Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2008
    Postime
    4

Exclamation American Dream LEXOJENI

Pershendetje te nderuar Forumista,qe nje kohe te gjate kam lexuar ne kete forum.Ky ka qene edhe vendi ku kam mesuar shume gjera,me shume se cdo kund tjeter.Qe te mos e zgjas kisha nje pyetje:
    JAM DUKEU PERGADITUR QE TE IKI NE SHBA (TE HYJE NE MENYRE TE PALIGJSHME) NGA NJE MENYRE QE KA PAS SUKSES ME SHUME VETA.A JENI NE DIJENI QKA PARAQET RREZIK QENDRIMI IM ATJE , A DO TE MUND TE BEHEM NDONJEHRE ME DOKUMENTA TE RREGULLT.NATYRISHT PO KERKOJE VETEM NDONJE IDE TUAJEN .FLM PER MIREKUPTIMIN

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Une njoh nje familje shqiptare, e cila pasi u largua per ne SHBA me pashaporta fallco prej $10,000, sot jane qytetare te ndershem amerikane .

Edhe ti do te behesh i tille. Problemi eshte qe do shkosh ne ferr, dhe do humbasesh parajsen, sepse genjeshtra eshte nje mekat i pafalshem. Gjithesesi, do hedh nje fjale te mire per ty! Suksese ne notin tend disa kilometersh!

Citim Postuar mė parė nga tommyboy Lexo Postimin
    Pershendetje te nderuar Forumista,qe nje kohe te gjate kam lexuar ne kete forum.Ky ka qene edhe vendi ku kam mesuar shume gjera,me shume se cdo kund tjeter.Qe te mos e zgjas kisha nje pyetje:
    JAM DUKEU PERGADITUR QE TE IKI NE SHBA (TE HYJE NE MENYRE TE PALIGJSHME) NGA NJE MENYRE QE KA PAS SUKSES ME SHUME VETA.A JENI NE DIJENI QKA PARAQET RREZIK QENDRIMI IM ATJE , A DO TE MUND TE BEHEM NDONJEHRE ME DOKUMENTA TE RREGULLT.NATYRISHT PO KERKOJE VETEM NDONJE IDE TUAJEN .FLM PER MIREKUPTIMIN
    e vetmja gje qe ti te maresh dekumenta qendron nese ti martohesh me nenshtetas amerikan se ndryshe se shikoj
    tjetra vetem nese e mer me lek se e gjen menyren
    tjetra eshte nese bejn ndonje gje per emigracionin ketu se deri tani skan bere asgje
    do te keshilloja qe ti maresh parasysh se muajt e par do vuash po ske kush te ndimoj
    gjith se si shiko e bej vet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ishalla te prihet e mbara
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2008
    Postime
    4
    Te nderuar,ju falenderoj per ndimen,natyrisht nevoja dhe gjendja e pergjithshme ka bere qe shume shqiptare te marrin rruget e gurbetit jo nga deshira por nga hallet.
    ...Kam ca te njohur ne Florida,disa te aferm(le te themi) ne New York ... Por te them te drejten nuk pres shume se cdonjeri ka hallet e veta,nuk kam deshire ti behem barre askujt .Por per fillim si thoni ju do te ishte shume e nevojshme qe dikush te me orientonte qe te mos bie ne "gracke",se per nje cift nuk do te mund te perballohej lehte,anyway:
    "We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope"- Martin Luther King, Jr.

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Ē'mendoni pėr meshkujt?
    Nga Estella nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 04-05-2007, 05:06
  3. Kameramane ne kerkim
    Nga diikush nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 04:54
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Muslimanėt Amerikan dhe Politika e Votimit nė Bllok
    Nga PrInCiPiEl nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 04-09-2004, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •