Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 93
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Pse paska te qare pa lote ? Juve thoni qe po qajneeeeeeeeeeee ... po kush eshte ky "zemer floriri" qe paska qare per kete arsye ?
    Perla mos ma merr per ters por ti bene sikur i njef te gjith meshkujt e kesaj bote dhe e di qe skan qare.

Ata qe me vertet jan te dashuruar qajn ta dish kete dhe te jesh e sigurt parvasisht qe nuk e shprehin me lot por e mbajn brenda ne zemer. Nuk tregon loti ne qan nje njeri apo jo se ka plot njerez qe bejn sikur qajn po me te vertet e kan thjesht nje loj per te ber njeriun qe duan per vete.

Shpresoj te me kuptosh
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Sepse edhe sikur te ndodhte mendoj se nuk do e pranonte hapur asnje mashkull ... Mund te qante ndoshta por jo per dashuri ..per inatin qe ka me veten .. rralle shume rralle te qajne per dashurine ! Gati e pamundur (une keshtu e mendoj/qofsha e gabuar)
    Perla!
    Pa dashte te replikoj me Ty ne kete teme mendoi se nuk e ke drejt kur mendon qe nuk qajne burrat!! ...qajne edhe ate jo pak ...ndoshta zeri nuk u del permbahen por lotojne Perla,uroj te takohesh ne te tille dhe te bindesh dhe vete ! lotojne edhe loti i burrave eshte mendoi une ne disa raste me i forte se sa i femrave,sepse nga burrat me veshtersi dalin por kur jane,dalin te kristalt .Citoj ate qe tha Ali baba Tepelena :
    Meshkuj ka shumë.Në dashuri qajnë Burrat jo meshkujt
    kjo eshte mese e vertet.

pershendetje!
    Dhuro shumë...e prit pak!

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Më lotë krokodili se ka femra ska njeri, për një gjë të vogël qajnë.

Nuk është e thënë që duhet patjetër të rëshkasë lot nga syri...
    Po po ajo eshte e ditur ... ç'ti bejme qe jane budallaqe dhe prekem shpejto ???
    Mund te te them diçka tjeter, qe qajne lehte sepse jane te brishta , sa per lote krokodili bravo i qofte kush di t'i dalloje.
    Qe qajne shpesh ... nuk do te thote qajne kot sa per te then dhe aq me pak lote te shtirrur.

Epo lotet qe te quhen te tille nga syte duhet te pikojne pa cka qe merzine e percjellim me maraz !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Perla ti je femer dhe nuk mund te flasesh nga ndjenjat qe ka nje mashkull,ti mund te flaseshe per ndjenjat qe ke ti por jo ato qe kemi ne.Pastaj Jack_Daniel`s tha varet nga situata ai ka plotesisht te drejte du thuash ti pse,sepse kur nje djale e dashuron nje femer zeriozisht dhe ajo mund ta le ate per arsye te kota edhe mund te qajme,ndersa kur une dhe ajo vendosim te dy te ndahemi nuk kam pse te qaje,se e kemi vendosur te dy ai e shprehu me pak fjale pa te sqaruar mire
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Eko eshte e vertete qe meshkujt nuk jane te gjithe njesoj ashtu si dhe femrat.Pa dyshim te gjithe kane shpirt.
    Mund te siguroj dicka se nuk behet per vete nje njeri duke i qare ...nje femer e ndergjegjshme nuk mund ta bente sepse e gjitha do te ishte nje fallco e pakuptimte.

çaushi my friend...
    E di shume mire se çdo te thuash ... por me kupto drejte ... dhe pse flas te pergjithshme.Nuk kam mendimin me te mire per meshkujt dhe ndonese e di qe e kam te gabuar nuk mund ta ndryshoj.
    Nqs nje mashkull do te ishte ne gjendje te qante vertete per nje femer,per dashurine e saj ..uh ta siguroj e do ta bente njeriun me te lumtur ne bote ...pasi sic vete e the Loti(i vertete) i nje mashkulli eshte i rende dhe i pazakonte ... keshtu qe flet shume ...
    Por meshkuj te tille dyshoj te ekzistojne ... te duan aaq shume sa mos te kursejne dashurine ,perkujdesjen,lotet per njeriun qe vertete duan ...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    [QUOTE='[Perla];1801946']Eko eshte e vertete qe meshkujt nuk jane te gjithe njesoj ashtu si dhe femrat.Pa dyshim te gjithe kane shpirt.
    Mund te siguroj dicka se nuk behet per vete nje njeri duke i qare ...nje femer e ndergjegjshme nuk mund ta bente sepse e gjitha do te ishte nje fallco e pakuptimte. QUOTE]

Perla kete po them dhe une spo them qe meshkujt jan engjej.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin

Qajne Dhe Per Dashurini Mos Kujtoni Se Sju A Ndjen. Se E Di Une Aty Doni Te Dilni Ju. Biles Per Dashurin Qajn Dhe Me Lot
    hahahahahhahahahahahah flm per pergjigjen e per arsyet edhe se me the vetem per dashurine. Ne fakt deshe ti me dal ketu, se une nuk thash gje per vete. Kerkova thjeshte arsyet hahahahahhahhahaha
    La vita è bella...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Po ti nga i vertetove qe femra ka lot krokodili dhe jo mashkulli?!

Te dy njelloj jane thuaj,po femra eshte me e ndieshme dhe qan me shpejt,po nuk do te thote qe i ka fallco..
    Te ishte ashtu ishim bere te gjitha aktore me fame ne Komedi!
    Do thuash ti qe aty ka femra....po ka edhe meshkuj....

Te qash per nje gje te vogel nuk eshte lot fallco,ose krokodili!Eshte pikerisht ajo ndjeshmeri qe karakterizon femren dhe qe e ben te veçante!

Respekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-01-2008 më 17:06
    "Carpe Diem"

Kjo e thene nga nje mashkull qe nuk i pelqen te degjoje se si perceptohet nga femrat meqe ato nuk kane qene kurre ne "kepucet e tyre".
    Epo të flasë ndonjë mashkull edhe pranohet, por jo të vinë femrat të flasin për ndenjat e meshkujve. Nuk keni qënë ndonjëherë të tillë e për këtë nuk e dini sesi ndjehet nje mashkull në dashuri.
    Nga femrat prisja përgjigje nëse ka qarë ndonje mashkull për ta e jo të fillojnë të analizojnë mashkullin.
    Po kete tani si ta kuptojme ne femrat, ku e di ti ca lloj lotesh jane kur ti asnjeher nuk ke qen ne "kepucet tona"
    Sa per temen mashkulli nuk eshte qenie e mbinatyreshme, qe te ket aftesine ti mbaje lotet ... edhe ai di te qaje, se ka shpirt, ka zemer, ka ndjenja.
    Thjesht e ka me te veshtire ti leri lotet te duken.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

pS

Une me sakte do beja nje krahasim te natyres se mashkullit me ate te femres besoj se kjo eshte pika kyçe sepse femrat nuk dua te them qe jan sex i dobet dhe i vleresoj per forcen qe kane ne vetvete por mund te them qe i perjetojne gjerat ne menyren e tyre dhe jan me sensibel dhe eshte dhe dicka tjeter nje mashkull nuk mund te qaje perpara dikujt por vetem ndaj dhe nuk mund te bejme nje krahasim sa qajne femrat ne raport me meshkujt por do te them qe femrat jane me te prekshme nga natyra .

Me respekt AuGuSt

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. Shtome Dashuri
    Nga Acid_Burn në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-12-2004, 02:37
  4. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •