Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 106
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Per mendimin tim vjecet jane thjeshte numra,nuk tregojne gjithmone intelektin apo pjekurin e nje personi nuk e di nese me kuptuat? Nejse,por nese vim te nje diference me te madhe se 10 vite aty ndryshojne gjerat pastaj,nese ke planifikuar(ose doni), qe kjo dashuri te zgjasi deri ne moshen e trete.PSE do thonit ju?Eshte e thjeshte pergj,sepse ndryshimi ne fizik nuk do te jete e njejte te parteneret me diference mbi dhjete vjec
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    per mua ka rendesi mosha e kam thene edhe me pare !!! ka shume rendesi biles sepse ndyshojne pikepamjet idete argetimi menyra si e percepton jeten !!! ka shume rendesi mosha per mua ne nje lidhje !!! nuk po flasim thjesht per dashuri po flasim edhe qe kjo dashuri ne nje te ardhme mund te kurorzohet ne nje fejese apo martese !!!
    mos amon se ja u preve shpresat ketyre adoleshenteve qe thojne mosha eshte vec nje numer :P

mosha vertet eshte nje numer,por eshte i rendesishem, sepse te kesh ndjenja per dike,dhe po qe se ste perputhen karakteret,interesat,ku do te arrish,do te ike ajo ndjenje,,,,,,,kete cdo dite jo vetem sot por dhe koherave me para e ka treguar jeta,,dhe ju akoma i hedhni hi syve dhe thoni mosha eshte nje numer,,dukeni qe jeni njerz te pa pjekur dhe njerz te pa pare qe jepni nje pergjigjje te tille., me fal se nuk dua te ofendoj ndonje por vertet me habisni me disa postime adoleshente qe jepni,pa u menduar.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E ç'hyn zoti ketu?

Mos i tha gje Eves qe mos dashuroheshin pasardheset e saja me me te vegjel se vetja,se ndryshe do ishte mekat dhe ai do i denonte?Dhe do shkoni ne ferr?!
    Pse i lidhni te gjitha gjerat me zotin aman!
    E ku pyet dashuria per moshe e me the te thashe....
    Eshte nje shprehje ne France qe perkthehet "Asnjehere nuk duhet te thuash asnjehere,pasi nuk i dihet".
    di ana mos bej si liberale zemra,ti e di mire nese arrin ta perdoresh llogjiken qe mosha ka te bej shume ne nje lidhje, nuk po them ne nje dashuri,ku rrin nje vit 2, ose 5 per sex dhe pastaj ndaheni, po them nje lidhje qe mbase mendon njeriu te krijoj te ardhmen me personin dhe te nderoj familje.

ti e zem qe je 25 vjece, do dashurohesh me nje 17 vjecar ose nese je 30 me nje 20 vjecar, ose nese vajza eshte 15 te dashurohet me nje 40 vjecar,,,ka pas raste nga keto,por ska qene dashuri,ka qene tragjedi dhe katastrofe,sepse ska gje me te shpifur,,, secili don moshen e vet per te ju pershtatur... me beso ta them pa te keq,nese ti vet do zgjidhje nje rruge te tille,nje te ardhme me vone ke per ti rene kokes per mur,ca i bera vetes.

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    mos amon se ja u preve shpresat ketyre adoleshenteve qe thojne mosha eshte vec nje numer :P

mosha vertet eshte nje numer,por eshte i rendesishem, sepse te kesh ndjenja per dike,dhe po qe se ste perputhen karakteret,interesat,ku do te arrish,do te ike ajo ndjenje,,,,,,,kete cdo dite jo vetem sot por dhe koherave me para e ka treguar jeta,,dhe ju akoma i hedhni hi syve dhe thoni mosha eshte nje numer,,dukeni qe jeni njerz te pa pjekur dhe njerz te pa pare qe jepni nje pergjigjje te tille., me fal se nuk dua te ofendoj ndonje por vertet me habisni me disa postime adoleshente qe jepni,pa u menduar.
    Nuk e kuptova qellimin e postimit tend,por mesa shoh me je drejtuar mua.

Une thjeshte dhashe mendimin tim,pastaj nese ty te duket postim adoleshentesh apo jo eshte pune tjeter ajo!

Ajo qe doja te thoja une ishte se ne dashuri njeriu nuk njeh moshe,sepse dikush mund te jete me i vogel se ty ne moshe por mundet qe t'ju perputhen shume gjera me ate person,mund te ndani mendime te perbashketa per gjera te ndryshme,ose mund t'ju bashkoj dicka tjeter ku di une! E kam vertetuar vete kete gje,kam njohur femra kane qene vetem 18-vjece dhekane qene shume te pjekura ne mendime,sic ka dhe nga ato qe jane nga 30 e kusur dhe jane out fare,e njejta gje shkon dhe per meshkujt ne raste te ndryshme.Tani nese mendimi im ty apo dikujt tjeter i duket adoleshentesh,mua aq me ben motra,ok?

tung

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Nuk e kuptova qellimin e postimit tend,por mesa shoh me je drejtuar mua.

Une thjeshte dhashe mendimin tim,pastaj nese ty te duket postim adoleshentesh apo jo eshte pune tjeter ajo!

Ajo qe doja te thoja une ishte se ne dashuri njeriu nuk njeh moshe,sepse dikush mund te jete me i vogel se ty ne moshe por mundet qe t'ju perputhen shume gjera me ate person,mund te ndani mendime te perbashketa per gjera te ndryshme,ose mund t'ju bashkoj dicka tjeter ku di une! E kam vertetuar vete kete gje,kam njohur femra kane qene vetem 18-vjece dhekane qene shume te pjekura ne mendime,sic ka dhe nga ato qe jane nga 30 e kusur dhe jane out fare,e njejta gje shkon dhe per meshkujt ne raste te ndryshme.Tani nese mendimi im ty apo dikujt tjeter i duket adoleshentesh,mua aq me ben motra,ok?

tung
    nejse populli thot kujt ti djegi le ta mbaj,kshu qe dhe kjo puna me ty... nuk e pata mendjen aspak tek ti,sepse nuk je i vetmi qe mendon keshtu.

une e di qe ka femra te pjekura ne moshen 18,dhe jane bosh nga ato qe jan 30 ose edhe me te medha ne moshe.

ti personalisht martohesh me kriju familje me nje femer 40 vjece?

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    nejse populli thot kujt ti djegi le ta mbaj,kshu qe dhe kjo puna me ty... nuk e pata mendjen aspak tek ti,sepse nuk je i vetmi qe mendon keshtu.

une e di qe ka femra te pjekura ne moshen 18,dhe jane bosh nga ato qe jan 30 ose edhe me te medha ne moshe.

ti personalisht martohesh me kriju familje me nje femer 40 vjece
    ?

Po t'i pse gjithmone duhet te kapesh ekstremet e moshave?! Une e kam thene qe nese partnerja qe une jam dashuruar eshte me e madhe se une vetem dhjete vjec ose me pak,dhe ne ndihemi mire me njeri tjetrin,pse jo, me duket shume normale.

p.s dhe ato fjalet e urta mos i perdor vend e pavend,e goce mbare.Se ate qe t'i ke shkruajtur me siper''keta qe ju duken vjecet numra'' une e kisha shkruajtur pak me lart, qe vjecet me duken numra.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po t'i pse gjithmone duhet te kapesh ekstremet e moshave?! Une e kam thene qe nese partnerja qe une jam dashuruar eshte me e madhe se une vetem dhjete vjec ose me pak,dhe ne ndihemi mire me njeri tjetrin,pse jo, me duket shume normale.

p.s dhe ato fjalet e urta mos i perdor vend e pavend,e goce mbare.Se ate qe t'i ke shkruajtur me siper''keta qe ju duken vjecet numra'' une e kisha shkruajtur pak me lart, qe vjecet me duken numra.
    o shoku, nje 50 vjecar dhe une 20,,nuk me duket vec numer,un jam e re ai plak, dmth ka difference,nuk o numer, mosha eshte e rendesishme.

dmth pergjigjja jote ishte qe nuk martohesh,,,atehere jep kufi ne moshen tende dhe mos thuaj qe eshte vec nje numer,

ta thash dhe nje her,nuk e kisha vetem per ty,skam gje me ty,dhe skam perse te kem.

nejse good luck me plakushet

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    angel mos e banalizo muhabetin .problemi eshte me thelle .
    nuk eshte problemi i moshes tek dashuria por tek jetegjatesiae kesaj dashurie .

pra njerezit dashurohen pavaresisht nga mosha .

per ta bere qe kjo dashuri te zgjase ateher mosha eshte nje nga faktoret e rendesishem .

sa do i mire te jete nje 50 vjecar kurre nuk e kenaq femren e vet si nje 30 vjecar .pavarsisht se ajo e do me gjithe zemer.

i/e regjistruar Maska e samer
    Anëtarësuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    besoj se ka shume rendesi mosha
    per mendimin tim gruaja dhe burri duhet te jete sa me afer mosha e tyre kaq me shume kuptohet njeri me tjetrin sa me larg mendimet jane me shume te ndryshme

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    nejse good luck me plakushet
    Nuk thone kot, Pula vjeter e ka lengun e mire.

Mos ja fut kot ti tani, imagjinoje nje plakushe gjith rrudha e jarge te goja, ta puthesh edhe ti thuash te dua, e pse? Vetem se para nja 10 vitesh ajo ishte 10 vjet me e madhe se ty, edhe ti re ne dashuri me ate sepse ajo te mashtroi duke te perdor si zar sepse ajo ishte e mbushur kishte gjoksin e madh edhe bente mire seks. Ama erdhi dita qe ajo u vjetrua para teje normale, plus qe femrat plaken para meshkujve. Sa te kete femra te reja edhe single verdalle, pse dreqin duhet te martohemi me plaka mbi 10 vjet me te medha se kuptoj?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43
  3. Dashuri me një të panjohur
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-02-2004, 01:44
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 12-07-2003, 14:55
  5. A eshte kjo dashuri e vertete?
    Nga armandovranari në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2002, 06:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •