2059 me thote mua. Erdhi.....![]()
hmmm ne 2060 une
kurse amores time 2058
regulloni lojen moj angel te na bjer ne nje vite te pakten
mos vdesim keshtu me diferenca vitesh:P
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Vdekja Ime :S
Saturday, July 10, 2066
Sekondat:
1,844,768,029
Qyqa une do vdiskam 98 vjec, hajde jete hajde: po nuk llogariste dot edhe dy vjet me teper te pakten te kapja 100 mer aman hahahaha
La vita č bella...
Unė nuk e kam pyetur internetin edhe sa do tė jetoj, ama nė njė qoshe tė kuletės e kam palosur nė njė letėr paswordin tim.
Ju dėshiroj jetė tė gjatė tė gjithėve.
Kjo adresse eshte interesante kur e perdor per here te pare po pastaj e ben gol.Ti hedhesh te dhenzat sic beraa une per here te pare do te disa.Sic veprova une vendosa ato qe donte dhe i dhash calculate.Dhe me nxori:
Monday, May 11, 2082
Seconds left to live...
2,344,525,765
Deri ketu OK.Po provoja per nje shok ma dha edhe oren e vdekjes se atij.Ok thash ta provoj edhe per vete se nuk e mbaja mend ajo me nxori 27 gusht 2065.Kot kshu si pa lidhje dmth.Provojeni dhe vete i vini te dhenat prov0jeni dhe pastaj me po ato te dhena provojeni perseri...
LoL@ii![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mua me tha:s'do vdesesh kurre(nenkuptohet ne mendimet e njerezve qe te kane njohur)
Without deviation from the norm, progress is not possible
une do vdes ne shkurt te 2008
falemidnerit te gjithe anetareve te forumit per kenaqesine qe me dhate
JO SEKS PARA MARTESE
ajd pra ju hanksha pilafin
ahahahahaha
PS: goldian ajd se takohemikut tvi baba tjesh me ca femra afer
![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Krijoni Kontakt