Jam pro,esht nje gjest human qe tu mundesohet edhe atyre nje jet te lumtur e me buzeqshje ne nje ngrohtesi familjare ,ajo esht shum e nevojshme per femijen,gje qe ndihmon ne rritjen e tyre dhe te arriturat ne jet.
Jam pro,esht nje gjest human qe tu mundesohet edhe atyre nje jet te lumtur e me buzeqshje ne nje ngrohtesi familjare ,ajo esht shum e nevojshme per femijen,gje qe ndihmon ne rritjen e tyre dhe te arriturat ne jet.
Edhe une mendoje qe eshte i mire adoptimi i femive , por mes shumti i atyre femive qe nuk kane fare prinder ne kete botê , kurse ata qe i braktisin femijet e vet ata jane te mallkuar gjithmone .
do adoptoja nese nuk kisha mundesi te beja femi...tani nuk e di, nuk mendoj per adoptim...mbase nese isha finacially well, edhe mund
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Jam Pro adoptimit, gjest shume, shume e mire, ama jam edhe per ate qe duhet me kohe t'i kallxojme femijes te verteten, sapo te rritet aq qe fillon te kuptoje duhet ngadale te gjejme mnyren t'ia themi, kshtu eshte me leht per te sepse rritet me kete fakt, msohet me te.
E jo t'i thuhet pas shume, shume vite e verteta, se pastaj gjynah, shume e zorshme per ta pranoje te verteten e trondit.
E mnyren qe me ia fsheh te verteten per krejt jeten, jam kunder.
Per vete e du: Me mire nje te vertete te hidhur, sesa nje genjeshter te bukur.
Paqë
Ne evrope ata qe adaptojn shum raste i keq trajtojn femijet.
Jam pro adoptimit edhe une..Bej mire te gjen mire thone.
Nqs mesuat se nuk mund te beni femije.?
Po ashtu dhe per ata qe kane femije a do te donit te adoptonit nje tjeter?
Bisedim te kendshem.
Nese mundesite ekonomike do ma lejonin, pse jo?
Ketu ne Usa adoptojne jo vetem familjet qe nuk kane femije, por dhe ata qe kane te tyret.
Teme e bukur , bravo gloreta.
Te them te drejten eshte nje hap shume i madh dhe i rendesishem per jeten e nje cifti.
Me tremb vetem fakti qe kur te rritet te kerkoje rrenjet e tij dhe mos mendoje me per mua ( me duket sikur do hedhi poshte gjithcka qe kam bere per te ) por nga ana tjeter mendoj se nqs do ta rrit me dashuri dhe sinqeritet do me respektoje.Tani per tani nuk jam e gatshme per te adoptuar nje femije.
Krijoni Kontakt