Te huaj....!
D.
Emėr me prejardhje shqiptare
Emėr i huaj
Te huaj....!
D.
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
tamam tamam ju qe e keni te huaj , i bie te huaj po me spellim shqiptar . lool
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pergezime per temen, se sot puna e emrave eshte katastrof, perpara i kan pas emrat arab e turk ndersa sot mos vet as nuk dihet qfar gjuhe eshte
besoj se keni me me ndihmu diqka, tash do ta lindi nje djale dhe kam vendos tia ve emrin Lekė, se po me pelqen shume, mirpo problemi eshte se une jetoj ne nje komunitet tejet ekstremist musliman dhe jane kategorik kunder keti emri me thon qe eshte katolik, a mund te ma tregoi dikush kete lidhje Lekė- krishterizem,
flm
ylli i mėngjesit
ELDORADO eshte vec per rregjistrimin tim ketu tek FORUMI ndersa emrin e kam mese 100 perqind shqiptar, dhe uroj shume prinderve te rinj te perdorin sa meshume emrat me origjine shqiptare ,gjithsesi sjam kundra perdorimit te emrave te huaj
Meqe skam pas mundesi meju shkkruajt me pare ju uroj festat qe kaluan dhe ato qe pasojne se afermi ME respekt KRESHNIKU
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
emrat qe kini ne pasosha.. nuk perbejn.. dicka.. me ju a rrit a ul vlerat.. sepse ato emra ju a kan vnue.. vendos.. kur ju kini qen pa lind ose disa ditsha.. pra nuk ju asht marr mendimi..
ajo cka ju jep vler ..eshte ai emer apo nick qe ju e zgidhni vet..sot..
ajo tregon dicka.. tregon sa atdhetar jeni e sa injorant jeni..
pra nicku ne forum.. shpreh karakterin e kulturen tuaj.. sepse eshte zgedhja juaj..
Kam emer te kulluar shqip ARBĖR dhe jam krenar per kete emer..
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Une e kam emrin ALMA qe me pelqen shume ,po nuk e di akoma se eshte shqiptar o i huaj ,sepse kam degjuar shpesh dhe ktu ne itali me emrin tim ....
Shqiptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaar!![]()
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Krijoni Kontakt