Sofra Kumanovare

Tema: Sofra Kumanovare

1. Maska e Stentori

Stentori said:
    Armend,

me sa e dij kjo tem ka ekzistue dhe me heret ,sido qe te jete eshte gje pozitive kur gjerat e mira kopjohen,

ju pershendes miqsisht

stentori
    Experience is the best teacher...

2. Beran said:
    Pershendetje per , Kumanove ne bukur.

Aman ujti s'bonte hiq , si me paj kiselin.
    - Imagination is more important than knowledge.

3. Maska e Alienated

Alienated said:
    Pershendetje Kumanova - me vjen turp te them nje gje te tille por vetem njehere ne jeten time kam qene ne Kumanove, edhe ate nje mengjes vjeshte te vitit 1996. Do vi, do vi. Perseri ndonje dite do vi sepse kam qejf te vi.

Kafe e embelsira pas Bajramit, ok?!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

4. Maska e km92

km92 said:
    Nuk po e shoh askung Renea , cu be me kete?

Alienated je i mirepritur

5. Maska e Stentori

Stentori said:

Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Pershendetje Kumanova - me vjen turp te them nje gje te tille por vetem njehere ne jeten time kam qene ne Kumanove, edhe ate nje mengjes vjeshte te vitit 1996. Do vi, do vi. Perseri ndonje dite do vi sepse kam qejf te vi.

Kafe e embelsira pas Bajramit, ok?!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jo pse turp ??? nese eshte e vertet ska gje perkundrazi eshte nje sinqeritet,por spo e kuptoj mesazhin,e bene te dije nese jeni Kumanovar apo Kumanoven e keni aq larg sa dhe une vete qe e kam.Psh une kam degjue shum per Pejen por ne Peje kurr skam qen ,pra seshte turp,;;;urdhero ejani ne Kumanove dyert jan te hapura per githke edhe pse ka gjate vite qe skam shkel mbi ate truall ...

respektet e mia per ju Alienated

Stentori

6. Maska e naqeta

naqeta said:
    Tak tak tak erdhe te bej iftar te ju !
    A don, e s'din, a din e s'don !

7. Maska e Stentori

Stentori said:
    Ju pershendese KUMANOVE ,na tregoni cka po ndodhe ne ate pjese te shqiptaris.Shfrytezoj rastin qe te gjitheve KUMANOVAREVE dhe anetareve te FORUMIT SHQIPTARE tua uroje festen e fiter BAJRAMIT

8. nuhi40 said:
    Toka e njohur me gjak emjellur me plumba, elare me lot....,Sot feston Cameria,gjith SHQIPERIJA,feston umeti pejngamberit tim urime

9. Maska e RinorZ

RinorZ said:
    Pershedetje nga qyteti fqinj Presheva...

PS. Per mua nje uje te "tharrte", edhe mundesishte nga banja e Kumanoves...asi Kumanovka

KLM

10. Maska e Stentori

Stentori said:

Citim Postuar mė parė nga nuhi40 Lexo Postimin
    Toka e njohur me gjak emjellur me plumba, elare me lot....,Sot feston Cameria,gjith SHQIPERIJA,feston umeti pejngamberit tim urime
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mos je ti NUHU qe njoh une ??a studjoni ne LIBI???