Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Autonomin e fitova qe kur isha 9 muajsh,e sovranitetin po asht nji fije ma veshtir me fitue.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar mė parė nga ida1 Lexo Postimin
    Kur isha shume e re deshiroja te jem e pavarur , te vendosja vete per veten dhe jeten time . Ne moshen 20 vjecare u ndava nga familja dhe jetoj larg saj. Pra jam e pavarur nga familja , cdo vendim dhe cdo gje e vendos vete.Nganjehere do deshiroja te merrte dikush vendime per mua . Nuk eshte e lehte qe gjithmone te vendosesh vete, per gjera qe nuk je e sigurt dhe nuk e di sesi perfundojne . Pra me mire do ishte te kemi prane familjen gjithmone, edhe pse na pelqen te jemi vete te zotet e vetes , per shume gjera na nevojitet qofte edhe per nje mendim ose ide, sepse ata i dine me mire se i kane kaluar vete perpara.Ndoshta dola icik nga tema , me falni.
    Bravo.
    Shum sakte.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    une kam dale nga familja qe me moshen 19 vjeēare.. nga nje ane eshte dicka pozitive sepse ben cte duash por nga ana tjeter eshte e veshtire sepse gjendesh vetem dhe duhet ta perballosh jeten vetem..

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    qe sot po te ishte e mundur do doja te isha i pavarur ose me sakte autonom !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

18 vjec besoj se do ishte mosha ideale dhe pastaj te luftosh per jeten tende...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    mendimi im per te qenit indipendent nga familja eshte kur te krijosh nje pozicion ne shoqeri te kesh nje familje tende une ne moshen 18 vjec kam qene outoritar i vetes megjithate ky lloj vendimi sipas meje duhet te merret jo shume i nxituar

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    preferoj te jem e pavarur nga familia pasi te kem filluar nje pune....sapo te mbaroj studimet, se me perpara nuk behet fjale!!!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Ne ē'moshe do donit te ishit te pavarur nga familja juaj?

sa pytje e veshtir kjo nga e gjete ?!!! e ke shkru kur ishe ne banke te klases !?!

Un sdu iher tjem i pa varur sepse po qe i pa varur nga familja jote kjo do te thot qe ti je nje njeri koti qe sban asgja dhe per familjen tende {i miri shoqeris i keqi shpis i bie}

Pavarsia sdo shum men e kalem kte pytje qe keni shtrruar ju, eshte per ato fmit e vegjel qe bejn llafe ne shpi dhe ikin nje nat flejn tek shoku tek shoqja apo tek fare fisi , Joqe prap tek familja keni per ta perplas kaptinen

Personalisht mendoj qe eshte gja e ulet qe ca lloj njerezish i shmangen familjes, po ju shmange familjes mer veten tate ne qaf pastaj turperon dhe familjen.

PS: Pavarsia eshte te shkosh mire me te gjithe qe ke afer se per ta patur keq per 1 sekond e prish .

shnet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 24-01-2008 mė 05:49
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    23 vjeēe

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Une per vete nuk doja fare te isha e pa varur nga mami e babi...ku ka me mire se ke mami e babi..por jeta tani ashtu e do qe te dalesh nga shpia..Une mendoj te ndahesh nga familja kur njeriu ket gje e ndjen vet dhe esht i sigurt ne veten e vet qe e perballon dot jeten vetem..per mendimin tim nuk ka mosh te sakt qe kur te ndahesh.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Presidenti Sejdiu nė Vjenė: "Kosova e pavarur, faktor stabiliteti"
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-07-2006, 17:10
  2. Rinia shqiptare dhe jeta e pavarur nga familja
    Nga PINK nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-05-2006, 17:57
  3. Kosova, e pavarur, por jo sovrane!
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-04-2006, 05:52
  4. Familja Boletini
    Nga CEZARND nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  5. Shoqėria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •