Ketu keni mundesi te tregoni disa barsaleta per sportin..Ja 1!!

Festohej 55 vjetori i Berluskonit presidentit te milanit.e gjithe lojtaret dhuruan nga nje kostum,ora,byzylyqe,etj kurse kostakurta nuk dinta cti jepte.U mendua shume dhe vendosi.Vajti ne shtepi nxori albumin fotografik dhe i dhuroi Berluskoniit nje fotografi kur ishin te dy ne klase te pare...