Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Deputetët në depresion!!

Nuk po kontribuojme, duam te japim doreheqjen”

Tirane- Nderkohe qe kjo legjislature e Kuvendit te Shqiperise ka hyre ne vitin e saj te trete, deputetet shqiptare jane perfshire masivisht nga kriza te identitetit, nga gjendje paqendrueshmerie emocionale dhe depresioni, si dhe nga ndjesia e te qenit te pavlefshem per shoqerine. “Nuk e di, per Zotin”, pohoi per rubriken deputeti demokrat Pal Dajci, “hartojme, diskutojme e miratojme ligje, e po njesoj. Cdo jave vjen Bode (Ridvan, ministri i Financave) me ligje te reja fiskale, dhe hajde prape nga e para. Asnje ndryshim per popullin”. Shumica e deputeteve te cdo kahu politik po perjeton nje ndjesi padobishmerie qe dallohet ne cdo prononcim te tyre per mediat. Sipas deputetes se PSD-se, shkrimtares Diana Culi, “ne u befsha prape deputete, te me peshtyni. Nuk shtyhet keshtu”. Por edhe me autokritik ishte deputeti demokrat Fatos Beja, nenkryetar i Kuvendit: “E mbaj mend si tani kur kaluam ligjin antiskaf: Cfare gezimi! Kishim bllokuar trafiqet dhe kontrabanden, hapi i pare drejt suksesit qeverises. Por kaluan muajt, vitet dhe hicasgje. Mos cuam me shume buke ne tryezat e shqiptareve? Mos shtuam vendet e punes, mos permiresuam shkollat, dritat, ujin? Jemi turpi i kombit, te gjithe duhet te dorehiqemi”. I prere ne prononcimin e tij ishte dhe deputeti Aldo Bumci, ish minister: “Javen e kaluar kur po diskutonim reformen ne drejtesi, papritur me goditi ne koke mendimi: Kujt i behet vone edhe po nuk miratuam gje? Mos gjyqtaret do behen te pakorruptueshem? Sa vlere ka mendimi im, kur cdo gje e ka miratuar Doktori dhe Jozefina?”.

Kjo gjendje nuk ka kaluar pa u vene re nga kryeministri Berisha, i cili ne nje adresim per Kuvendin, ngriti lart trupin legjislativ dhe “deputetet e palodhur te cdo krahu politik”. Ai madje premtoi se shpejti edhe nje piknik masiv ne Dajt per Kuvendin, me shprese se do u ktheje humorin parlamentareve.

Revista Klan

Ps....Duhet pritur tani sa te sherohen nga psikologet te nderuarit deputete!!
    Mjere populli me keta bilbila..
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Gjynaf i madh.

Po pse jane ne depresion se duan te shtojne leket apo nuk dine ku ti cojne ato qe kane????
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Nuk po kontribuojme, duam te japim doreheqjen”
    Une do te kisha nje sygjerim te vooockel fare...
    Pse nuk bejne nje korigjim keta mjeshtrat dhe te thone:
    "Nuk po kontribuojme, duam te vrasim veten"

Mendoj se do te ishte me mire sikur te benin vetvrasje.

postuar nga Di_ana
    Ps....Duhet pritur tani sa te sherohen nga psikologet te nderuarit deputete!!
    Mjere populli me keta bilbila..
    Di_ana, nuk ka nevoje te na rrefesh menyren se si i fantazon deputetet , sepse mund te ofendohet ndonjeri prej tyre dhe te thote "kujt i thua bil bil"-une jam gjith ky zdap (jo per gje por ka plot hunj ne parlament dhe ti ke zgjedhur njesi matese shume te vogel). Me mire t***a ose gdhenj
    Ndryshuar për herë të fundit nga BARAT : 14-03-2008 më 09:46

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Gjynaf i madh.

Po pse jane ne depresion se duan te shtojne leket apo nuk dine ku ti cojne ato qe kane????
    Skane drita dermannnnnn,as uje.....dhe me duket se kane nevoje per pushime lol
    Sa gjynaf po me vjen dhe mua pale!
    E po kur bijne dhe keta ne depresion mo,lere pastaj populli qe duhet te kaloje ne "vetevrasje".
    Fundi botes ja ky eshte!
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Skane drita dermannnnnn,as uje.....dhe me duket se kane nevoje per pushime lol
    Sa gjynaf po me vjen dhe mua pale!
    E po kur bijne dhe keta ne depresion mo,lere pastaj populli qe duhet te kaloje ne "vetevrasje".
    Fundi botes ja ky eshte!
    Nuk eshte fundi i botes.
    Eshte vazhdimi i tragjedise se Korrupsionit!
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Nuk e shikoni o njerez, se deputetet e shojhin veten thjeshte marioneta - i gjithe pushteti eshte i perqendruar tek ekzekutivi - deputetet kane per detyre vetem te degjojne, te ngrene doren per miratim apo kundershtim te ndonje akti ligjevenes apo normativ sipas urdherave qe marin ....

pra nuk kane gje ne dore, nuk iu hyn gje nen dore ...

i/e regjistruar Maska e Katie
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Postime
    15
    Kjo gjendje te le shume per te desheruar!!

i/e regjistruar Maska e Katie
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Postime
    15
    Kjo gjendje te le per te desheruar!!
    Ketrina

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 26-12-2007, 20:14
  2. USAID: Në Shqipëri mjekët, gjyqtarët dhe deputetët, më të korruptuarit
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-06-2006, 15:00
  3. Tension në Parlament. Deputetët përdorin fjalorin e rrugës.
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 16-05-2004, 11:35
  4. Deputetët e PDR votojnë për qeverinë Nano
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 18-08-2002, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •