Close
Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 345
    i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga jay-jay Lexo Postimin

Edhe ty spo te kuptoj, njehere je andej, njehere je kendej, njehere ke drejtimin njehere sdin cka ke, dhashte zoti mos behesh shofer autobuzi e jo me shume.

Eshte nje e vertet, kure thuash dicka e ske fakte vjen qe je ti ashtu, eshte e vertetuar psikologjikisht po nejse, sdo e mar qe je ashtu ti por li me larg BDI-se dhe Ali Ahmetit se eshte semundje ngjitese. Nese flasim per Skizofreni pa thojza lirisht mund te marim shembuj "integristet" ! Se di pse mundohesh ketu (kure te gjithe e dime te verteten) te mohosh te vertetn dhe te pohosh renen, mos e ke shpine afer selise se BDI-se?
    Tiu ishe ai poara ca shkrimeve qe the qe te gezon fakti qe jemi te drejte dhe realist e vete nuk ke qene realist nga fillimi, nga te erdhi te ndryshosh mendjen? apo ene se ke ndryshuar mendosh se je ne te drejte me kete qe thua?
    Nese ti nuk me kupton eshte problemi yt, sa i takon qendrimit tim eshte e qart nga gjithe postimet e mia se gjithmone e kam kundeshtuar dhe e kundershtoj politiken e Menduh Thacit (hipokritit), por mos i devijo fjalet, se qellimi im ishte qe te mos grindemi dhe mos kemi armiqsi ndaj njeri tjetrit, une e kisha fjalen qe te jemi me gjakftoht ne debate dhe me konstruktiva, mos me thuaj mua se je here kendej e here andej.
    Nese dikush eshte i luhatshem ateher jeni ju: dalim nga qeveria hyme ne qeveri, prioritet interesat e shqiptareve prioritet emri i Maqedonis, ky eshte minister ky seshte minister, e njohim Kosoven se njohim Kosoven, ben Branku sben Gruevski, ben Gruevski sben Branku, dhe te mos i numroj gafet dhe joseriozitet tuaja.

Dhe mos thuaj se nuk je militant politik, se me militant politik se ti per Thacin nuk ka, nuk ke lene forum pa mos hap teme per Menduhin dhe e levdron deri ne qiell, po te levderohet ai njeri eshte mekat ndaj njerezve se lere me ndaj zotit.

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga jay-jay Lexo Postimin
    Mos me bej profesoreshe tashi ti mua ketu, mos me trego ti mua di apo sdi te shkruaj/ flas Shqip me shkruaj per ate qe te citova, mos me bej e mencur e mos me trego mencuri se me shkrimet e tua qe nga fillimi e deri ne fund ke bo "sallate te perzier", mos me trego ti mua personalitet e qendrim se ske qendrim a per personalitet se di (dyshoj) pastaj te puna e percarjes mos me trego ti mua tashi se une me pare se ti e shkruajta ate qe thua ti edhe hjeki ata kllapa se kinse je mencur se del qesharake, mos me trego ti mua per fjalet e mia edhe te me thuash nuk i kupton meqe i bje qe ti nuk kupton asgje, edhe mos me shkruaj ti mua per Gramatiken e Gjuhes Shqipe dhe personalite e qendrim se ti asnjeren, mos u bej e treta askund se humesh.

A kete >rofshin partite per te ca kryjen shqiptaret< mos e shkruaj me mire apo mos shkruaj ne kete teme se tema eshte ne lidhje me Partite dhe politike, hap ndonje teme me dashuricka apo me cka te duash edhe atje shkruaj une, ku te duash.

Me respekt vetem se je femer,
    jay-jay
    Meshana sallat sboj une po bon ti, edhe nuk them se si kupton fjlet tua (ama dukshem edhe e ben) por se si kupton fjalet e mija. Kllapat mos me trego ti perdori a jo se aty as qe ke te drejte te nderhyshe. Sa per qendrim e personalitete as se kam ndermend te te tregoj. Se kam zanat te harxhoj energji ku ska rezultate.
    rofshin partite per te ca kryjen shqiptaret, kete e them per vet shkakun se e kam te drejten te shkruaj ku dua dhe si dua duke mos ofenduar te tjeret (gje qe ben ti). Sa se ku te shkruaj mos ma mbaj gajlen. Dhe per punen e respektit skerkoj lemoshe respektin tend se e di se kam respekt prej gjith atyre qe din se cka esht respekt.
    Mirupafshim Xhelo

i/e regjistruar Maska e DonDoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    Ti djalo kur flet per mua me duket se flet per veten, mos e ke nje pasqyre para monitorit:O??? Une nuk shuaj zjar, po ju mesoj juve si mos te ndizni nje te tille. Dhe normal qe te kuptoj se cka duash te thuash meqe nuk ka ndonjefar komplikim mendime te nderthurura ne fjalet tua. Dhe une nuk them se nuk perkrahi donjeren, por them se nuk perkrahi plotesisht donjere, perkrahi vetem ato ane pozitve, nuk ndertoj kulte une!
    Cfaredo qe do besh nuk te ve ne poziten superiore ty. Vertet e paskam keqkuptu shkrimin tend se ti dike vetem se si ndizet zjarri.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Nese ti nuk me kupton eshte problemi yt, sa i takon qendrimit tim eshte e qart nga gjithe postimet e mia se gjithmone e kam kundeshtuar dhe e kundershtoj politiken e Menduh Thacit (hipokritit), por mos i devijo fjalet, se qellimi im ishte qe te mos grindemi dhe mos kemi armiqsi ndaj njeri tjetrit, une e kisha fjalen qe te jemi me gjakftoht ne debate dhe me konstruktiva, mos me thuaj mua se je here kendej e here andej.
    Nese dikush eshte i luhatshem ateher jeni ju: dalim nga qeveria hyme ne qeveri, prioritet interesat e shqiptareve prioritet emri i Maqedonis, ky eshte minister ky seshte minister, e njohim Kosoven se njohim Kosoven, ben Branku sben Gruevski, ben Gruevski sben Branku, dhe te mos i numroj gafet dhe joseriozitet tuaja.

Dhe mos thuaj se nuk je militant politik, se me militant politik se ti per Thacin nuk ka, nuk ke lene forum pa mos hap teme per Menduhin dhe e levdron deri ne qiell, po te levderohet ai njeri eshte mekat ndaj njerezve se lere me ndaj zotit.

E para ti lexon cka shkruaj dhe shkruan apo vetm jep nje pergjigje?kush i devijon fjalet? e dyta, mos shiko fjlaet por shuko punet o shok, mos mi shkruaj mu ketu per luhatshmerine e PDSH kure ka rrezulltatet te mira PDSH per Shqiptaret e Maqedonise, e thash edhe me heret une per ju eshte me mire vec mire te flitet se cka punohet nuk ka lidhje, kam ende te shkruaj per kete po de shkruaj me vone se tash skam pune....

E treta ku thash une se nuk jam militant partiak?

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Doni e pat kjo pune, ne infinit do shkoje biseda me ty edhe me jajon.
    Per te mbajtur premtimin e dhene nje antari te ketij forumi dhe per te SHUAR ZJARE dhe te larguar paragjykime do them:
    Roft PDSH, si PDSH ska parti, PDSH eshte realizatore i te drejtave shqiptare, PDSH eshte e ardhmje jone, se paku ajo thot ashtu dhe ka shume te tille qe besojn ne ate. IshAllah realizohen kerkesat shqiptare dhe qoft ajo PDSH qe do te jete iniciatore dhe kryesja e kesaj detyre.
    Tani merni si te doni keto fjale.
    Pershendetje

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    Meshana sallat sboj une po bon ti, edhe nuk them se si kupton fjlet tua (ama dukshem edhe e ben) por se si kupton fjalet e mija. Kllapat mos me trego ti perdori a jo se aty as qe ke te drejte te nderhyshe. Sa per qendrim e personalitete as se kam ndermend te te tregoj. Se kam zanat te harxhoj energji ku ska rezultate.
    rofshin partite per te ca kryjen shqiptaret, kete e them per vet shkakun se e kam te drejten te shkruaj ku dua dhe si dua duke mos ofenduar te tjeret (gje qe ben ti). Sa se ku te shkruaj mos ma mbaj gajlen. Dhe per punen e respektit skerkoj lemoshe respektin tend se e di se kam respekt prej gjith atyre qe din se cka esht respekt.
    Mirupafshim Xhelo
    Me xhelo mund te me drejtohesh vetem live jo ne forum! >Sa per qendrim e personalitete as se kam ndermend te te tregoj. Se kam zanat te harxhoj energji ku ska rezultate.< kjo fjali me pelqeu ke te drejte Sa per ofendime sa mar jap ,e kam zakon e ve ne peshore cdo gje! A per respektin e kthej mbrapsht atehere.

Pa respekt,
    jay-jay

i/e regjistruar Maska e DonDoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    29
    OK AngryAngel,
    Femrat kane perparesi,

Kalo mire

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    07:15/21.03.08 - Thellohen percarjet ndershqiptare ne Maqedoni

BDI akuzoi se pėr shkak tė PDSH-sė Maqedonia nuk ka njohur pavarėsinė e Kosovės bashkė me shtetet e tjera tė rajonit Kroacinė, Hungarinė dhe Bullgarinė.
    Por nga PDSH thanė se nuk merren me kėto deklarata, tė cilat erdhėn nė kohėn kur kjo parti nuk shkoi pėr njė vizitė nė Prishtinė e thirrur nga krerėt e lartė shtetėrorė atje.

Rivaliteti mes partive shqiptare nė Maqedoni ka filluar tė shfaqet edhe nė Kosovė. Ndonėse qė tė gjitha pa pėrjashtim angazhohen nė pėrkrahje tė saj dhe thonė se Maqedonia duhet ta njohė sa mė shpejtė.
    Rafiz Aliti i BDI-sė akuzoi se Kosova nuk u njoh nga Maqedonia pėr shkak tė PDSH-sė. Pavarėsia e Kosovės ishte paraparė qė tė njihet nga ana e Republikės sė Maqedonisė bashkė me shtetet e rajonit, Kroacinė, Bullgarinė dhe Hungarinė. Kjo nuk ndodhi pėr shkak tė veprimeve tė pamatura tė partnerit shqiptar nė koalicionin qeveritar PDSH-sė. Ajo shkaktoi kėtė krizė nė momentin mė tė pavolistshmė pėr shtetin e Kosovės, tha Rafiz Aliti.
    |||Lajme.Net|||
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Shaqir Islami: U l t i m a t u m i

Injorimi total i gjertanishėm nga partneri i vet strategjik VMRO-DPMNE, e detyroi nė kėtė hap tė “guximshėm”. Me “ultimatum” historik, PDSH-ja u mundua tė faktorizojė vetveten nė skenėn politike. Qėllimi fundamental ėshtė minimi i
    kontratės qė u bė ndėrmjet Gruevskit dhe Ahmetit. Thaēi s’mund ta gėlltis atė degradim politik, qė ia bėri Gruevski

“Ne mund tė bėhemi heronj, vetėm pėr njė ditė...”, ėshtė njė varg i kėngės sė D. Bowie, nga albumi i tij i famshėm i viteve tė tetėdhjeta me titullin “Heroes”. Menduh Thaēi vendosi me njė salto mortale, tė del nga izolimi politik. Dhe doli me “ultimatum”. Tė bėhet hero, bile pėr njė ditė. Ky big-bang a la Thaēi, u ngulfat nga krisma e madhe Gėrdecit. E gjeti momentin, pėr t’ia tėrhequr vėmendjen e opinionit publik dhe politik. E kuptojmė, s’durohet izolimi politik. Pajtohem se ėshtė mjerim i madh shpirtėror, tė jesh i ekskomunikuar nga esnafi politik. Ishte koha, pėr diēka tė tillė.

Injorimi total i gjertanishėm nga partneri i vet strategjik VMRO-DPMNE, e detyroi nė kėtė hap tė “guximshėm”. Me “ultimatum” historik, PDSH-ja u mundua tė faktorizojė vetveten nė skenėn politike. Qėllimi fundamental ėshtė minimi i kontratės qė u bė ndėrmjet Gruevskit dhe Ahmetit. Thaēi s’mund ta gėlltis atė degradim politik, qė ia bėri Gruevski. PDSH tė jetė pjesė e qeverisė, kurse kontratat tė bėhen me BDI-nė. Prandaj kjo ėshtė njė tentim pėr plaēkitje tė kapitalit politik. Hajdutllėku ėshtė njė veprimtari legale dhe e mbrojtur me ligj nė klasėn politike shqiptare. Legjitimiteti politik fitohet, me vjedhjen e votave tė shqiptarėve. Cila parti punėson mė shumė hajdutė votash, kapadahi dhe kriminelė tė ndryshėm, ajo fiton legjitimitetin politik pėr t’u bėrė pjesėmarrės nė pushtet. Partitė qė s’kanė buxhet pėr vjedhacakė votash, gjithmonė do tė jenė parti joparlamentare. Aritmetikė ėshtė kjo. S’ka ndonjė menēuri tė madhe kėtu. Dhuna ėshtė arti i vetėm politik. Kjo ėshtė pragmatizmi politik tek ne. Dhe normalisht se s’ka nevojė pėr programe politike tė partive.

Kjo dridhje tektonike, vetėm qė ia pėrforcoi pozitat e Gruevskit. Edhe zogjtė e dinė se Maqedonia do ta merr ftesėn pėr nė NATO. Jo se do, apo s’do Maqedonia tė anėtarėsohet. NATO e ka programuar Maqedoninė, qė tė jetė pjesė e saj. Atė s’mund ta ndal as patriotizmi i Thaēit, as i Cėrvenkoskit, as i Gruevskit. Patriotizmi ballkanas, lejohet tė pėrdoret vetėm nėpėr mėhallė. Jashtė mėhalle, s’ha bukė.

Kuptohet se kush duhet tė lėshojė pe, nė lidhje me ndryshimin e emrit tė shtetit tonė. Mbase dihet se, si bėhet kompromisi ndėrmjet dy palėve. I forti s’lėshon pe. Gjithmonė i dobėti, ėshtė ai qė bėhet konstruktiv dhe arrihet marrėveshja. Dhe ēdo gjė mbaron me “happy end”. Nė kėtė mėnyrė do tė mbyllet edhe njė kapitull i mosmarrėveshjeve nė Ballkan. Dhe tė gjithė do ta lavdėrojnė elitėn politike maqedonase, pėr rolin konstruktiv nė kėtė mosmarrėveshje. Me emrin e ri, do tė nisė dhe jeta e re. Do tė hapen dyert pėr investimet e jashtme. Nė shtetin tonė pėrfundimisht do tė nisė tė rrjedhė mjaltė dhe qumėshti. Vetėm marrėdhėniet etnike s’do tė pėrmirėsohen. Si pjesėtarė tė NATO-s, nacional-egoizmi i maqedonasve tė epėrm, apo tė poshtėm do tė ritet edhe mė shumė. Shqiptarėt do tė vazhdojnė tė diskriminohen nga shteti institucionalisht edhe mė shumė.

“Ultimatumi” i M. Thaēit do tė jetė etiketa e njė tradhtie nga ana e shqiptarėve, nė momentet mė tė vėshtira tė Maqedonisė, dhe arsyetim pėr diskriminimin e vazhdueshėm tė shqiptarėve nga ana e shtetit. Tė gjithė palėt, do tė jenė fitimtar. Askush s’do tė jetė humbės. Ballkani vuan tmerrėsisht nga kompleksi i looserllėkut. Jemi nė gjendje tė bėjmė ēmos, vetėm tė mos na etiketojnė si loosera.

Por, ēdo tė bėhet me “ultimatumin” e M. Thaēit ? Pas dy prillit, dihet vjen tre prilli. Dhe tė gjithė do tė merren me festimin e pranimit tė Maqedonisė nė Aleancėn veriatlantike. Tė gjithė do tė mėsohemi me emrin e ri tė shtetit tonė. A do tė ftohet shteti ynė, Maqedonia e Epėrme apo e Poshtme, askush s’do tė mėrzitet aq shumė. Personalisht, s’kam kundėr edhe nėse quhet Ajvarland. Maqedonasit edhe kėsaj radhe do tė festojnė fitoren e madhe politike tė tyre. Klasa politike shqiptare do tė merr pjesė nė festim, si pėr gjynah, do tė ngrenė gotat e shampanjit, por tė margjinalizuar si gjithmonė. Pasi fajtorė kujdestar pėr ēdo gjė nė kėtė shtet janė shqiptarėt, sėrish do tė jemi fajtorė edhe pėr ndryshimin e emrit. Gruevski do tė arsyetohet me lehtėsi tek elektorati i vet. “Eve da ne bea shiptarite, nemashe da promenime imeto”.

Si pasojė e “ultimatumit” tė Thaqit do tė rritet edhe pėr njė dozė mėria maqedonase ndaj shqiptarėve. Marrėdhėniet ndėretnike nė vend qė tė pėrmirėsohen, do tė pėrkeqėsohen dhe mė tej. Qeveria e Gruevskit do tė vazhdojė jetėn nė harmoni, sė bashku me partnerin strategjik. Mbase do tė ketė edhe ndonjė falėnderim nga Gruevski, pėr shėrbimin e bėrė. Pėrqindja e pėrfaqėsimit tė shqiptarėve nė administratė do tė ritet me siguri edhe pėr 0, 89 %. Atėherė pėrsėri do tė lavdėrohet partia nė pushtet, se si i avancon kėrkesat politike tė shqiptarėve shumė mė mirė se BDI-ja. Secili nga ne, mund tė bėhet hero vetėm pėr njė ditė. Edhe me “Ultimatum”.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    O raim o kokebosh, njehere ti e pastaj ata qe shkruajn keta shkrime, po shihe njehere mer shok se njeriu problem e ka se do u hip meria Shkijeve per ne, edhe me kete shkrim cka duash e tregojsh ti? negativ eshte per ty, per ata qe e shkruajne dhe permbajne!!

Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •