dy te parafundit qene te dhjera fare! halla cuna
dy te parafundit qene te dhjera fare! halla cuna
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Take tuke ku mu zhduke... ku me iku take tukja... se mu merzit picirukja...
Kjo eshte pak a shume sensi i asaj qe ke shkruar.
Nuk ka nevoje te flasesh sa me thene qe ktheva pergjigje... Do e kesh trurin shortcuted me zorren e trashe sepse sa here shkruan (pervec eres) te bie edhe kuocienti i inteligjences.
PRA PERFUNDIMISHT :
![]()
Anxhi mi goce ti rrofsh per rep, po ate pyetje mund ta kishe ber edhe kshu hapur fare ne teme, pa qen nevoja te me fusje mua ne borxh per te te kthyer rep (qe nuk do mend do pres per nje postim qe ia vlen barra qerane)
Nuk do te thote qe truri i femres eshte "......." thjesht se ne trurin e kemi ne vendin e duhur, duke luajtur rolin e duhurma do mendja se e kuptove foton tani.
HAHAHAHAH me ne fund e paster tema Rrofsh Ger
Ok nje te shpejte edhe back to work :
Zjarrfiksi
Njeri kishte filluar pune si zjarrfikes, edhe pas dites se pare te punes, shume i entuziazmuar kthehet ne shtepi edhe i tregon te dashures.
"Hej zemer... ne pune kemi nje sistem fantastik me sirena.
SIRENA 1 - Veshim xhupat dhe kapelet antizjarr.
SIRENA 2 - Kapemi te tubi edhe zbresim poshte.
SIRENA 3 - Hipim ne kamion edhe jemi gati per tu nisur. ..... Si thua sikur ta bejme edhe ne shtepi keshtu?? "
Si? - e pyet kjo
Kur te them Sirena 1 hiqi te gjitha rrobat, kur te them Sirena 2 hidhu mbi krevat, kur te them Sirena 3 do fillojme te bejme "tak tak bum bum" gjithe natenOk?
OK! - kjo!
Keshtu ne darke... : Sirena 1... zhvishet komplet kjo.... Sirena 2.... hidhet mbi krevat kjo... Sirena 3... edhe fillojne te bejne "tak tak bum bum"
Pas nja 2 minutash ia pret e dashura me sa kishte ne koke "SIRENA 4!!!!!!!!!!!!!!!"
Ky ndalon edhe pyet... "Huh? po Sirena 4 ca dreqin eshte???"
Dmth "Zgjate me shume zorren se je shume larg zjarrit!"
Ishte nje burr ne lokal.
Dhe porosit ky.
I thot kamarierit bjer nje uiski pa filluar sherri.
E bie kamarieri.
Bjer dhe nje tjeter pa filluar sherri.
E bie ky.
E njejta gje 5-6 gota uiski dhe pas cdo fjalie pa filluar sherri.
Cohet xhaja ishte Spat i dehur dhe vjen kamarieri dhe i thote:
-Ke per te paguar kaq leke.
-Ja filloi sherri tha xhaja...![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
-Dy shoke po luanin golf, kur aty prane fushes shohin te kaloje nje kortezh i gjate funerali.
Njeri prejt tyre ne shenje respekti le lojen per nje cast dhe perulet duke hequr kapelen.
Tjetri tejet i habitur ia pret: Uaaaaau nuk do mend qe ke nje zemer tejet te madhe.
Ky i thote: Epo nuk do mend ... ishim te martuar per 35 vjet
-Dy cuna ishin ulur ne bar, dhe krejt papritur njeri nga keta fillon te shaje kete tjetrin:
-Un kam fjet me mamin tend.
I gjithe bari bie ne qetesi, per te degjuar se si do reagonte ky tjetri ... ky hic:
-Un kam fjet me mamin tend ... prap ky shoku i vet.
Ky pa e prish shum terezine ja pret: - Ik o ba ne shpi se je ber tap fare![]()
qe nje here nje detar e po udehtonte neper porte te botes. nje nate dimri zbret papritur ne nje prej tyre edhe shkon drejt e ne nje bordello. Zonja e bordellos i thot se ka femra, por nuk ka dhoma, kshtu qe duhet te vij diten tjeter. Aman, i thot ky, nuk ka problem per dhome, une vetem femren dua. Ok, ne regull, i thot zonja. Merre femren dhe hyp ne cati mbaroni pune. Hypin ne cati, zhvishen dhe ne pune e siper ngrijne te dy se ftohti edhe bien prej catise. ne ate kohe ishte duke kaluar nje i dehur aty, dhe troket ne deren e bordellos. Zonja i bertet e i thot se nuk lejohen te dehurit brenda. jo jo... i thot i dehuri, nuk dua te vij brenda vetem desha mete thene se ju ka rene tabela.
Po e shtoj nje une....
(e kam shqiperuar me gjith diapazonin linguistik...=>+18)
Burri kthehet naten vone ne shtepi, dhe gruaja, gjith nerva e pyet:
- Ku m-utin ishe?
- Po beja nje tatuazh.
- Nje tatuazh?!?! Car lloj tatuazhi ke bo?
- Kam shkrujt 100$ ne penis.
- Si?!?! E per car leshin e ke shkruj 100 dollarshin ne penis?
- Ehhh...po ja...se pari dua te shoh parat te me rriten.... Se dyti, kur te me teket dua te luaj me parat e mia... Se treti, ndihem mire kur i mbaj ne dore...Dhe se fundi, ne vend qe te lesh lesht dyqoneve, mund te qendrosh ne shpi dhe te shpenzosh nga 100$ sa her te te teket!
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ArberXYZ : 02-07-2008 mė 08:03
Krijoni Kontakt