Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    moj/mor je i apo e ti? u r comfusing me :P
    pergjigja ishte gjenerike....dhe jo personale!!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    cmenduria e dashurise eshte logjika e shpirtit..shpirti na mesoi logjiken e te dashuruarit cmendurisht.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    cmenduria e dashurise eshte logjika e shpirtit..shpirti na mesoi logjiken e te dashuruarit cmendurisht.
    Shprehje letrare shume e bukur...por qe as e prek realitetin ne asnje pike.Gabim qe s'arrij te kuptoj,qe bejne letraret apo te apasionuarit e letersise(kryesisht femra) eshte lenia ne "renie te lire" te racionalitetit perballe poezive apo romancave te dashurise.
    Pastaj kur i le i dashuri apo e dashura hidhen nga ura,helmohen me fotoksine,behen alkolista apo drogohen te rene ne depresion.

Pse pershkruani si te bukur "çmendurine e dashurise"?
    S'ka asgje te bukur diçka qe sjell vuajtje apo dhimbje.Mblidheni nje tufe mazokistash dhe degjoni kenge dashurie duke shkembyer iluzione dhe duke bere gare kush vuan me shume.

Nuk di a t'ju urrej a te me vi keq per ju...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lenc Bukuroshi : 27-03-2008 më 12:55

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Shume bukur e ke thene Augusta b....
    Pikerisht kjo eshte..

Respekte
    "Carpe Diem"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Shprehje letrare shume e bukur...por qe as e prek realitetin ne asnje pike.Gabim qe s'arrij te kuptoj,qe bejne letraret apo te apasionuarit e letersise(kryesisht femra) eshte lenia ne "renie te lire" te racionalitetit perballe poezive apo romancave te dashurise.
    Pastaj kur i le i dashuri apo e dashura hidhen nga ura,helmohen me fotoksine,behen alkolista apo drogohen te rene ne depresion.

Pse pershkruani si te bukur "çmendurine e dashurise"?
    S'ka asgje te bukur diçka qe sjell vuajtje apo dhimbje.Mblidheni nje tufe mazokistash dhe degjoni kenge dashurie duke shkembyer iluzione dhe duke bere gare kush vuan me shume.

Ju urrej!
    lenc bukuroshi!duket nga nicku yt.nuk ke dashuruar asnjehere,o mik.pervec vetes tende.ne te vertete,nuk di as moshen tende.mund te justifikohesh per faj te mungeses se experiences.ose,po te jesh i madh,mjere ti!dashurine nuk ke per ta takuar kurre.por ne fakt,me vjen keq per ty.paske frike nga dashuria!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Shume bukur e ke thene Augusta b....
    Pikerisht kjo eshte..

Respekte
    merci ma cheri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Ja dhe kjo tjetra...
    Poveri illusi!

Ca planeti jetoni ju?...Neptun?...
    Nese aty ku jetoni ka force graviteti...(per ta provuar,hidhuni ne ajer 2-3 here...dhe shihni a bini ne te njetin vend)...atehere jetoni ne Toke.Prandaj mos i besoni ktyre "çmendurive te dashurive" apo "dashurive te çmendura" sepse beheni njelloj si ata femijet qe per krishtlindje presin ne dritare Santa Clausin ti bjeri dhuratat.
    Behuni te arsyeshem.Santa Clausi nuk ekziston!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Ja dhe kjo tjetra...
    Poveri illusi!

Ca planeti jetoni ju?...Neptun?...
    Nese aty ku jetoni ka force graviteti...(per ta provuar,hidhuni ne ajer 2-3 here...dhe shihni a bini ne te njetin vend)...atehere jetoni ne Toke.Prandaj mos i besoni ktyre "çmendurive te dashurive" apo "dashurive te çmendura" sepse beheni njelloj si ata femijet qe per krishtlindje presin ne dritare Santa Clausin ti bjeri dhuratat.
    Behuni te arsyeshem.Santa Clausi nuk ekziston!
    .............no coment..........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    lenc bukuroshi!duket nga nicku yt.nuk ke dashuruar asnjehere,o mik.pervec vetes tende.ne te vertete,nuk di as moshen tende.mund te justifikohesh per faj te mungeses se experiences.ose,po te jesh i madh,mjere ti!dashurine nuk ke per ta takuar kurre.por ne fakt,me vjen keq per ty.paske frike nga dashuria!!!
    Me ben per te qeshur...Flisni me te njejten bindje si "Deshmitaret e Jeovait"
    Nicku im eshte thjesht autoironik...dhe fakti qe ju(ose ti,si te duash) jeni skllever te paragjykimeve siperfaqesore...tregon shume qarte regjistrin tuaj te mohimit te realitetit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Me ben per te qeshur...Flisni me te njejten bindje si "Deshmitaret e Jeovait"
    Nicku im eshte thjesht autoironik...dhe fakti qe ju(ose ti,si te duash) jeni skllever te paragjykimeve siperfaqesore...tregon shume qarte regjistrin tuaj te mohimit te realitetit.
    ai qe ti quan"paragjykim perfaqesor",eshte nje pergjigje teper reale e postimit tend pak me lart,duke me cituar mua.pra,si rrjedhim,menyra se si ti shprehesh,eshte nje "realitet"me vete,ku vetem ti jeton.....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Apolineri, luftëtari i dashuruar
    Nga Xhuxhumaku në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-07-2005, 14:32
  2. Williams dhe Kate të dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  3. Historia e trishtë e mjellmës së dashuruar (rm)
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  4. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34
  5. E Cmendur
    Nga ^VJOSA^ në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-06-2002, 07:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •