shkup as nė Tetovė
    Perderisa jane zgjedhje apo opsione votimi ne sondazh, s'do mend qe do ishin kontradiktore, sepse po te plotesonin njera tjetren si ide ose do i rrumbullaksoja ne nje, ose do i pergjithesoja disi.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Ok, RelaxedAngel (mos ma merr per te keq se te nderrova pak nofken, e kam me shaka)

1. Pika e pare s'jemi kuptuar. Une them qe s'me pelqen fakti qe Qeveria po na ofron me "zemergjeresi" nje xhami ne Tetove ne kembim te nje kishe ne qender te Shkupit. Ne duhet te kemi parasysh se ne qender te Shkupit ka patur dhe nje xhami, prandaj nuk duhet te pranojme ate qe na ofrojne te tjeret, por duhet te kerkojme ate qe ne konsiderojme se duhet, pa qofte dhe dy xhami (edhe Shkup edhe Tetove). Per vlerat e forumit nuk e kam ndermend te diskutoj meqe une thashe mendimin tim i cili jo detyrimisht te jete i sakte.

2. Me duket e thashe qe e dija pergjigjen qe do merrja. Sa per informim, pikat e sondazhit nuk jane te elaboruara ne tre temat e shtruara per diskutim. Une ketu pyeta:
    • A kemi nevoje per kisha e per xhamia? Antaret mund te thone PO ose JO dhe te japin argumentime.
    • A kemi nevoje per shkolla e per spitale? Antaret mund te thone PO ose JO dhe te japin argumentime.

3. Atehere zgjedhja e dyte ne sondazh eshte Nė Shkup dhe nė Tetovė ndersa e treta eshte As nė Shkup as nė Tetovė
    Perderisa jane zgjedhje apo opsione votimi ne sondazh, s'do mend qe do ishin kontradiktore, sepse po te plotesonin njera tjetren si ide ose do i rrumbullaksoja ne nje, ose do i pergjithesoja disi.

une flas per ujkun ti per tragun, e kisha fjalen per dy pikat e fundit te replikes tende qe me bere, jo per mundesite e sondazhit:S:S

i/e regjistruar Maska e DonDoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    29

Nuk e shoh te nevojshme anketen!

Keto te gjitha jane me probleme.
    1. Kisha nuk me ka ineteresu shume por shihet qe ka probleme ajo me ryma te ndryshme.
    2. Ne xhami tollovi eshte be me XHEMATE, me mjekra pa mjekra me pantolla te shkurta me te gjata ky meshep aj meshep ...
    3. Shkolla prej fillores e deri ne universitet askush nuk eshte i kenaqur. Me fole me arsimtaret profesoret fajin e kane prinderit mungon edukata familjare per prinderit mesuesit nuk bejne, gare e madhe kush do mer nota te dobta(ne te mesmen eshte e theksuar me shume kjo). Ne universitet gar e madhe kush do kruej i pari a per dije dhe shkence su bohet vone shumices mos hyj ne detaje se fund nuk ka,
    4. Ne spitale higjiena askund sjellja e mjekeve me pacientet me duket qe koheve te fundit shkon ne permiresim, probleme me barna ...

Megjithate mire eshte te ndertohen te gjitha, shyqyr qe eshte puna per me ndertu e jo me prish (gje qe edhe na ka ndodhe).

Nuk duhet te pyesim veten se cila na duhet por se si te kontribojme NE qe te gjitha keto te jene ne nivelin e duhur. Bara per kete na bie te gjith neve.

Pershendetje per te gjith,
    DonDoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2007
    Postime
    22
    Qka Dreqin Jeni Tek O Shqiptar Te Identifiokoheni Me Xhamia Po Futja Bre Edhe Xhamis Edhe Kishes Keni Me Qka Te Merreni Me Sende Me Te Menqura

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Xhamitė e Tiranės
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 15:16
  2. Xhamia dhe ndikimi i saj nė edukimin e brezave
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:33
  3. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  4. Gjenocidi kundėr shqiptarėve
    Nga Fjala e drejte nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •