Realiteti eshte si eshte. Ne komentojme keto qe thuhen. Nese eshte keshtu si thuhet kta duan denim me vdekje per mendimin tim.
Realiteti eshte si eshte. Ne komentojme keto qe thuhen. Nese eshte keshtu si thuhet kta duan denim me vdekje per mendimin tim.
Si ka mundesi nuk njof njeri une ketej nga Amerika qe eshte futur pa te drejte ne burg? Shqiptaret gjekan ata te gjithe qe ti cojne ne gjyq e te marrin lek?
Dhe e zeme se i cojne me verte ne gjyq per perdhunim. Prape ka hetime, deshmi, prova etj. nuk te fut njeri ne burg direkt se ju tek njeres te te hehe ne gjyq. Hajd mund te ndodhe 1 rast, po shume shqiptare paskan rene viktima andej? Me duket e pabesueshme.
Pa dashur të aludoj në rastin e kësaj teme, desha të pyes: A me të vërtetë beson në drejtësi?Si ka mundesi nuk njof njeri une ketej nga Amerika qe eshte futur pa te drejte ne burg? Shqiptaret gjekan ata te gjithe qe ti cojne ne gjyq e te marrin lek?
Ja dhe nje rreklamim i disa burrave shqiptare qe nuk kontrollojne dot trurin.keta perdhunojne, kurse ai ne nje teme tjeter e fluturon nga ballkoni sepse nuk ishte e virgjer. sa turp qe me vjen kur mendoj se kam bashkatdhetare te tille.Sa do te vuaj akoma kjo femer shqiptare.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
cA I PUBLIKOJNE KETO LAJME SE LANE NAM. VETEM NE SHQIPERI PUBLIKOHEN GJERA TE TILLA CDO DITE ...
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
diana.. tepelena..te ka lene dhe ty ca lakra e skorje..
nejse..
enveri aspak nuk e ka ca me nder b.. se kush perdhunon.. femren shqiptare..
prandaj mir beni ti hapni syte ne ato cka demokracia e kejoj te shkruhet e te kuptoni se keta perbindsha qe cfaqen jan pjelle e sistemit enverist e jo e demokracise..
enveri me te vetet dinte te pushkatonte poete inxhniere mjeke e ministra e gjenerale.. kurse sheferet perdhunues i kishte antare te gpv.ve te veta.. e bijt e tyre sot vazhdojne traditen..
le ta ndjekim kete ceshtje e te shohim cdo beje shteti sotshem me keta krokodilet..
Te them te drejten kesaj pyetje nuk mund ti pergjigjet asnjeri me mire se vetja jote.Si ka mundesi nuk njof njeri une ketej nga Amerika qe eshte futur pa te drejte ne burg?
Hmmmm!! Po sikur te sillja fakte mbi njerez qe pasi kane kaluar ca kohe burg, qeshtja e tyre eshte rishikuar dhe jane shpallur te pafajshem? Duke u nderruar pozicioni i te akuzuarit me te viktimes? Do te dukej pastaj e besueshme?Me duket e pabesueshme.
Ndersa rastet e akuzave falso te cilat jane rezultuar si te tilla ne gjyq jane te panumerta!!
Nuk them qe kjo vajze nuk eshte perdhunuar. Ajo qe them une eshte se ne raste te tilla duhet studiuar dhe mundesia e nje ngjarje alternative!Eshte teper e thjeshte te hidhesh direkt ne konkluzione.Qeshtje te tilla si ajo e perdhunimit jane qeshtje delikate qe kerkojne ekspertize ne hetim dhe gjykim. Apo nuk kemi nje sistem drejtesie ne......!! Sikur te vendosej denimi me vdekje per krimet ne Shqiperi do behej vendi kasaphane!! Dhe aij qe eshte vertete kriminel do gjente menyre ti shpetonte.
Eshte me e rendesishme te behet me shume pune ne evitimin e krimeve se sa ne menyren e denimit te autoreve te krimeve. Ne vend qe te diskutojme se c'mund te behet per te parandaluar krime te tilla si ky ne rastin e kesaj vajzes, diskutojme se cfare denimi mund tu japim atoreve te krimit.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Cfare behet keshtu me keto lajme... me keta njerez ?! Edhe ku po i ndodhin femrave te gjithe te keqiat?
Si nuk na ben vaki ndonjehere ne burrave te vijne te na perdhunojne nja 4-5 modele?
Ke shum te drejt dhe pajtohem me mendimin tend. ke prer holl mendimin.
Se pari lajmin gazetaret nuk e kan dhen konkret,dhe pastaj,si te besohet;"eja ne fugon dhe pastaj te njoftoi me nje djal gjeja per fejes", nuk i besohet kuj ne at menyr dhe pastaj zbriten dhe shkun ne motel!,ajo e ka dit qe ne motel nuk esht ka shkon te daja,ka qen dasht te kundershton mos te pranoi nje gje te till.Dhe pastaj nuk po ceket menyrat e dhunes fizike,ne menyr mizore apo me pajtim pa dhun,kjo ka qen dasht te bertas te alarmoi vendin per ndihm...
Por prap mbete vozitesi si nje njeri i ulet(idiot)me ja be nje gje te till fqiut dhe akti i ti i skrupullt te fton shoket qe te futen ne te njejten maredhenje seksuale me at qe ishte prezent ai per momentin.Turp i madh.
Sado e pamoralte qe ajo te jete, biles dhe prostitute te ishte,kur ajo thote"jo" deshira e saje duhet respektuar. Nese s'eshte keshtu kemi te bejne me perdhunim.
Nese ka ndodhur vertete ashtu, ato kafshe duhen kalbur ne burg tere jeten(mbasi t'i kene kastruar)
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt