A e din kush ka lindur me para a nena apo bebja e saj ????
A e din kush ka lindur me para a nena apo bebja e saj ????
ca pytje o kjo o xhamia,,
nena jote ka lind para teje...pastaj dole ti kshu si pa dashje,nga nje fatkeqesia![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Angel me ke keqkuptuar pyetja ke per shtatzanin e gruas . Ne momentin kur lind a me para lind bebja apo nena .
Sdi sa jam i qarte
Lind nena para pasi bebja nuk mund te lind femij por vetem nena lind femij pra nena lind e para![]()
Sui generis
xhami ose nuk po tregohesh i qarte, se me sa di une,do me thene dicka me te futme gjasme,por nga menyra se si e ke vene sesht aspak.
dmth Nena eshte akoma e lindur
pastaj lind bebja e saj
nese e ke llafin per dhimbjen
del para femia ,pastaj pushojne dhimbte, kshu kam degju se skam eksperience.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Angel ende se ke kuptuar, eshte nje truk i vjeter ky.
Ja po ta sqaroj.
Ti e din se nena lind femijen e tij (ketu fjala lind dmth nxjer femije, lind femij)
ndersa bebja e saj nuk mund te lind femij pasi ajo sapo ka lindur vet.
Keshtu qe nena lind e para femij dhe pastaj pasi te arij moshen edhe bebja e saj te behet grua edhe ajo do te lind femijet e saj, pra nena lind e para(lind= nxjer femije e para)
Sui generis
Me siguri qe nuk jeni duke me kuptuar sepse nuk eshte ajo qe jeni duke menduar
po do mundohem ta spjegoj pak ne menyre banale
Si e dime kur eshte koha per me lind nena ajo shtrihetpo mund te jet edhe ne kembe hehe
pra ne qastin kur lind pra kur del femija pra mitres se nenes
A me pare del femija ( lind bebja) apo lind nena ( e nxjerr femijen) nga mitra
Kjo ka te beje me kohen se cili lind me pare femija apo nena
Ore para lind nena pastaj femija sepse edhe ti se ke te qart as pyetjen dhe as shembullin qe po sqaron.
Se pari nene e lind femijen pastaj femija mund te quhet si i lindur e jo anasjelltas.
Sui generis
Rapsoul kur nena lind femijen pra kurr nxjerr te terin jashte mitres ateher ai eshte i lindur
Pra edhe ne ate moment ka lindur edhe femija
Po ka lindur femija ateher, mirepo ateher kur ka lindur femija nena gati se e ka kryer punen e vet , se di cka ka te pakuptueshme ketu edhe pse ndodh ne nje amplitud kohore teper te vogel por ashtu ndodh ska dyshim.
Sui generis
Krijoni Kontakt