harxhoj ne max vetem me parfume ,canta dhe kepuce me shume por edhe me minifunde vdes i kam fiksim
Shpenzoj...jam dorėlėshuar!
Kursej....nuk jap kollaj!
harxhoj ne max vetem me parfume ,canta dhe kepuce me shume por edhe me minifunde vdes i kam fiksim
Te gjitha qe kam fiksim do ti blej pa tjeter....aq sa,sa dal nga dyqani,e harroj fare sa kostoj.
E keqja eshte se lek ne dore nuk shikoj,reshqit kartat dhe jam OK.
Wild and crazy can't be lazy
Nuk kam edhe aq prandaj, jam mesuar qe edhe ato pak te mundohem ti kursej...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Ekstremisht doreleshuar. Para se te punoja ne profesionin tim s'kam punuar kurre, pra s'ja kisha idene e lodhjes per te fituar para. Tani qe punoj, e ushtroj me aq qejf profesionin tim saqe parate me duken nje ekstra qe i leshoj pa pike problemi.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dersa te rrimi keshtu te lidhun per kompjuteri mire i kemi punet, shpenzojmi zero pra edhe shteti me neve do bie ne Zero !
Por duhet te ruhemi te mos luajmi shume para ne burs si ky miku im franēez qe shpenzoi ose i humbi 4 Miliard dollar !
Edhe plus kesaj e leshuan, as burgu nuk i kap keta mashtrues...
Me shume shpenzoj me keto CD e DVD, pastaj tani as ne bare nuk po na pranojne neve duhanxhive keshtuqe po rrimi te mbyllur ne shtepi... perpara shpenzoja 20 euro ne dite e kete muaj kam vrejtur se kam ekonomizuar se paku 100 euro vetem pershkak te ndalimit te duhanit, per mua mire por me duket se pronaret e bareve do e hajn keq do dalin ne rruge ...
super shpenzues.
tashi kam fillu te behem kursimtar si me par.
shpenzues eshte si me then nxir prej xhepit tat e fut ne xhep te pronarit te klubit psh, te marketit, restorantit etj etj. kjo kur ndodh mjes drek darke ose paradite mbasdite dhe naten. ndersa.
ndersa per raste normale kur del per fundjave ose organizon pikniqe etj etj nuk mendoj qe mund te cilesohet dikush shpenzues.
Sikur te ruaja pak te hollat e shpenzuara puna do te ishte shume me mire.Edhe sikur te kisha paret e nje banke ,do ti shpenzoja ne nja afat rekord.Ne ADN time nuk egziston informacioni "KURSIM"...
Per gjerat qe dua dhe qe me pelqejne nuk kursej asnjehere. Pra, jam doreleshuar.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
si pjesa me e madhe e atyre qe kane shkruaj edhe une shpenzoj. do me pelqente te kurseja por nuk e bej dot..ne fund te fundit po nuk i shpenzova leket tani qe jam e re kur do ti shpenzoj????
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Jam pak nga te dyja........nuk e harxhoj lekun kot dhe kjo ndoshta ngaqe prinderit i kam kursimtar te tmerrshem por gjithmone kemi pasur ca donim......une me teper harxhoj leke per te tjeret se sa per vete. Vetem kam kete qe nqs me pelqen dicka dhe dua ta kem patjeter, do ta marr dhe nuk pyes shume sa eshte por gjithcka ka limit.
Ah se harrova, kur jam e merzitur nuk duhet te shkoj ne dyqan sepse vetem blej gjera pa i provuar pa asgje dhe pastaj me del nga hundet ne fund te muajit kur marr billen e kredit kardes![]()
Krijoni Kontakt